57

Анонимен

преди 2 години

Щом рашистите реагират, значи има ефект... Време е да разберат, че не са "велика държава"...

56

Анонимен

преди 2 години

Тоз кон нито е дипломат, нито има некакво чувство за толерантност, типична съветска :)))

55

Хахахаха

преди 2 години

Особено много ще страдат лавpoидните pашисти.

54

В превод

преди 2 години

Думите на Лавров са откровена заплаха за употреба на ядрено или друго широкообхватно оръжие. Не е добро това изказване! За света!

53

Адмирации

преди 2 години

Европа ще фалира, но по-лошото е, недостига на зърно и глада който ще последва в Африка. А Африканците къде ще дойдат за храна? В Европа, която ще е в стагнация и хиперинфлация от скъпите газ, ток, петрол, метали и последващите скоци на всички продукти и услуги свързани с тях. Есента и зимата ще са интересни. Сега е топло, правете зимнина!

52

Анонимен

преди 2 години

Некадърника работи на държавна ясла щото не му стига акъла да печели пари от вкъщи . Некадърника много обича да наднича в чуждото канче а не в канчето на хрантутниците на врата на данъкоплатеца доживотно . А иначе Русия не трябваше да дава евтини ресурси на германия и то не срещу рубли . Една година без евтини руски ресурси и да видим ква е цената на еврото и на рублата и тогава изводите. Германия пороби цял континент с нацистки ,,ценности,,

51

До 60

преди 2 години

УМНИКО, ДА СИ СТАР Е ГОРДОСТ, ЗАЩОТО ЗА ДА ДОЖИВЕЕШ ДО 80 ПРИМЕРНО, Е НУЖНО ДА СИ БИЛ И ДА СИ ДОСТА УМЕН ЧОВЕК И ДА ВЗЕМАШ БЪРЗО ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ! НО ЗА ТЕБ ЩЕ Е МНООООГО ТРУДНО.

50

Бай Гроздан

преди 2 години

Нищо добро,думите му означават - мир няма да има.От тяхна гледна точка логиката е,че - " и да сключим мир икономическата война ще продължи,санкциите също,тогава за какво да го сключваме?",което и означават думите му : ". ...предизвикателството е отправено,ние,разбира се го приемаме....".

49

Анонимен

преди 2 години

До 58.. Ми.... Работят мерките.. Ние най добре ги усещам..

48

До костадин к.

преди 2 години

За теб съм сигурен, че щеше да унижаваш и Леонардо да Винчи, Рембранд и Микеланджело, само защото са над 65. Нали така?!

47

Шотландски боец

преди 2 години

Време е остатъците от СССР да продължат разпада! Време е 22 Държави от Республики и пионки на Дъртаците от Кремъл, да станат независими ( 18 ) от тях са в Европа!

46

Ми

преди 2 години

Ами нали мерките на Запада уж не работили?! Защо *** сега?! Те сами се самоизолират с бездуховната си злоба към света и имперско мислене!!! Ще хостигнат Точно Обратното на желаното от тях, освен ако не пуснат атома! Бездуховни *** с капиталистическа алчност!

45

Анонимен

преди 2 години

ЛАРВОВ, няма да се топлиш със домбаски въглища! Оди дърпай каруцата русия!

44

Аман от наркомани

преди 2 години

ЛАвров и Владимир Путинов са първите нагли престъпници нападнали Съветския съюз след Хитлер ..От оня свят миролюбиво предлагат максимум 100 000 години затвор за терористите нападнали РУСь вкл Наредили масови убииства срещу Украйна.Колкото повече и по атрактивни разрушения толкова по тежки санкции срещу народит ена Руската федерация осигуряват чуждите шпиони и диверсанти подставени на власт в Кремъл след 1991 - 1999 подава Черно море възмутено...НАТО да докладва Путин на кого е шпион и диверсант

43

Костадин К.

преди 2 години

Лошо е да си баба на 72, ама в живота е така. Вече е излишна тази госпожа на снимката и скоро някой младок ще я измести със силен шут там отзад. Никой не търпи старци, които да осмърдяват насам-натам. В нашата фирма има бие шута с голям кеф и ги унижаваме.

42

Анонимен

преди 2 години

Не минава и ден без някой от Москва да ни плаши с ядрени бомби и какви ли не страдания които щели да ни причинят. Оставете ни малко да поживеем.

41

777

преди 2 години

Заплахите са поредния акт на безсилие. Загубихте брат, признайте го и се изтеглете от Украйна.

40

Анонимен

преди 2 години

До тяСигурно е прав и че не са нападали Украйна.

39

Анонимен

преди 2 години

Нежната му косица пада като лаври около пъпеша!

38

Алекс

преди 2 години

Колко дълго ще продължи хибридната война не се знае,но е ясно как ще завърши.Както завърши и тази със СССР-с фалит на Русия.