59

Анонимен

преди 2 години

Русия да върне Владивосток най-накрая на Китай. Стига са грабили и убивали. Гадни комусти.

58

Иван

преди 2 години

Историята не започва от днес, затова избирателната памет на някои от хора говори много за ценностната им система и подбудите им. Безпринципният човек не може да бъде съдник!

57

Анонимен

преди 2 години

Малко история, през 30сете години на 20 век Руснаците изземат на сила всичкото жито и храна от селата в Украйна в следствие на което оставят хората без никаква прехрана в следствие на което от глад умират около 1 500 000 човека,сред които много деца, хората стигат до канибализъм като се хранят с трупове на починалите, а руснаците гледат от страни и никаква помощ.Българите са били потресени и с каруци са карали жито от България за да спасяват хората в Украйна, това всичко е документирано! Та так

56

Анонимен

преди 2 години

Четете "Сс-Войските в бой" на великия генерал Паул Хаузер, за да разберете какви са били истинските планове на нацистите за следвоенна Европа. Нищо общо с еврейските и руски лъжи, които се тиражират от всички масмедии.

55

Анонимен

преди 2 години

Малкият жълтурко Ким Чен Ун също трябва да предяви искове от говрдария за съсипването на страната му през 50-те години!

54

Анонимен

преди 2 години

Поляците така и не разбраха през годините,какво е да имаш за съсед Русия!Изборите във Франция и една евентуална победа на Марин льо Пен ще бъде краят на ЕС и Полша отново ще трябва да прави мили очи на Русия!

53

Анонимен

преди 2 години

Путин активно работи Русия да се оборудва с огромно количество врагове, и утре когато всичко се стовари върху руския народ никой няма да каже - виновен е комунистчето Ленин, Сталин, Путин, а изразът ще бъде "виновни са руснаците"

52

Анонимен

преди 2 години

Неутрализирали няколко белополяки - голяма работа...

51

Цинизъм и лицемерие

преди 2 години

Катинско клане - 22 000 убити полски военни от руснаците. Волинско клане - около 100 000 полски жени, деца и селяни, 150 напълно унищожени селища от украйнците! Поляците са цинични!!!!!!!!!!!!!!!!!! Полска колония!!!!!!!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Ние да съдим византийците и турците.

49

Анонимен

преди 2 години

Няма как колонията да съди метрополията.

48

Анонимен

преди 2 години

Бившите колонии на Британия да ги съдят за грабежи и геноциди.

47

Анонимен

преди 2 години

Сега е времето и ние да предявим иск към Турция и Ердоган за 500 годишната окупация на България!

46

Анонимен

преди 2 години

Немците няма ли да ги съдят те избиха най-много руснаци, евреи, роми и много други?

45

До Кдк

преди 2 години

При бандеровците, съветските другари изтребват от глад няколко милиона украинци сред които 1 000 000 деца през 30години на миналия век!!! Така, че преди да съдите появата на омраза и нацисти срещу русия, се замислите какво го е причинило!!!!!!!!

44

Мда

преди 2 години

Това е Президент и Родолюбец. Ние до кога ще търпим лъжите на раша. До кога ще премълчаваме истини в историята, за това какво са ни причинили "раша" окупатори! ДО КОГА!!!!!!!!!!!

43

Еееее

преди 2 години

Не може така! Това е било специална операция, срещу полските нацисти! Сталин е искал да освободи Полша от нацизма! Ей, неблогодарни народи начи! Руската армия никога не е нападала! Тя само се е отбранявала, борила се е срещу нацизма и е освнобождавала!!!

42

Анонимен

преди 2 години

В България трябва един Бандера да убива путинофилите.

41

Кдк

преди 2 години

Никой не оправдава нищо. Няма по-ценно от живота и свободната душа, но подобно избирателно поведение е повече от лицемерие и арогантност. Говорим 22 000 военни. Ужасна трагедия за нацията и всики член от семействата им. Но в същото време в паметта на Полша са и над 50-60 000 мирни поляци изклани със вили и сърпове от Бандеровците.

40

Анонимен

преди 2 години

Поляците много ги чакаха.Още когато самолетът им ,,падна в мъглата'' трябваше да ги подбарат.Още тогава.