48

Анонимен

преди 2 години

Мисирките с тревожни гласове всеки ден ни облъчват как живеем в условия на пандемия и милиони легиони измрели. Което не само не е вярно, но и подсъдно да се твърди. Ако статистиките им бяха вярни, то в Бг досега жив чиляк да не е останал, който да поддържа натото и да е лоялен към евроатлантическите ценности. Според тях на ден измират стотици, че кой ще воюва за натото срещу Русия и Путин? Не остана кьорав ваксиниран.

47

Анонимен

преди 2 години

Прочетете статията The Safety of COVID-19 VaccinationsWe Should Rethink the Policy. Би било полезно и този доктор да я прочете и после да се изказва.

46

Анонимен

преди 2 години

Вървим към масово, доживотно "карантиниране" на пандемици.

45

Анонимен

преди 2 години

Абе цайс, кажи кой е тоя побърканяк дето ще се набоде с различни ваксини, може ако искаш да си първия субект на теста на живо . Ама не вярвам да го направиш, като те гледам каква си мижитурка само се пулиш пред камерата.

44

Активен

преди 2 години

Обаче жартиерите му отиваха.

43

Анонимен

преди 2 години

А ти комплексирано идиотче от къде се пръкна ... че тръгна да гониш телевизионна слава ... признай си колко ти плащат ;)

42

Анонимен

преди 2 години

Тоя е 100 про в гей чат групата на Кокорчо и Кирчо

41

Доктор

преди 2 години

До АнонименТоз не разбрахте ли че не е никакъв лекар, а доктор на науките и се занимава с мозъците на мишките нещо си..И както го представят като шеф на лаборатория е шеф сам на себе си и като какъв все виси по телевизиите не мога да си обясня- поне да ставаше за гледане,пък то..Не мога пет дни да ям ако му видя гадната физиономия..

40

Анонимен

преди 2 години

Да, ще ви кажа, че изкарах първия вариант със загубата на обоняние още 2020, а омикрона го изкарах преди седмица с температура, повръщане и разстройство, пак точно за един ден. Какви ваксини и простотии, бе? Който е увреден по принцип и крак да подхлъзне, ще пукне. Закон Божий! Ако си здрав-минаваш границата набързо, ако не си и зелен сертификат не мое да те спаси.

39

Анонимен

преди 2 години

Long COVID=FOREVER COVID=?

38

Анонимен

преди 2 години

Това този с белите чорапи и гроздето пред интимните части ли беше?

37

Щирлиц

преди 2 години

Вървите към комбинация от отрови.

36

пенсионер 1

преди 2 години

Тоя лудия пак се появи!

35

81

преди 2 години

И този кре тен скоро не го бяхте показвали, но ето че не изневерихте на себе си.Аспарухчо що не си *** и кой си ти, че да казваш накъде да вървим.Ще си вървя само натам накъдето сам си определя и с тези бъркочи никога няма да се забърквам. Като тинейджър не станах наркоман Вие сега зорлем ще ме правите такъв, ай сектир.

34

Чоко

преди 2 години

Никак нямам доверие на хора от левия бряг на реката. Този не може да ме накара да се ваксинирам с опрян пистолет в челото.

33

Анонимен

преди 2 години

За управляващите мoшеници е важна единствено бройката... набодени, а не здравето и спасяването на хората от вируса... Много ясно се вижда кои са потенциалните жертви на вируса, но няма никаква реакция в тази посока.

32

Хахаххахаххаха

преди 2 години

Чакай да ти кажа на къде вървим: преди любимата ви болест около 5% се ваксинираха срещу сезонен грип. Сега за любимата ви болест реално ще да са около 15%. След всичните дрисоции, които натворихте "умните глави" на България се молете отново да сте на 5%! Ей до там докарахте с идиотксите си изказвания, вие, "ангеилте в бяло", "учените" и "политиците"! ПРОВАЛ СТЕ!

31

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че кафявия сертификат единствено дава възможност на ваксинираните да се заразяват максимално бързо и лесно по заведенията и големите магазини. Лошото е обаче, че и доста от тях умират...

30

Боц

преди 2 години

Вървим натам, че ако те срещна ще те строша от бой заради лъжите кото бълваш и паниката която създаваш негоднико продажен !!!

29

Чоко

преди 2 години

Докторе, гроздето как повлиява новия щам на Ковида. Направи едно изследване и докладвай. Освен това можеш да се замислиш и за някое проучване от рода на Ана*л*ни практики при борбата с Омикрон. А може и вече на практика да прилагаш китайския метод за взимане на проби - от зад*ника