100

Анонимен

преди 2 години

Няма изненада при тази прокуратура зависима от мутpите и прикриваща Борисов и останалите от ГЕРБ.

99

отвратен

преди 2 години

Като го гледам и слушам това недоразумение на природата ме е срам ,че съм българин.

98

Някой

преди 2 години

Тошко тАпото разбира от право, колкото и от култура, но важното е да се изказва "компетентно"!

97

аз

преди 2 години

Не се прави,че разбираш от право.Нямаш мозък за тази работа.Продажник мръсен

96

Анонимен

преди 2 години

Как да имаме нормална държава с ненормални управляващи. Радев, Кирчо и Кокорчо, че даже и Слави Трифонов, а да не говорим за Нинова се упражняват на гърба на народа. Резултата е 20 лв. за сирене 30 лв. за кашкавал 5 лв. хляб 8 лв. за олио и т.н. Да ама хората нямат пари за такива цени, а такива като Тошко плащат частното обучение на сина си в Лондон. Е няма как да сме обединени с вас.

95

Анонимен

преди 2 години

100 Този е грозотилото Тошкотъпото. Известен с попръжните си простАшки.

94

Анонимен

преди 2 години

Отново гледаме тъпсценарий, монтиран в лабораторията на капутите от ДС, където Божков черепа е почетен командир.

93

Анонимен

преди 2 години

Какво "замита", изрезки от Гугъл ли, или лъжите на криминално проявения Божков, който плати преврата на сега управляващите, ли?

92

пияница мистик

преди 2 години

Абе, комплексар, не ги мисли американците за балъци като теб. Ако Бойко Борисов имаше макар и малко нещо съмнително в него, щеше да е включен в списъка по закона "Магнитски". Ама не е :))))

91

Анонимен

преди 2 години

не бил той африкански, американски бил!

90

Анонимен

преди 2 години

Имам предложение Тошко довечера да го арестуват и да стои цяла нощ на един стол. След това да събират доказателства за изнудване на Божков.

89

Анонимен

преди 2 години

А бе, ние не сме в кръчмата. Тия в момента реват, че не се повдигат обвинения без доказателства. Нещо което и Рашков потвърди. Това са диктаторски практики. Искат ли след това срещу тях да се повдигат обвинения? Превърнаха България в коптор. И са толко слабоумни, че не могат да осъзнаят, че правят услуга на Борисов. Къде са ДА България да ги чуем какво мислят.

88

Lina

преди 2 години

тоше, защо така вашите коалиционни партньори няма да подкрепят карЪмански за БНБ, да не би да е заради миналото му в демир банк? Или заради красното му име?

87

София

преди 2 години

Прав си е Тоскана,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!

86

Злоба и простотия

преди 2 години

Тоше, ако само със злоба можеше да се съдят и осъждат хората, вашата злоба и простотия стига да умори половин Бългрия! Нищо градивно не можахте да направите, освен да лъжете хората и два парламента да провалите! С ПП и ДБ сте пълен провал!

85

МЕЧ

преди 2 години

Африканчето е много "право",трябваше прокуратурата да повдигне обвинение за изнудване съда да заведе дело и да призове подалите сигналите като свидетели!!!И тогава цирка щеше да е голям барабар с клоуните!!!Иначе и на децата беше ясно,че средството е Борисов,а целта е Гешев!!!Някога имаше един лозунг:"Пътя е начертан-социализъм,Целта е ясна-Комунизъм"!!!Социализма си замина като недоносче/Т.Живков/,а на комунизма така и не му видяхме"очите".

84

Анонимен

преди 2 години

Всички управляващи са бивши комунисти от различни мафиотски кланове. А както знаем бивш комунист няма те са вечни. Всички заедно крадат всички заедно се покриват а овцете да си блеят по площадите и форумите срещу няколко гроша.

83

Анонимен

преди 2 години

Тошо. Титаний на мисълта. Непробиваем за всяка мисъл. Мищо не може да проникне в рунтавия кокосов орех.

82

Миличкия ми Маймунек

преди 2 години

Тоше, имаш още броени седмици като депутат. Това е краят на теб, Дългия инвалид, Пелтека Кокорчо Пинокио Корна...и на всички останали от Има толкова Нагли, Продължавайте Пеша, Дее..Си Бе и Бесни Страшни Пенсии ! Със всяко свое действие, само вдигате още повече рейтинга на Бойко. Пресен пример от снощи.

81

Зозо

преди 2 години

Рефрен: Къде е дамаджаната? - Рашков я изпи! /2/ :))))))))))))))))))))))))))))))