22

стефан

преди 15 години

До 9 и 12 и другите...Проблемът е много по-сериозен от обикновено неядене, вие за АНОРЕКСИЯ чували ли сте? Вчера слушах едно интервю по радиото и направо се ужасих като чух колко са страдащите от тази болест в България..150 000!!!! Представяте ли си? Сто и петдесет хиляди!! И какво е това заглавие бе, днесбъгъ??? Какво е това нещо, точно заради подобно отношение на медиите все повече и повече момичета спират да ядат и повръщат докато не станат 20 кила. Защото всичко е на психична основа, а вие подпомагате с вашите статии, новини и предавания, които ни заливат по цял ден, проблема да се развива, развива без изобщо да се замислите!

21

Чекиста

преди 15 години

Перфектна е за... турски !

20

Настро

преди 15 години

Селото е бъдещето на човечеството, ся може да ти се иска да има селска физиономия и имидж, както и на мен, ама не е така. Невена си има типичния градски имидж, на разглезено глуповато момиченце, както всяка фенка. За физиономията не казвам нищо, защото бива. А фенката като е толкова курнас да пусне снимки с нейния сурат да видим какво е градска физиономия :P

19

andrew

преди 15 години

tova 4e si tri godini se ograni4ava6 v qdeneto ne ozna4ava 4e 6te se otslabva s edni i sa6ti tempovetova se pravi s cel da se poddarjat kilogramite a ne s cel da se otsabva mislq 4e ste umni hora a pi6ete gluposti

18

fenka

преди 15 години

ЕМИ КАКВО ДА КАЖА - МОМИЧЕТО Е С ТИПИЧНО СЕЛКА ФИЗИОНОМИЯ И ИМИДЖ

17

Настрадин

преди 15 години

Става момичето, ама за кво става... да пей, да се весели. За работа не става. Няма ляп в шоуто. Трябва да се блъска, да стане доматиту, мисиря и пиперя. Щото тъй както е тръгнало, тая е лесна, ще яде буба, ама децата кво ще ядат?

16

.....

преди 15 години

Много е сладка и убийствени цици :)

15

преди 15 години

Podkrepymte napalno,ot tay ovcha nishto ne stava!

14

Читателя

преди 15 години

Ако се снима за Плейбой, това ще е един достоен връх и завършек на "кариерата" й:)))

13

преди 15 години

Поредната набедена талантка ... Всички знаем кой стой зад избирането й за Мюзик Айдъл 1, така че по-добре да се скрие някъде и да не се прави на по-велика и способна, отколкото е ... Иначе е симпатично момиче, готина е, но самочувствието й не отговаря на възможностите ... А сега, доколкото знам, и вече го няма "стабилния гръб", който й даде победата в Мюзик Айдъл 1 ... Но ако е отново "зад нея" може и да има успех в бъдещите начинания, само спонсора да е там ...

12

rumawalker

преди 15 години

Слушай ААА- от поста ти личи ,кой всъщност е простият тук. Все пак съм си изразила мнението, без да обиждам никого. А това че ТИ НЯМАШ ЕЛЕМЕНТАРНА КУЛТУРА И СИПЕШ ВЕДНАГА оБИДИ срещу другите- си е твой проблем. Това с ОТСЛАБВАНЕТО не съм го казала, все едно че ще се стопи и ще умре, а съм имала предвид, че СЕ ОТСЛАБВА ДО ЕДНА СТЕПЕН,А СЛЕД ТОВА СЕ ПРЕВРЪЩАШ ТАКА ДА СЕ КАЖЕ В СКЕЛЕТ- САМО КОЖА И КОСТИ. НЕ СЪМ ИМАЛА ПРЕДВИД че ще умре от слабост буквално, това беше просто художествен израз, разбираш ли преносното значение на някой изрази или не ?!... Ама ти като си толкова ограничен(а) и проста , откъде ще ги знаеш тия работи ?!.... :))) и не ми трябва такива СЪщЕСТВА КАТО ТЕБ БЕЗ ВЪЗПИТАНИЕ да ми казват дали съм проста или не. Личи си какво ти е възпитанието. а преди да са трагнали някои озлобени блогъри тук да ме обвиняват че се заяждам- ще кажа само, че ти ме предизвика, селянке(селянино).

11

Читателя

преди 15 години

Колеги, видно е, че всичките дотук сте или простовати, или просто ненормални...

10

преди 15 години

Нямам нищо против момичето, но от пръв поглед си личи, че има склонност към напълняване. Сигурно ако не е на този режим, ще заприлича първо на Рени, после на Ивана и накрая на Стефка Берова... А това за изгряващ изпълнител хич не е препоръчително.

9

AAA

преди 15 години

Много си проста! В един момент вече преставаш да отслабваш, иначе ако се отслабваше така щяхме да изчезнем от света. Килограмите се свалят до определено ниво и после се задържат! Видно е че сте доста простовата!!!

8

Цицофил

преди 15 години

И хубави цици има!

7

rumawalker

преди 15 години

Радвам се за момичето,нека да се развива и прави музика, която да се харесва на публиката, обаче малко прекалено се изхвърля с това за "режима"... ако сте прочели цялото интевю, когато говори за диетите си, споменава, че ОТ 3 ГОДИНИ Е НА РЕЖИМ, при това какъв (!): " след 16ч нищо не хапвам,ама АБСОЛЮТНО НИЩО (!), за закуска само купичка мюсли и ЕДИНСТВЕНОТО ми сладко за деня е лъжичка конфитюр (или мармалад, все тая).... така се свалят около 5 кила за 2 месеца..."БРЕ ! Ами тя ако от 3 години го следва тоя режим, досега да е останала кожа и кости !!! :))) лично аз ако остана на такъв режим, за 2 месеца не 5 кила, ами 25 кила ще сваля...пък недай си боже да го правя с години/ направо мога да си копая гроба ! и съм сигурна, че при повечето жени е така. Айде да спре да се изхварля с такива глупости и да си гледа музиката.... поне за това я бива повече :)))

6

zlatina savova

преди 15 години

Ей, пуста завист! Как не те е срам? Хората са пробивни, а ти си мързел.

5

scum

преди 15 години

Много е сладка,чаровница и пее страхотно.Браво само напред и много успехи в живота и кариерата и !

4

zlatina savova

преди 15 години

Номер 3 доказва ще българите сме тъпоумен народ който завижда на известните личности.

3

преди 15 години

1 и 2 - Ти си драго чая или евгени минчев, освен ако не си азис