60

Анонимен

преди 2 години

Идеята е да ни претопят и други да се настанят в това райско място.

59

Анонимен

преди 2 години

Купуване на механизация и оборудване, добре заплатена работна ръка, с осигурени детска градина,училище до 8 клас за семейните, столова и медицински пункт с лекар и сестра, осигуряване на външен пазар и магазини из цяла България за стоките, НЕ Е СЛОЖНО! А ако заплащането е добро, може и с коли да си извозват децата до училищата. Ако не го направите, ще продължите да убивате населението ни и страната!

58

Анонимен

преди 2 години

На мен прабаба ми е минала през монархия, анархия, фашизъм, комунизъм, социализъм, капитализъм и все и е било добре. Бачкаше си женицата и все се усмихваше. Много изнежени са станали родените в края на 80те. Мъже и жени на по 30-40 се оплакват като 4 годишни деца. ;}

57

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАбе престанте с лъжите си, че ми писнахте едни и същи глупости да пишете,писнахте ми, ще ми сравняванете орането с волове преди соца, със силно механизираната и развита селско-стопанска продукция, която изнасяхме в две трети от Европа и в Азия през соца? Я стига! Повръща ми се от лаладжии и политически празнословия, ами заемете се и го вдигнете на крака отнво това селско стопанство, а търсенето на добри пазари и пласиране на българска продукция,трябва да е всеобща държавна политика

56

Пустиняк

преди 2 години

И кой е виновен. КОМУНИСТИТЕ.

55

Анонимен

преди 2 години

До 179Напротив, много добре си спомням, бяхме не девет, а десет милиона без малко, сега всичко се руши и страната се обезлюдява, защото са лоши условията на живот и икономиката и селското стопанство не се възстановява и заплащането в страната е лошо!

54

Чин чин

преди 2 години

Тази статия не е интересна. Защото това село не е единственото. Тия които искахте капитализъм - това е резултатът.

53

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСелското стопанство го разрушиха мутрите, налгайки смешни цени и насилие, а други мошеници се възползваха от анархията в страната и румънци,турци, откраднаха българските машини и механизация!

52

Анонимен

преди 2 години

Урбанизацията е естествен процес в съвременния свят. За съжаление в България той бе брутално подсилен след попадането ни под болшевишкия ботуш на Москва. Моят дядо напуска селото си веднага щом му вземат земята, инвентара и добитъка. Казал е - Щом ще ставам аргатин по-добре в града. И отказал да влезе в ТКЗС и там срещу надница да оре собствената си земя и ***. Ако ТКЗС бяха ефективни нямаше да се разпаднат. В модерният свят има ферми още от 19 век.

51

Анонимен

преди 2 години

Скоро по-платежоспособни хора ще си купуват имоти именно по такива места и ще се наслаждават на спокойствие. Това няма как да стане без компостирането на доста роми.

50

Анонимен

преди 2 години

Виждате , че страната се обезлюдява и загива, виждате , че има нужда от продоволствия,защо тогава не превърнете производството на селско стопанска продукция в печеливш отрасъл в цялата страна и спрете обезлюдяването и да печелите от това? Не мога да разбера защо бездействат и умишлено убиват държавата ни с апатията си и бездействието?Само малко механизация и добре заплатен труд,ще превърнат подобни райони в райска градина и с щастливо население, което не бяга, поради лошите условия и безработица

49

Анонимен

преди 2 години

Разпадът на селото в България стана при разрушаването на ТКЗС-тата и връщането на земята в реални граници. Тогава някой и друг дядо се опита да обработва земята впрягайки бабата да дърпа дървеното рало вместо воловете, но е ясно, че така не става.

48

Убивате страната!

преди 2 години

Какви ненормалници ни ръководят страната, че не могат да развият селското стопанство в тези райони? Не могат ли да закупят техника,трактори, машини за произвоствени цехчета,за да оживят районите,селата,малките градчета и използват земята? И с какво право разрещават на румънци да сечат горите ни? Кой допуска и разрешава това? Превърнахте България от европейска и силноразвита държава в латиноамеркански коптор, където населението е събрано в няколко големи града и страната мизерства и се обезлюдява

47

Алоуууу София село

преди 2 години

Докога провинцията ще е по-град от вас? При тая ситуация няма вече начин да отменя партито. Гърците са на линия вече и събират още ... Ще трябват усилията на обединена анархистична Европа да изринеммм едни прасета и един режим .... Айде сега си задай въпроса дали ще го направя и дали ще дойдат ...

46

Анонимен

преди 2 години

Преди Радев бяха ГЕРБ, тъй че тихо в ГЕРБския ъгъл

45

Анонимен

преди 2 години

След 12 години дерибействане на ГЕРБ, предшествано главно от управление на престъпниците от СДС, цяло чудо е, че все още има българи по тази земя.

44

Анонимен

преди 2 години

При тези заплати дето ги дават дебеловратите бизнесмени демократи, цяла България загива.

43

Анонимен

преди 2 години

Тъжният резултат от уптавлението на Радев и Петков!

42

179

преди 2 години

Номер 46 - Никога не сме били 9 милиона, чета тая лъжа за 100тен път :

41

Анонимен

преди 2 години

То с цяла България е така. От 9 милиона преди 1989 година, сега сме останали около 3-3,5 милиона в България. Избягалите в чужбина не ги броя - те няма да се върнат в България и следващото поколение даже няма да знае къде е България.