20

Анонимен

преди 2 години

Руската армия е досущ като руската държава - корупция, кражби, безхаберие, некадърност и ковчег след ковчег. Най-добра е в избиването на мирни жители, особено на жени идица и във варварското изличаване на всичко материално дето стърчи над земята.

19

Хора

преди 2 години

Както знаете е война там и двете страни пускат фейкове за да заблуди противника,така че по спокойно с защита на нацистите в Украйна, мислете и с горната глава.

18

До 11

преди 2 години

Що да не могат!?Финландия е печелила срещу руснаците, Афганистан,Чечня че даже и България.Не приемай Русия като апсолютна сила и власт изобщо не е така. Страни не се превземат вече. След 100 години Литва Латвия Естония пак са свободни и се самоопределят като себе си. Нищо че 100 години са били СССР и са загубили войната с Русия.

17

Анонимен

преди 2 години

Мариопол е 400 хиляди, т.е. с размерите на Пловдив така че не е лесно да бъде превзет със градска война която дефакто прави танковете безмислени. Руснаците си знаят работата не ги мисли...

16

Baba

преди 2 години

Като чета западните и нашенските новинки, оставям с впечатлението, че Украйна печели войната. Гледам и се чудя какво щеше да е яко я губеха.

15

Анонимен

преди 2 години

РУСКИТЕ ЧАСТИ СЕ ОРИЕНТИРАТ КЪМ ИЗТОК

14

ТРАКИЕЦ

преди 2 години

Руснаците,не се изтеглят от Киев,а бяха бити там. Изнизват се на изток,където също ще бъдат бити и изхвърляни от където са дошли.

13

До Зорко русолюбката

преди 2 години

А от нацистите на Путин- Вагнер кой ще ни спаси?

12

Двойни стандарти

преди 2 години

Хубаво е от време на време да гледате Руска тв.зада видите и другата гледна точка и решете сами къде е истината.

11

До 8

преди 2 години

Факт е че 2 месеца се наложи да изрвнят Маруопол с земята и пак не могат да го превземат!80 000 град е това нещо с размерите на Хасково. Просто не могат. Не могат нищо да направят като хората руснаците и слава богу.Те и Домбас очевидно не могат. А азов са само 1000 души :) :) :) :). Руската армия стана за смях както и руснаците като народ както и политиците им.

10

АЛЛАХ

преди 2 години

Новороссия!

9

Zoro

преди 2 години

Скъпи наци фенове ,всичко върви по план! спете спокойна деца Русия ви спаси от наци Украйна.

8

Анонимен

преди 2 години

Лъжи лъжи нямат край а къде е истината?

7

Ha

преди 2 години

Обаче вярно украинците думаха складове в Русия няма загинали.Дори не хвърлиха някоя касетачна бомба както правят руснаците.Абе то май ще излезе че нацистите са червените е.в.н.у.с.и

6

факт

преди 2 години

На изток в Донбас е обкръжена 90 000 Украинска групировка и наци отряди който се унищожават по етап но за какво им е Киев, целта е Донбас и Мариопол.

5

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже че се изтеглят за да пуснат някоя по голяма бомба на Киев

4

хаха

преди 2 години

русия тази война е загуби вече. с всеки изминал ден ги думкат здраво. накрая ще се прегрупират там откъдето дойдоха

3

Striker

преди 2 години

Евала на украинците, с дрончетата и данните от НАТО знаят всеки следващ ход на о-рките, хаххаа! А сега и с новите попълнения от Чичо Сам, единственото, което остава на оня страхлив т=ра_вес-тит от Кремлин е да стреля отдалече. Не, че украинците не избомбиха вчера Белгород, ей така малко на мужикистанска територия:)

2

Анонимен

преди 2 години

Ако не вземат цяла Украйна, Русия ще загуби войната защото Нато пращат техни армии и оръжия на укрите.

1

Ужас

преди 2 години

Немците са в шок,в магазините на Кауфланд се продават знамена и фланелки с символиката на наци баталюни те "Азов"