205

Булгаристан

преди 2 години

Според заглавието на статията излиза,че престъпленията са извършени срещу Русия! Написано неправилно!

204

DARK

преди 2 години

Типично за фашистките последователи е да отричат фактите."Нацистите са избили поляците при Катин""Съюзниците са пренесли тела на умрели еврей в лагерите на смъртта"Това демонстрира само едно имаме си работа с фашистки режим и фашистки последователи.

203

Анонимен

преди 2 години

До До 277AБсолютно верен коментар! Украинецът каращ колело е бил спокоен,защото всички убити са минавали до свои.Убити са в близък план.Труповете са на еднакви разтояния един от друг,или са убити на друго място и пренесени.Тези ни взеха за канарчета.Въпрос-кой направи провокацията?

202

Анонимен

преди 2 години

Aко това с Буча не мине, укрите ще създадат химическа атака. И ще продължават, докато не получат помощ от войски на НАТО, т.е. водят ни към 3-та световна.

201

Анонимен

преди 2 години

Другари руски ***, този който продаде род и родина за шепа инфлационни рубли, ще последва съдбата на колегите си в руско говорящата част на Украйна. Те също не вярваха, че това ще се случи ... Гледайте снимките и се гответе. Господ е строг, но справедлив ... също като бай-Ставри!

200

Реалист

преди 2 години

И да е феик новината от Буча руснаците нямат право на чужда територия да стъпват,да създават хаус и безредици в Украйна.

199

Анонимен

преди 2 години

Британците шо се месят? Мариопол бил важен. Сега се сетиха. На всяка манджа мерудия. Чий го търсят в украинско при хохлите? Нямам думи. Да си стоят на острова и да не се обаждат, че една ядрена по биг бен ще ги оправи. Стига са лъгали. Русия води военна операция, а не информационна. На война като на война.

198

Путлер

преди 2 години

До безсрамните руски ***, които питат защо не ни пука за палестинците и за убитите от САЩ. Пука ни, но не можем да направим кой знае какво. Не можем да спрем нещо на другия край на света.За украинците също ни пука, те са ни на вратата. И след тях сме ние наред да бъдем "освобождавани" по същия начин. За това, сме толкова агитирани. Въпросът е вие, национални предатели, защо не сте? Продадохте си душичките за 50 копейки. Не сме ние долните.

197

Анонимен

преди 2 години

Само дето на клипа разпространен от урките ясно се вижда как единият "ТРУП" си вдига ръката.

196

русофили

преди 2 години

каквото и да говорите, русия окончателно изтече в канала.

195

Защо

преди 2 години

не отправиха обвинения за военни престъпления срещу Израел за всекидневните убийства и атаки срещу Палестински деца, както и обвинения срещу САЩ за военни престъпления в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан?!! Къде сте бе зАЩО НЕ СКАЧАТЕ ЗА ТИЯ ХОРА И ТИЯ ДЕЦА ТАМ! Защо не търсите отговорност от САЩ и ИЗраел! Толкова сте долни

194

провокация

преди 2 години

че руската армия нахлува в чужда държава и има убити цивилни и трупове навсякъде.

193

баба мара

преди 2 години

преди русия са сащ за 250 години какво са свършили колко народ саизбили караите подред не пререждаите

192

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

191

Украинска поговорка

преди 2 години

Най-добрият руснак е този във вид на ГРУЗ 200!

190

До До 277

преди 2 години

Значи викаш, че нахлуването е друг въпрос!? Значи чекай да видя дали теразбрах? Та ти ми казваш, че дори русия да не беше нахлула в украйна и да почне война, която според руснаците не е война, та въпреки това тези убитите украинци там с по снимките те щяха да също толкова убити както са сега! Това ли се опитваш а ми кажеш? Питам само!? Не се опитвам да се заяждам!

189

Слава Ко каина

преди 2 години

Явно тези трупове по снимките, които се виждат са нарочно сложени за снимки. Има -няма десетина и сигурно са на разни въоръжени.

188

Българин

преди 2 години

До АнонименАко ,Путяв, им каже, и убийството на собствените им деца ще приемат с усмивка и патос!

187

Българин

преди 2 години

До КрумСтрашниПовярвай ми, те ща са първите, които ще се спасяват като емигранти...но някак ги виждам, акка жбягат на Запад а не кам Матошка РъССия.

186

Българин

преди 2 години

До АнонименВземи се ограмоти. Не е срамно да не знаеш, но да се правиш на знаещ, без дори да си направил усилие да откриеш истината е жалко!