218

Анонимен

преди 2 години

Статукво означава сегашно състояние. Сега Киро и Румен са статуквото. Впрочем те си бяха и преди. За Корнела и тути кванти да не говорим.

217

Давай Кирчо !!!

преди 2 години

Давай Кирчо !!! Така е ... първата година ще е най-трудна, но вие ще се справите в името на България ! Българския селянин винаги ще е недоволен и винаги ще обвинява друг за мизерията си ... българския селянин ще е щастлив само при диктатура и колкото по-жестока, толкова по-щастлив ще е българския селянин, това е доказано през вековете. Роба не обича и не може да бъде свободен ... роба е като стоката - някой трябва да се грижи, да му хвърля по малко храна, да го стриже и да бие ако се наложи

216

Бобчо

преди 2 години

Колкото и да пи щите т ро л чета от Герб,РБ има законно избрано НС,правителство и президент .Три пъти бяхте победени на парламентарни избори, а президента направо помете вашият кандидат.Мантрите за ниска активност не вървят,8000000 по избират.списък,6500000 последно преброяване заедно с децата. Колкото до машините,те спряха купения вот. Манипулирани са колкото главата на Боко. И автобуси да докарате,няма правителство свалено от казионни протести НС може да направи това,но там хич ви няма.

215

Давай Кирчо !!!

преди 2 години

Давай Кирчо !!!Така е ... първата година ще е най-трудна, но народа знае и 200 и 2. Доскоро ако беше с 200 , още по-скоро ще е с 2 . Доскоро хляба беше 1,5 лв кг, а сега гони 3, 5 лв. С мизерията се свиква , така карахме 45 години под ръководството на БКП/БСП. Тея пак са на власт. След Виденовата зима чакаме кирчовата зима.

214

аман от тия !!!

преди 2 години

Писна ми от тази промяна !!!! Искам си статуквото !!! Тогава се живееше НОРМАЛНО !!!

213

Анонимен

преди 2 години

и с моратториум цените са нагоре кисело мляко от 1 лв на 1.45 хляб 600 г 1.25 най евтиния и още....

212

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА

211

Кире

преди 2 години

Канадското Менте каза че ще ни оправи така, както и Мадридския Крадец не ни е оправял.

210

Давай Кирчо !!!

преди 2 години

Давай Кирчо !!! Така е ... първата година ще е най-трудна, но вие ще се справите в името на България !

209

честита промяна

преди 2 години

Радев казва че имаме прекрасно правителство , изтребват народа финансово и медицински

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Аха, тези от пекарната само на мерцедеси се возят и по айфони говорят. Такива са 99% процента от честния частен бизнес в бг.

207

Анонимен

преди 2 години

Никой не се оплаква от скъпи мерцедеси и айфони. Все от газ, петрол и ток. И нашите бизнесмени не се оплакват, че мерцедесът им е скъп и айфонът им е скъп, а казват, че газът, горивата и токът им са скъпи. Имате си мерцедеси, имате си айфони, от какво се оплаквате?

206

Анонимен

преди 2 години

Хахаха на тез още ГЕРБ им се привижда. От близо година ги няма. За толкова време да бяхме цъфнали. Още чакаме милиардите дето с е крадяли всеки месец и дето щели да влязат в бюджета. До тук само думи и нищо реално за нормалния човек. Виж за ПамПайците сигурно не е така.

205

Анонимен

преди 2 години

До Христо ХристовРистьооооо разбираш от пазарна икономика, колкото *** от кладенчова вода; В мафиотска държава няма пазарна икономика, запиши си го някъде. Нали уж за туй гонихме мутрите.

204

Анонимен

преди 2 години

На Боко му сложи диагноза доктор Цветеслава Гълъбова, но не я спомена, за да му защити личните данни и лекарската тайна. Диагнозата му е от психопатската палитра. И всички в затвора я имат.

203

До 215 Анонимен

преди 2 години

Какви герберсти виждаш бе? ББ се е скрил в миша дупка от 2 години и току посети някое село където го срещат 5-6 бабички.Истинската опозиция която Кирчо легитимира като им клекна да прави Работна група вече е Възраждане и Костя.Какъв е електората на Кирчо та това е 99% гласували за Радев.Остава Радев да снеме доверието от Кирчо и Костя с неговите аватари го е помел.Кирчо Костя все с К да му мисли Херо Мустафа какво ще обяснява в Вашингтон за напъните за вкарване на СМакедония в ЕС до какво водят!

202

Анонимен

преди 2 години

който не целуне пръстена на Василев е предател в редиците на четилистната коалиция !

201

Анонимен

преди 2 години

Оставка бе, не се мотай!

200

Анонимен

преди 2 години

Петков определено има някакви психически проблеми, вечно се хили като теле и то на важни неща, неадекватен министър. А лъжата я има като : Добро утро!

199

Браво

преди 2 години

Истински министер