283

Анонимен

преди 2 години

Тази нощ Борко можеше да приветства спасяването на 200-300 наемници от Мариупол и главатари на бендеро-нациската групировка "Азов", но укро-корабът "Апачи", изпратен да ги евакуира от пристанището, беше разстрелян, пленен и откаран в Ейск от руските специални оператори.

282

Реалист

преди 2 години

Преди време казах, че това е 3-та световна война, просто в момента се води локално в Украйна. Замисле те се за тези лаборатории в Украйна и това, че са финансирани от Пентагона. Неможе да ся вярва на Запада на 100%. Лошото е, че се дадоха оръжия на престъпници! Каква е гаранцият, че те няма да мародерстват и правят престъпления върху собствения народ, и да обвиняват Русия?

281

Анонимен

преди 2 години

Наш'те русофили много кръвожадни уе! Не се спряха да желаят смърт на хората в Украйна!

280

Анонимен

преди 2 години

За информация на троловете: Зеленски първо спря 6 телевизии - още преди войната, после забрани 11 партии, вкл. втората по големина, сега в Украйна има само 1 (ЕДНА) телевизия, който излъчва само ЕДНА програма... по всички канали. ТОВА СЕ НАРИЧА ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА. Така че не ми говорете за демократични и свободна Украйна.... че ще повърна.

279

Анонимен

преди 2 години

Тоя Зеленски джудже ли се е родил или после е станал?

278

пияница мистик

преди 2 години

Ето по това си личат Великите държави. Хич не им пука от психопата в Кремъл и си дават на украинците пари и оръжие без да им дреме, а не като нашите мишoци, дето се ослушват от страх като пpъднaл заек в люцерна. Те си мислят, че като са пасивни и психопата няма да ни нападне. Точно обратното, той най-обича точно такива слаби и страхливи мишkи да ги завладява и да им взема територията. С него трябва да се играе винаги твърдо, ама като сме народ с 80% дeбиLи няма как. И политиците и те са в този %

277

Анонимен

преди 2 години

Пияндетата от Кремъл- набити от украински комениен артист. Хахаха. Големите руски военни бяха посрамени.

276

Анонимен

преди 2 години

С повече оръжие-повече жертви и краят не се вижда. От това печели западът!

275

Анонимен

преди 2 години

Не е тайна, че Наглобритания е лидер във военната подкрепа за Украйна в наши дни. Не е тайна, че Наглобритания е лидер в глобалния проект Антирусия от стотици години.

274

Анонимен

преди 2 години

Украйна побеждава РуSSия при ,,спеZопераZZия,, как ли ще ги бие, ако има война. РуSSия вече няма да може да продаде и един патрон. Видя се ,,военната й мощ,,.

273

Анонимен

преди 2 години

Дементното кагебейче си измисли старчески причини за войната. ,,Наркомани,, имало, та той решил да ги избие?! Утре за какво ще наказва съседните държави? Защото свирят вечер на китара или пускат музика след 22часа? Или жените носят къси поли, а мъжете не са подстригани нула номер?

272

Анонимен

преди 2 години

В превод - един крет ен отишъл при друг крет ен, и пийнали малко уиски, ударили по 2-3 линийки докато навън валяли бомби. Наздраве наркАмани!!! Съсипвайте Украйна - важното е купона да тече.

271

Анонимен

преди 2 години

Снимката показва,че който е смел,той получава свобода и международно признание. Нашата Курванелия се мъчи да ни съсипва като нация.

270

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега четете:"Великобритания обещава заеми..." Заеми г-да, не помощ.

269

пияница мистик

преди 2 години

Тук нашите *** пишат, как било редно след като психясалото джудже убиец Пyтлapах е решило, че Украйна е негова територия от времето на СССР и сега му скимнало да си я вземе обратно и Зеленски трябва да си свали гащите, да се надупи и да предаде мирно и тихо и държавата му да стане част от Koлхозия :)))) Ами дрогаре комунисти, не всички са като вас меkoтели. Вие точно така направихте 9.IX.1944 Свалихте си гащите, надупихте се, советския солдат ви оправи и накрая му дадохте хляб и сол :))

268

Анонимен

преди 2 години

Пcиxoпатът в Кремъл ще изпадне в истерия от тази новина.

267

Анонимен

преди 2 години

Очертава се на 9 май да гледаме украински *Парад на победата * в Киев... Путиновата "армия" с ново поражение след Афганистан. Ха-ха-ха!

266

Анонимен

преди 2 години

Е, добре де! Ама не е ли опасно там? Защо всички се върволят?

265

Анонимен

преди 2 години

Тоя е такава подигравка, 20 пъти нарушиха великите карантини, само гавра с бритснците.

264

Абе все тоя те чака

преди 2 години

С колкото и повече оръжие да те тъпчат, колкото и повече да мърдаш и се въртиш все тоя руския дебеля те чака и по дълбоко ще ти влиза!!! И така ако по рано вдигнеш белото знаме и дадеш КАПИТУЛАЦИЯТА, по малко жертви и разруха ще има... ама въпроса е дали от теб зависи или друг те стиска еди къде си!!! И споко ...от историята се знае, че ПОБЕДИТЕЛЯТ взима всичко, той определя условията за мир, той определя и бъдещето. а загубите се плащат от капитуланта... А войната тя е между ФАЩ и Русия... там трябва да има мир и разбирателство вие укрите сте само пушечното месо на байизкукуригал!!!!