47

anonymous

преди 2 години

А не може ли този път да сме неутрални като Скандинавието и Швейцария? Миналите две световни войни заехма страна и е видно до какво доведе това...

46

Анонимен

преди 2 години

До ХЕХЕХЕХЕХ - Хейят те, брато! Ама и аз ще псоледвам. Чао, машехо Българио! Хич не ми беше приятно!

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 - Променил се е. Ама нека ти кажа една работа - ако сега пратя 200 000 от нашите, за 1 седмица, ще умрат 20 000 от глад, 20 000 от студ, а другите я се върнат 20-30 000, я не. Или искаш да ми кажеш, че едно време, като беше *** у даскало и пияният 110 килграмов алкохолик, дето наричаш тате, като те заплюи с шамарите, ти го набиваше, щото намираше вътрешната сила, нали? Отивай са бий, кат знайш толкоз. Аз битки, които няма да псечеля, не водя.

44

Анонимен

преди 2 години

Само ваксинирани ще мобилизират, нали?

43

ХЕХЕХЕХЕХ

преди 2 години

Вече съм на летището. Имам прекалено много пари, за да се бия във скапани войни и то за България, от всички страни :D

42

Анонимен

преди 2 години

Така като чета коментарите българина не се е променил последните 700 години :))) се гледа да клекне да не дразни големия да е така яваш яваш :) жалки мишoци :)

41

Анонимен

преди 2 години

"На Приднестровието може би?" - На кое?

40

Анонимен

преди 2 години

Ми казал си, *** кой туй твойто катк кажеш последните години хората разбират 3-4, не 15 ... аре марш на форнта, кат сиакш.

39

Анонимен

преди 2 години

До Повиквателна - Тоя номер дедя го е играл. Още ан първата овиквателна запалил един обор- затовара, там изкарва войанта, идват комунисите и го пускат, зщаото бил "политически затворник" ...итъъър ейййй ....

38

Ямболски цървул

преди 2 години

Просто Киро.Кога ще се заемеш с вътрешните проблеми като зелен Дискриминат,супер инфлация? Не чувстваш ли,че изпревари отдавна император Тиквоций по дебилност??? Че скоро може би пак ще се самоизолираш?? Че този път ще сме в много повече пъти,от колкото бяхме на 12.01.22г.

37

до 35

преди 2 години

А недей така метнахме и две гранати.

36

Анонимен

преди 2 години

България обевява безусловно предаване и признава загубата на войната, може би 6-7 секунди, след като чуе първата бомба. Нека бъдем реалисти - Освен ако нямаме системи, дето ще стурват 50-100 милиарда, и ще отнемат поне половин година, да се инсталират и въведат в експлоатация + 300 000-на армия с нунжата техника и провизии, шансовете ни са между нула и никакви, като вероятно ще падат бързо, след всеки ден във война :)

35

Повиквателна

преди 2 години

всички до 35 годишна възраст, стагайте се за Източно-Украинският Фронт, там ще ви изпратят съвсем скоро да се биете за ВластИмащите! финализирайте си и нещата, щото от там няма връщане в някой общ гроб изкопан от Руската Армия ще прекарате вечноста си!!

34

АК-47

преди 2 години

Янев много да си помисли, кои ще са тези български командири, които ще наредят на български войници да тръгнат срещу Русия. Народът ще ви помете, внимавайте, какво решавате.

33

Зозо

преди 2 години

Последния набор, отслужил наборна военна служба е набор 1988 г. III смяна. Тез младежи ли ще мобилизират?!? Дето за цялата служба бяха изсреляли по 2 пълнителя патрони :)))))))))))))))))))))) Другото време ринене на сняг и събиране на фасове :))))))))))))

32

Анонимен

преди 2 години

НАШЕТО НЕ Е ПРАВИТЕЛСТВО, А ДЕТСКА ГРАДИНА. ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВИ ХЛАПЕТА СА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СОЦИАЛНАТА КОМИСИЯ В НС И МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА, ТЕ ОЩЕ ИМАТ ЖЪЛТО ПО УСТАТА, МАМИНИ СИНЧЕТА И ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВА. БОЖЕ ОПАЗИ НИ!

31

до 30

преди 2 години

Казах последните години не последната година :)

30

Анонимен

преди 2 години

Ем пичове - аз съм вече на границата ;) ... Ще се видим след 2 месеца до 5 години, ако все още я има тая държавица. Айде лека!

29

Русофил

преди 2 години

Ако някой знае адреса на братята Кличко да им изпратя колет с памперси,щот джендърчетата до последно си мислеха че това което предстои ще е като боксовия ринг!!

28

Анонимен

преди 2 години

До до 25 - Ако си служил в последните гони на казармата, трябва да си на 31-32, а не на 45 ... осевн ако не си "закъснял" доста.