35

Анонимен

преди 2 години

До до 37 от славянин Продължаваш да се гънеш и НИТО ДУМА за смъртността. Но вече всички разбрахме смехотворната теза на антиваскърчетата, че заразимостта е по-важна от смъртността. Когато човек е антиваксър, нищо не е достатъчно абсурдно.

34

до 39 от славянин

преди 2 години

Абсурда го търси във ваксинаторите, които постоянно повтарят, че целта им е да не претоварят здравната система, а здравната система я претоварват всички които ги набутат в болници!

33

Анонимен

преди 2 години

До Axa до 27/29 "Значи избирателно ще си подбираш групите от населението, за да си прокараш тезата?" Това не е "изборателно подбиране". То отразява факта, че сред ваксинираните огромното множество за точно в най-рисковата група и точно от нея умиращите са диспропорционално малко спрямо умиращите неваксинирани.

32

до 37 от славянин

преди 2 години

В масово набодена Италия над 170 хиляди новоткритите заразени, в масово ненабодена България - 6252! Опитай да откриеш разликата!

31

Анонимен

преди 2 години

До Аха до 33/38 ",,Рекорд" след натрупване на тестове от няколко почивни дни. В разгара на делта имахме по 300 умрели на ден." Анитваксърите казват "150 са малко, искаме 300". Иначе обясняват колко много били загрижени за здравето.

30

Анонимен

преди 2 години

До до 23 от славянин "Аз доколкото се сещам големият зор на всички ваксинатори е да спрат заразата," Сещаш се, само защото така ти изнася. Няма да се спирам на абсурда да обяняваш, как заразяването, а не предотвратяването на смърт, бил "зора". На това ще се смеят и малките деца. Дори те знаят кое е по-важното.

29

Анонимен

преди 2 години

Нов рекорд в БЪЛГАРИЯ. 6252 нови случая и 157 починали, от които 142 са неваксинирани.

28

Анонимен

преди 2 години

До до 23 от славянин... Така де - измират по 100-200 неваксинирани и по няколко, за които има съмнения за фалшиви сертификати. А има и нормална смъртност все пак... Прав ли си... ще покаже бъдещето. А сега гледай да не паднеш в ръчичките на някой, загубил детето си от КОВИД, защото се е правило на герой, че ако разбере, че ти си причина за смъртта му, жив ще те одере.

27

Анонимен

преди 2 години

Очакваше се да дигнат бройките. Играта продължава.

26

Анонимен

преди 2 години

До БЪЛГАРКА (шашова): Ти как разбра това? Чете тъпотии в ИНЕТа ли?

25

Анонимен

преди 2 години

Е, честито! Нов рекорд. 6252 нови случая и 157 починали, от които 142 са неваксинирани.

24

до 23 от славянин

преди 2 години

Ако искаш погледни каква е бройката на заразените в силнонабодените държави и как ''вълшебните'' дози спират ''епидемията/пандемията'' и това ела да пофилософстваме! Аз доколкото се сещам големият зор на всички ваксинатори е да спрат заразата, за да не си претоварват здравните системи, а не да спрат смъртните случаи, ама нещо не им се получава! Всеки ден рекорд след рекорд от заразени!

23

БЪЛГАРКА

преди 2 години

КАКЪВ ВИРУС "омикрон", КАКВИ 5 ЛЕВА---ТОВА СИ Е ГРИП И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛАШИТЕ ХОРАТА И ДА СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ВЕЧЕ НЯКОЙ ВИ ВЯРВА, А МОЖЕ БИ САМО НАДУПЧЕНИТЕ И ЗОМБИРАНИ, НО ТЕ НЕ СА ТОЛКОВА МНОГО КОЛКОТО ВИ СЕ ИСКА ПОНЕ В БЪЛГАРИЯ !!! А запада--- ТЕ ИЗТРЕЩЯХА И СКОРО ЩЕ ГИ ПРЕВЪРНАТ В НАРКОМАНИ !!!

22

Една дума

преди 2 години

Провал

21

Анонимен

преди 2 години

Ами в България при 60-70% ваксинирани от хората над 40 години, има 14% хоспитализирани и 7% умрели с ваксини. Разбира се данните варират през седмицата. Така че има гигантска диспропорция.

20

До 13-След 2-3 седм.

преди 2 години

Хахахахаха....Ти ,гледай да не тестваш А-Н-алният бустер,че ще трябва през ден-два да се ваксинираш(онождаш)!Ша ти хареса!Хахахахаха...

19

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Изненадани?" Евентуално някой антиваксър, от това, че ваксините работят.

17

Анонимен

преди 2 години

До славянин "Не само локдауните ами и ''вълшебните'' дози не спряха вируса, а го стимулираха!" Ако искаш погледни пак как е смъртността при силноваксинираните нации и ела пак да пофилософстваш.

16

Анонимен

преди 2 години

Изненадани?