145

Анонимен

преди 2 години

Бе тя смахнатата медицина не може да лекувависоко кръвно- Замота се при вайка ми тотално, но новоизпюен вирус лекува много успешно- Ваксинилайте се, дори да сте мъртви!

144

Анонимен

преди 2 години

Толкова т ъ п и коментари не е имало отдавна. Ама то матр'яла си е такъв.

143

Анонимен

преди 2 години

В Брюксел вчера имаше протест срещу Ковид мерките. Повече от 100 000 души.

142

Анонимен

преди 2 години

Верно сертификатите падат, Идват първо гривните и после чиповете. Споку. Всичко понреда си. И да не забравите бустврите.

141

Анонимен

преди 2 години

Медицината е пълно посмешище. Казвам го като лекар. Само хирургията има някакви достижения и то не се знае дали сме по-добре отпреди 1000 години. Може би само, че дрогират пациентите, за да не изпитват болка.

140

аз пък да кажа

преди 2 години

Ако махнат пътеките за Ковид и 1000 лв. на докторите/ щото работели/, РЯЗКО ще паднат случаите. На бас???? Има пари за вземане, има Ковид! Първата работа за влизащия в болница, дори с цирей, е да го изкарат +. И оттам- газ! Това е!

139

От Проведението

преди 2 години

Бай Шиле, НО, некакъв чип се е насочил, къмто ръката ти с електронен сертификат. Прощавай за името Ви, Кантар. 5 джи мрежите са вече инсталирани. Специелно на вас нема да ви дръпнат шалтера, ще работите до изтощение. Нема да имате тази връзка със Създателя, която имат ЧИСТИТЕ.

138

Бай шиле

преди 2 години

Кога ще сложи 4та доза омикрон настъпва

137

Анонимен

преди 2 години

До Доктоте, Пенсио!Е па едни парички. Уеб страничка, тва онова, Колкото повече - толкова повече.Направи си сметка колко се печели само от тестове и маски. Нарко бароните са в прединфарктно състояние:) Абсолютно легално и в пъти повече:)

136

Анонимен

преди 2 години

Стига сте правили пазарлъци бре, махнете ги тия сертификати..

135

Aнонимен

преди 2 години

Предател лаком продажник силно токсичните бустери са за теб и цялото ти семейство до 7мо коляно от всички нас - антиваксъри подарък

134

Анонимен

преди 2 години

Затвор за теб дядо. Или нещо по- гадно.

133

Доктоте, Пенсио!

преди 2 години

Що въобще го въведохте, кат ще трябва да го махате?😭 И кат го въведохте - мислихте ли с главите си?

132

СЪд и затвор

преди 2 години

Изялия врабче и ходеща реклама на ваксини, трябва да бъде разпитан от умел прокурор.

131

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще пробвате дали действа законът за гравитацията, провесени на удобно увити около вратовете ви въжета, драги ковид фашисти!

130

Shshs

преди 2 години

До 138 и 146 - Като спорите е хубаво да се осведомявате. В Швеция преди 2 дни имаше 10хиляден протест срещу зелените паспорти. Напишете massive protest today in Stockholm Sweden да видите за какво иде реч. На хората им омръзна да ги манипулират. На всички им е дошло до гуша от манипулациите на банкерите, медиците и медиите. От цяла Европа единствено бау, Германеца и Програмиста останаха защитници на поробителите на съзнания.

129

Ковидаро стъкмистики

преди 2 години

За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Коведарите лъжат че заради умрелите от ковид цифрата нарастнала и сега уж умирали дневно над 400 души. Какви лъжци са коведарите ще се убедите сами от един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info, проверявайте към 23 и 50 часа, отново починалите са ок. 285 души, тоест умрелите са колкото преди ПлаНдемията. Коведарите ви тормозят психически с лъжи

128

Анонимен

преди 2 години

#138Не за друго,но...в Швеция живеят 25 човека на квадратен километър.Нека не сравняваме мерките там и тук-щото няма смисъл.

127

Избирай

преди 2 години

Шоумен ли ще си? Лекар ли ще си? Избирай мустак! Не може и двете.

126

Купонджия по природа

преди 2 години

Хората, които управлявам света, всъщност явно не могат да разберат , че поробни народи не трябва да има ! Българският народ е поробен, трябва реална, истинска, огромна и искрена оправия с тази нация !