68

Анонимен

преди 2 години

При каптиализма е така - частната собственост се присвоява от по-силния.

67

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли, че само англосаксоците имат прави безнаказано на крадат от целия свят. Сега покрай САЩ и Италия юе намажат с малко крадена собственост.

66

Неутрално мнение

преди 2 години

Това е кражба на частна собственост - нещо като в един предишен строй

65

ТРОЛОВЕ-ОЛИГАРСИ..

преди 2 години

Много олигарси в този форум..... .. Малее - как защитават руските олигарси по света....

64

Историк

преди 2 години

Има ли кой да обясни неимоверното забогатяване на стотици комунистически функционери и роднините им , след като 100 години е имало комунизъм в СССР и после в Русия ???? Как станаха милиардери такива червени душици , които трябваше да са наравно с останалите обикновени комунисти ??? Как така има милиардери изобщо в тази "народна" държава Русия ?????

63

Анонимен

преди 2 години

Тука некой нещо ми помена за неприкосновеността на частната собственост!!!Нещо сте недоразбрали, никога и никъде няма абсолютна неприкосновеност,и сега по цял свят се конфискуват имоти и банкови сметки, ако придобитото е от престъпна дейност. При Путиновите слуги, това много лесно доказуемо във всеки съд.

62

Абе...

преди 2 години

Нещо не ми е ясно. Какво помага на украинците, че англичани, французи и италианци конфискуват имущество , демек държавите им забогатяват от имуществото на чужди граждани, които са частни лица и непровинили се пред закона ???? Първо юридически нещо не се връзва и второ какво ги грее украинците изобщо незаконното забогатяване за тези страни

61

Анонимен

преди 2 години

Да бяха оправили първа тяхната мафия. Ще реват за туристи.

60

Анонимен

преди 2 години

тия италианци са се объркали че при тях ходят само американски туристи или май само такива ще останат

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 Ало, ненакралият се! Питин не е "започнал да действа", а се "на-с-рал" феерично. Но от един милиционер-цар, какво да се очаква!

58

От Италия

преди 2 години

Местните палят свещ всичко да свърши и да се върнат руснаците. За тях те са туристите, които остават най-много пари в Италия.

57

11

преди 2 години

До Pepe ---- Аман от неграмотни галфoни, ти знаеш ли къде е Северно море, ве бастyн сплескан?

56

Анонимен

преди 2 години

Това е най- необмисленият и глупав ход от страна на запада - Да ограбиш богаташите ( в случая на Русия ) !Обикновените хора свързват Олигарсите с ограбване и нечисти капитали - донякъде е така , НО Олигархг НЕ може да стане всеки ,защото и за това се искла доста акъл , познания и умения ! Запада си прави сметката че тези ще свалят Путин и всичко ще приключи - ДА ама НЕ , защото това може да има точно обратният ефект ! Тези могат да впрегнат целият си интелектуален капацитет за да си отмъстят ?!

55

Анонимен

преди 2 години

Словьов вече е Кокошков.

54

Че

преди 2 години

това си е кражба, не че защитавам олигарсите. Аз от заплата не мога да си купя вила на езерото Комо

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33- Добро утро ! Ще Ви светне на всички защо Путин най-после започна да действа , защото другите спите и мълчите , а това Анериманците се мъчат и си мечтаят да го наложат в цял свят -БЕЗЗАЩИТНО и БЕЗРОПОТНО икономическо РОБСТВО , БЕЗ защита и право да кажеш какво мислиш !!

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Това не са "богати хора", а фашистки народни изедници. Трябва да се прави разликата. Или и ти нещо си се наплашил?

51

Анонимен

преди 2 години

Абе то хубаво ама само на мен ли имената Тимченко и Савченко не ми звучат руски а май са си чистокръвни укри.

50

Анонимен

преди 2 години

Златните тоалитни кофискува ли? Един путлерофашист се сепва едва когато му вземеш златния ке-***.

49

Анонимен

преди 2 години

Италиянците са е.. ти ***. Ако има нещо да гепят веднага.Като хиени. МафиотиИначе са им вземали с радост данъците.. А сега с радост им вземат имотите.Излиза че на всички богати хора имуществото може да се конфискува.,защото са близки до. властта, защото това винаги е така.Ами да живее комунизма!