13

Анонимен

преди 2 години

Няма теч на данни но ще сменят закона. Хахахаха. Когато един закон не е добър и е в противоречие с нещо НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВА!

12

До Анонимен 13

преди 2 години

Само законът ще е проблемът, преди време си правех справка, излизаше името на фирмата и адресът на регистрация. Все пак е нормално да се знае къде е адресът на управление на фирмата. Тук става дума за лични адреси, имейли, данни на самоосигуряващи се и т.н. Не може да променят да излиза фирмата Х и само това. Тия като лъжат поне да се запознаят

11

Анонимен

преди 2 години

Търсачка ми показва и имената на холяди кандидати от конкурси за МС, НС, и т.н. администрация което е абсолютно престъпление.

10

Анонимен

преди 2 години

Като е такъв закона, този който е гласувал закона (ГЕРП, ПФ, ДПС, СДС) отива в затвора ио също и този който не го поправя и си пасува (ПП, ИТН, ДБ и БСП).

9

Анонимен

преди 2 години

Ам то ги изливат на сървъра на ЕС. Та са прави теч няма :). Доброволно ги дават.

8

Анонимен

преди 2 години

Голем смех :)) То остава да кажат, че има... Таман затоплиха столчетата в Министерски съвет!

7

Няма теч,

преди 2 години

то е ясно...данните вече са прихванати и ще се ползват по предназначение...

6

Андреев

преди 2 години

Някой вярва ли им на тези,какво като са министри ?! Една от основните им задачи е да ба ламосват избирателите си и трябва да признаем,че с успех го правят,но докога ли ?!

5

Анонимен

преди 2 години

Лъжанко и примата на Бойкикиев в действие. Лъжанко приет е на думи в ИТ средите, малцина искат да работят с него, много ме кефи с тази идентификация със смартфон. Баба Пена от Долно Нанагорнище я спират за проверка и вади последен модел на Ябълката и се идентифицира. Лъжанко беше ли в екипа на Пешо Москов за великите му ИТ проекти, най-вече за пръстовия отпечатък. Този ще изхарчи много пари за безмислени проети. При четворна компроментирана коалиция кога ще си извадя карта с чип или апликация

4

Анонимен

преди 2 години

Голема работа, то що българи изтекоха последните деситилетия, пука им за едни данни.....

3

Евала

преди 2 години

Тия ла.нари още в началото почват с лъжи за всичко, но се очакваше. Сега , като махнат и мораториума, народът ще погладува , ще помизерства, пък ще скочи на протести като в Казахстан. И никакви фенове, платени от Божков няма да ни спрат!

2

Божинката

преди 2 години

Новите са, като старите самоса нови.Вместо да си даде оставката започва с оправданията, все повече ми напомня на ББ, на който все нещо и некой друг му беше виновен.

1

Анонимен

преди 2 години

На 300 000 фирми са изтекли данни в интернет, Йорданова лъже!