60

Пояснявам 3:

преди 2 години

Лицето Симеон 2 Сакскобурготски е част от Третия райх,защото официално се води син на Борис 3,а даже и да е син на Фердинант 1 и Мери Белгийска пак според международното право,макар и под регенство той е съпричастен на Третия райх.И вижте сега интересното регента, а не той е подписал актовете довели до тогавашния режим съпричастен към Третия райх да се изтегли от съюза си с него! Реално погледнато той не е абдикирал,той още е част от Райха и си иска недвижими собствености съпричастни към Райха

59

Редакторите

преди 2 години

Защо спят редакторите, някакви неадекватни пишат тука коментари, които са просто замърсители, целта е да няма истинскa дискусия.Жалко за този сайт, можеха да се прочетaт интелигентни мнения.Но явно такава е новата ситуация в България, цензура и дивотия.

58

Пояснявам 2:

преди 2 години

Разбирате ли самото население на САЩ и на РФ би унищожило човек, който се изправя срещу държавата и населението, което го е поставило на власт!

57

Пояснявам:

преди 2 години

Значи излиза, че Симеон 2 Сакскобурготски е едва ли не по-важен от Джо Байдън и Владимир Путин взети заедно! Това е държавнически виц на вярвам нито господин Байдън , нито господин Путин да се обидят от него, защото това са фактите! Кой държавник с акъла си ще застане срещу държавата и народа избрали го да е изпълнителна, законодателна или съдебна власт или президентска? Това му казват политическо самоубийство особено ако е свързано с легализирането на някаква част от Третия райх.

56

Казах един виц:

преди 2 години

Не знам дали го разбрахте! Отива Джо Байдън в Страсбург и съди САЩ за нещо!24 часа по- късно не е президент на САЩ! Отива Владимир Путин в Страсбург-Съди Руската федерация за нещо-24 часа по-късно никой не си спомня кой е Владимир Путин! Отива Симеон 2 Сакскобурготски в Страсбург ,бивш министър председател на Република България в Страсбург и съди Република България за имоти имащи съпричастност към Третия райх, като той също е бил съпричастен към Третия райх - и отсъждат за него легализирайки го!

55

И това е важното:

преди 2 години

Изкарайте тая вода от старите нефтеви, газови, шистови находища. Второто нещо има определени проблеми в биоразнообразието при човешкия вид както и проблемът Сакскобурготски нерешен сто години! Оставете факта, че те са аристократична инцест династия , това е безспорен факт! Те са една от причините тоя щам да се появи , но не само те! Тук има 1,5 милиона човешки същества мъртви - хванати като елен пред светлините на връхлитащия го автомобил искам да знам, защо Сакскобурга още диша?

54

Вариант 3:

преди 2 години

Извадете тая вода от нефтените, газовите, шистови находища - Знаете как!

53

Вариант 2:

преди 2 години

Тоест енергийните резонанси на живите организми ни възприемат като опасност за своето съществуване (което е факт) и се появяват болези и зарази като к18 или дори по-страшни, енергийната зависимост от фосилни горива и тяхното как да кажем все по-трудно намиране на нови за поддържане на седем милиарда популация водят до тежки социални и военни конфликти и постепенно драстично намаляване на човешката популация. Земята не става Венера, а се превръща в огромна Джунгла след известен втори ледников!

52

Има два варианта:

преди 2 години

Ако не обърнем парниковия ефект при тия 400 частици въглерод и 100 метан ....Вариант 1: Апокалиптичен - водата остава долу в кладенците неизвадена, всичко отгоре се разтапя и въпреки голямо садене и дори известни успехи от него пренаселението и постоянните енергийни потребности довеждат до нива на метан и въглерод превръщащи атмосферата в киселинна и вижте Венера да разберете кво ще се случи после!Вариант 2: Апокалиптичен - животът поражда нова болест или събитие много по-лошо от К19

51

Предложението ми е:

преди 2 години

Намалете обема на проектите за засаждане и променете структурата им - не нова гора, а садете пермакултурна биоразнообразна гора - не два-три вида , а двадесет вида - дето постепенно самата природа ще ги превръща в 30-40-50 и така нататък вида! И има зони където да ги направите. Както Джейсън де Кайнс Тейлър възстанови коралов риф вижте зоните с индустриален дърводобив!И забравяте за дърводобив поне докато не обърнем скапания парников ефект, което значи поне 50 години.

50

Казвам друго:

преди 2 години

Имаш вода за 5 милиона дървета - садиш 80 милиона.От тия 80 милиона няма да се хванат 80 милиона ще се хванат да кажем 10 милиона обаче едвам едвам. И тия 5 милиона отгоре ще предизвикат повече проблеми отколкото плюсове. Ще предизвикат странно ще ви прозвучи топене на полече лед на север и на юг и по ледниците!

49

И на всичкото отгоре

преди 2 години

Нова гора не е същото като природна гора или пермакултурна гора.Гледаш една природна гора - те са стотици видове - дървета, храсти, треви и т.н. и е трябвало сто двеста години да се установи някакво равновесие между видовете, което изгражда богати хумусни почви и т.н. Като коралов риф.Новата гора - като садите два три вида, възможно най-бързо растящи и предвидени за дърводобив!Пермакултурна гора е поне от 20 вида!

48

Не казвам:

преди 2 години

Да не садите горски насаждения, а да смалите обема на тия проекти. Просто няма смисъл да садите 80 милиона дървета като имате вода за 5 милиона!

47

Като долното:

преди 2 години

Е валидно за първо пълнене. След няколко години или месеци като се утаи първото пълнене може да изкарате още 2 части вода от тия 3 части дето са похарчени първият път. Но всяко следващо ще с намаляващо КПД и трето или четвърто пълнене няма да е точно загуба на време и ресурси, но имайки предвид хилядите кладенци изкопани за сто години ще е препоръчително да се вади вода от нов стар кладенец отколкото от вече напълнен!

46

Накратко:

преди 2 години

Харчите 3 части вода и малко въглерод и метан за да изкарате 7 части вода и да вкарате много въглерод и метан долу и трайно намалявате количествата въглерод и метан в атмосферата. И като като казвам трайно - много трайно стотици години напред, ще трябва яко да копае някой след хиляди години да изкопае тия нови въглищни пластове!

45

Горе долу:

преди 2 години

След наливане какво се случва долу - горе долу свеж въглищен пласт, но доста пластичен - поне първите няколко месеца!

44

Има трета:

преди 2 години

Има трета уловка - трайните метанови долу бихте казали, че ще почнат да стават летливи метанови ,й- ако бяха само те вероятно щеше да е точно така обаче листната маса, температурата и налягането долу предизвикват втвърдяване, утаяване и в известна степен овъгляване и циментиране и все пак отделящите се летливи метанови предизвикват още повече налягане водата да излезе на повърхността. Или с едно наливане пет-шест цели!

43

Давам ви формула

преди 2 години

За устойчиво възстановяване на екосистемите.Колкото въглерод и трайни метанови (фекалии) напомпате в нефтовите,газови, шистови находища толкова вода ще излезе отгоре! Има уловка сместа която напомпвате също ще има поне три части вода! Което значи , че отгоре ще излиза 7 части чиста вода , долу остават ,7 части метан и въглерод и 3 части вода. Има втора уловка - долу поради гравитацията става процес на утаяване и даже тия три части може да ги извадите, че се оказват отгоре!

42

Божил

преди 2 години

Изказването на Плевнелиев е по-добро от това на Първанлиев,а фашизмът е докаран у нас от титовите и сталинови орди,които още в 1944 г. разделят България на три!

41

Аз го казах:

преди 2 години

Да я извадим твърде много твърде бързо пак не е на хубаво, но всяка година поне за следващите 20 години това ви е най-важната работа!Сега да почна да ви нося чували с есенни листа ли?Или да си купя цистерна и да почвам да събирам , а един товар за пет години и после кой ще позволи да наливам?