74

Анонимен

преди 2 години

"Въпреки че научните доказателства все още не подкрепят непрекъснатото ваксиниране".........Красота. А ваксаджийските тролчета в сайта оправдаваха поредната си на брой доза с "науката". Пак ви прекараха яко, опитни мишленца.

73

до nnn

преди 2 години

Щото инжекциите ги продава еврейски ветеринар, шеф на най-корумпираната фарма компания в света. За това.

72

Бay

преди 2 години

До до БАУ нямам сили да ти обяснявам, че света не е затворен. :D

71

до БАУ

преди 2 години

Тези ваксини не усигуряват имунитет против разболяване, ваксинираните продължават да се заразяват и боледуват. Нищо няма да приключи, ако всички се ваксинират - справка Гибралтар със 100% ваксинирано население.

70

Бay

преди 2 години

До Фин щом казваш, трябва да е така. :D

69

Анонимен

преди 2 години

На лабораториите е наредено да обявяват недостатъчен брой антитела при хората с естествен имунитет. Да речем, че разполагам с информация от "кухнята".

68

ФАРС

преди 2 години

Въпреки че научните доказателства все още не подкрепят непрекъснатото ваксиниране, умнокрасивите ни уверяват да вярваме на научните доказателства!

67

Фин

преди 2 години

До Бay ...Не знам дали наистина го мислиш, но ако е да, сигурно си инвалидизиран и живееш в книгите или интернет. Това е тежка умствена недостатъчност човече!

66

Селски тарикат

преди 2 години

Иде един път на фитнес, дадат му бустер,той вика:Вчера в градинката пред мола ми биха!

65

Бay

преди 2 години

До nnn помисли и ще се сетиш. Про тип: зависи кога си боледувал. :D

64

nnn

преди 2 години

Моля да ми обясните защо преболедувалите и с антитела да имат по-малка защита ,даже никаква, според светилата ,дето излизат по телевизора, от ваксинираните и то с тоя бустер?! Какво има в тоя пусти бустер?!

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"При случващото се във всички най-инжектирани държави в Западна Европа?" ......... Нищо особено не се случва - смъртността е ниска. Спрете с таза пропаганда, че някой може да помисли, че се страхувате от "настинката". Не се ли? Тогава защо се притеснявате толкова от случващото се в Западна Европа?

62

без коментар

преди 2 години

"СЗО зове бременните да се включат в изпитания на Ковид лекарства и ваксини"

61

Анонимен

преди 2 години

"Въпреки че научните доказателства все още не подкрепят непрекъснатото ваксиниране,"-------------------Хахахах е нали опорката е че трябвало да се доверяваме на науката и че учените така били препоръчали нон стоп да се слагат дози? Правете си сметката що за "учени" са това тогава.

60

Бay

преди 2 години

До 69 ако всички се ваксинират няма да има мутации и ще се оправи света ...

59

Анонимен

преди 2 години

До Бay вече дори на маютап не минаваш? При случващото се във всички най-инжектирани държави в Западна Европа? Те как излязоха от този"ужас"? Пробвай да вксарваш поне минимум логика и смисъл в трoлстването?

58

Анонимен

преди 2 години

Бавнички са брюкселските охлюви. Трябваше им само една година да загреят реотаните.

57

Щерю

преди 2 години

Не намирам особена разлика м/у юдо-комунистическите и ваксърските идеологии. Едва ли не, ако не станат всички хора комунисти или, ако не са всички ваксинирани, каузата им няма да успее! Ами, НЕ! - И комунизмът, и тоталното ваксиниране, са си поначало сбъркани идеологии. Сами по себе си и двете са вид обществено-социален експеримент. Фикс-идеи на патологично болни, фантазиращи утопии умове, всъщност целящи тотален контрол над всички хора. Геноцид с/у свободните, творчески и духовни личности...

56

Политик

преди 2 години

Ваксинирахме хората и видяхме, че нещата се влошиха. Какво да направим? Ами още ваксини ще им сложим.

55

ха-ха

преди 2 години

Фактът,че се върви към безкрайно ваксиниране говори красноречиво какво представляват тия ваксини...Съвсем очевидно,докато всички не преболедуват,няма да приключим с ковида!Въпросът е как да стане максимално безопасно и бързо.