12

преди 16 години

Добре де що за наглост е това !!! Всеки ден ни предупреждават и заплашват със санкции страната ни а Депутатите и управляваите се правят на ни лук яли ни лук мирисали!! Какъв противен *** трябва да си ,че да не предприемеш мерки?? На цял свят стана ясно ,че в България правосъдие няма, Че полицията работи за Мафията но само Министъра на МВР не знае ,че има мафия в България и каза ,че такава няма!!! Как цял свят вижда мръсотията в министерството ти а ти да се правиш пак на сляп!!!! Немога .. Просто нямам думи.. А по-*** е ,че всички правителства до сега правят едно и също и няма сила явно ,която може да ги уплаши или дза ги контролира.. Как ни в МВР нито в Съда нито в Прокуратурата да няма един да работи за народа .. Как така всички работят за Мафията!! Народеее ставай бе докато не обесим някой политици ,непукизма им ще продължава да расте..

11

Знаещ

преди 16 години

Колега,правилно го е написало момчето " разШиляването". То идва от ШИЛЕ,дано ЕС е разбрал,че в България живеят шилета ,и най-накрая да ни разшилят и превърнат в хора.Не се вглеждай толкова ........

10

преди 16 години

Нищо не са ги "натаковали"!!! Не им пука!! Ако не бяха стопирали с юридически трикове автомагистрала "Тракия", отдавна да си пътуваме като бели хора до морето. Сега ще я строи държавата т. е. ние. Изпълнителите и подизпълнителите са известни - все "наши хора". Леле майко каква лапаница ще падне! Давай народе - държавата плаща!!!! Много им пука, че Брюксел ще спре пари парите - просто ще я платим НИЕ!!!!

9

Kpacu

преди 16 години

Тия комунисти разсипаха страната. Гаранция давам, на следващите избори ще изберем някои друг тамън ще се пооправим и на по следващите пак ще изберем червените ***. Това българите не сме народ а овце.

8

Huko

преди 16 години

"Европейската комисия ще прекрати плащанията към двете изпълнителни агенции, докато не се предприемат правилни действия до областите на безпокойство."и правилно! алчни *** политически..

7

тр

преди 16 години

Брюксел,Брюксел,але але але :) май трябва да се засилим и да бутнем нещо..

6

Tony Montana

преди 16 години

Samo boi i spirane na korupciqta v komunisticheskite sredi,shte svarshat rabota.Prodajni komunisti,bokluci

5

Кънчо

преди 16 години

"Дирекцията по разшиляването на ЕС" ??? В тази дирекция шилета ли гледат?

4

преди 16 години

нас - обикновените хора, ни натаковаха....да не мислиш, че на калпавите управници им дреме....пълен ужас! тия няма ли кой да ги разкара от там? срам и позор...заради тях ще се проучем с тъпотията си....

3

do pepetlika

преди 16 години

В грешка си, всички са комунисти, партиите са създадени от БКП-то да прикриват крадливата им демократична форма на управлвние! не го ли разбра тоеа?! Но иначе като идеология комунизма е добър,но неприложим за нашия манталитет!

2

foxi

преди 16 години

Само Брюксел ще Ви оправи некадърни и крадливи управници. Много добре Ви натаковаха!

1

pepetlika

преди 16 години

Комунистите и протежетата им окрадоха парите от еврофондовете, а сега целият народ ще страда от това...И пак гласувайте за тях...