148

Дедовия

преди 2 години

Нормално!! От боба се получава газ,а е известно,че газът непрекъснато поскъпва!! Схващате ли бе тикви?? Има възвръщаемост!!

147

Анонимен

преди 2 години

Биха спечелили много повече от по-бързооборотни и евтини оферти, каква е логиката да продаваш боб чорба на 8лв като никой няма да я купи и накрая ще я изсипеш в кофата? По това се познава какъв "бизнесмен" държи едно заведение...акъл нямат за 2 стотинки ама самочувствие в тавана. В момента всичко е една спекула, намират си повод за да си понадуят още малко така или иначе завишените цени. Същата работа и с олиото. Като нещо ви идва скъпо намерете заместител. Пазара и търсенето определят цената

146

Георгиев

преди 2 години

Бобът е 5 лв, колкото в София. Шкембето е по-евтино и от *** Хепи. Пак 5 лв. Цените са екстра, но туристи няма, защо има Ковид. Хората ги е страх. През 30 минути се погребва човек в София на Централни гробища. На Бакърена фабрика е през 20 минути. Трябва да си *** да ходиш по хотели и кръчми. Чужди туристи няма, защо също ги е страх.

145

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТо да бяха само бананите *** дойди. Ама то нямаше нищо една голема всеобща мизерия

144

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо излязох от битка за олио, сега ще трябва да се сражавам и за евтина боб чорба

143

Баце

преди 2 години

Лятото бях там - мръсен и занемарен курорт. Хотелиери и заведения - като хиени - дай парите и не питай за нищо... Обслужване ??? Качество ??? Боб чорба - ха-ха -ха. Ако могат и 50 лева ще ти вземат за нея. Нагли. Прости. Никога повече Боровец.

142

Анонимен

преди 2 години

Ами като поскъпна боба, ще ядем Бьоф Строганов

141

Мунчо

преди 2 години

Е, сега ще видите кон боб яде ли???.....

140

Анонимен

преди 2 години

Като е станала 8лв ще си я сърбат те ;) дано се задавят

139

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...мда..Силно "газоотделящо" вариво..Ядеш го за вечеря и после цяла нощ стаята -"обгазена".../Верно ли и "ангелите" га ручат ?../

138

Бай Ви Ганьо

преди 2 години

според мен е евтино, милите хотелиерета се прецакват. Щом няма много посетители чорбата трябва да е поне 80 лева за да избият "разходите", все пак ден година храни...

137

Анонимен

преди 2 години

Боба е божествена храна.Не сте ли чували че и ангелите ядат боб.С това поскъпване на олиото се оскъпява боба но пак ще го варим.Боба си е боб.

136

до 143

преди 2 години

Това е особено добра новина, че повече няма да ги има.

135

Анонимен

преди 2 години

Е кой не може да си прави боб чорба, ше си плаща, ми така де.

134

Анонимен

преди 2 години

Похвално е, че давате възможност на украински дечица без познания по български език да ви пишат статиите. Браво!

133

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...а аз приемам Живко "от византия" като некакъв оригинален ЗЕВЗЕК...Макар че може ТИ да си прав,а аз да греша..

132

Анонимен

преди 2 години

8лв.боб чорба.Нищо не е.А какво да кажем за Банско.30лв.телешко варено.

131

Нормално

преди 2 години

Аз за три крушки на промишлен ток , имам 308 лв сметка !!! Не знам как издържат, големи предприятия и хотели ...и т.н....

130

Анонимен

преди 2 години

Живко от византия е педераааа Щото са го евали всякакви западни каввааа ллли . Западен кавалждия ;) Точно от такива България няма нужда. Хора латали западни четвъртити дават акъли без един камък да са вдигнали през живота си щото това са западните,, ценности ,, Дърт и нагъл *** не зачитайки закони да решава еднолично млади животи спазващи закона . Ето това е западно де.геграт.а из.вратен и с фес .

129

Вероятност

преди 2 години

По-0вероятно е българина да не тръгне към Боровец ! По-вероятно е да се запъти към бомбоубежището ! Натам са тръгнали всички !