438

Анонимен

преди 2 години

Дано е вярно! Държавата ни е достатъчно бедна, за да храни още хора в трудоспособна вързраст, с претенции и без никакъв принос.

437

И аз искам на море

преди 2 години

Хапнаха, пийнаха на авнта хванаха малко тен на моренцето (за наша сметка) сега отпрашват треперещи и уплашени от вУйната към други кУрорти където да ги обгрижват! Не искали да работат защо ли? Защото това не са бежанци, а едни най-обикновенни авантаджии които могат да си позволят да "БЯГАТ от вУйната"! Ще ги хвванете да работят ама друг път, да продължават по направление извън България!

436

Анонимен

преди 2 години

България е супер за тях щото езика е почти същия и бързо ще започнат работа и живот, а децата на училище, а немски как се учи на стари години? Проблемът е, че те имат индустриална култура, макар и руско- съветска и нагласа, а тук заводи има само в старите филми... един туризъм остана и то това си е неквалифицирана работа.

435

Анонимен

преди 2 години

Нямаме шанс да задържим това население- немците им дават много повече помощи за да ги привлекат! Ние не можахме да си избием поне разходите като ги накараме да започнат работа тук и плащат данъци поне някоя и друга година. Трябва да им дават помощи ако се заселят във Видин примерно! Нещо трябва да се направи за да не се обезлюдим тотално.

434

Еха

преди 2 години

Ми починаха си хорицата 3 месеца семейно на моренце. Не им продължиха почивката и сега сърдити, искат да си ходят. Прав им път и никога почвече да не им посича акъла да ни се натрисат!

433

Сандо

преди 2 години

До Гневно 475, Някой да ги е викал тези от Близкия Изток?! В моя дом България ще влизат тези, които АЗ и ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ поканим! Марш оттука!

432

Гарофуло

преди 2 години

Да се махат. Ще идат на Запад, ще поживеят в спортни салони, контейнери, палатки, ще работят за 1200 евро, от които 1100 ще им бъдат разходи и после тихомълком ще започнат да се връщат в Украйна. Или у нас. Техният проблем е, че имат наследени глупави стереотипи от СССР, и за Запада, и за България. Както и руснаците.Ще ми се да си бяха тръгнали и руснаците. Те създават гета и проблеми навсякъде по света.

431

Белите

преди 2 години

хора са причина за разрухата на този свят Всичко лошо е създадено от белия човек!!! Света беше по добре преди тях

430

Гневно

преди 2 години

Ако сега не настаните бежанци от Близкия Изток по хотели, както украинските и не им осигурите същите условия съветвам тези хора да протестират навсякъде по света за явна дискриминация, геноцид и апартейд!!!!

429

Неблагодарни Нахални

преди 2 години

Махайте се и ни се връщайте никога! Ще го посрещаш ще го храниш то ще те обижда ай ще ви и не6тастниците! Заминавайте за Западна Европа И САЩ нали тука не ви харесва! Никой не ви държи насила - Айде чао!!!

428

Анонимен

преди 2 години

'временна национализация' :))) ше омръ. наистина сме станали най-долния индийски резерват откъм интелект и образование. ужас, чак такова падение да достигнем.

427

Анонимен

преди 2 години

Дано е истина, но на-дали! Висяха тук, защото продажното правителство им подсигурява условия, по-добри от тези на средния българин, който е работил и се е внасял в държавата години наред. Защото им позволяваха да се вихрят и да правят каквото си искат - като борчетата у нас през 90-те години. Германия, например, взе решение - който не работи, не трябва да яде и никакви помощи за тоя, който има имущество, вкл. автомобил на стойност над 750 евро. Само нашите подлизурковци им ли жат краката.

426

Анонимен

преди 2 години

Петков национализирай им временно хотелите на тия. Ще станем за срам на цивилизацията

425

Анонимен

преди 2 години

Урсула да нареди да остават

424

Анонимен

преди 2 години

Да, да си ги държат. Какво, заради тях сега държавните бази ли да променят графика. А тия с автобуси ги докараха за печалби. Никакво обслужване нямаха бежанките. Една и съща храна, хотела работеха с намален персонал, без спа и масажи. От 43 лева, разходите им бяха 15. Печалбари от човешки съдби.

423

Анонимен

преди 2 години

Хотели, източник на дрога, проституция и разврат. Петков и Лена да ги национализират. Строени с комунистически пари от комунисти.

422

Родител

преди 2 години

Абе да си ги държат хотелите, нали заради тяхната алчност се напълни с урки. Алчните хотелиерчета сега решили ще не им изнася и ги гонят, айде дръжте си ги! И аз бих избрала 5 звезди на морето в България отколкото палатки в Германия!

421

Анонимен

преди 2 години

Айде марш!

420

Анонимен

преди 2 години

Безсърдечни печалбари, кой уважаващ себе си германец ще спи в легло, дето е спал изгонен бежанец. Лапнахте дръвцето. Изпуснахте сигурни 43 лева на глава.

419

Анонимен

преди 2 години

Българи, бойкот на хотелите. Гърция и Турция. Жалки печалбари.