161

Какво е митинг..?

преди 2 години

Някакви объркани хора - мислят че са направили нещо...

160

МИНЕКОВ...

преди 2 години

ОТ ЛОВНАТА ДРУЖИНКА НА ТОДОР ЖИВКОВ... ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОМЯНАТА..??............. ГНУСНА ПРЕЗИДЕНТСКА ДРУЖИНКА...!!

159

До 179

преди 2 години

Много си подъл ,долен и недорасъл да говориш за култура , интелигентност и морал!Когато Вие или ваш родител или дете постигнете славата , която г-н Рашидов има в Европа и света , едва ли ще говорите глупостите и невежествата , които показвате в момента!То бива злоба и завист, то бива глупост и простота!Но вашите са безкрайни!

158

ПП=ПРЕЗДЕНСКА ПАРТИЯ

преди 2 години

ПП=ПЪЛНИ ПРЕДАТЕЛИ..........

157

Един от митинга

преди 2 години

До Анонимен175 - Много си бос политически и правно юридически.Просто непознаваш закона за наемите и представителствата на политическите партии.Когато искаш да се изкажеш , имайки претенция за нещо ,,, трябва да имаш и юридическа КОМПЕТЕНТНОСТ!Иначе казано сте глупав!

156

ВЕЖДИ ПИЯНКАТА!

преди 2 години

ГЕРБЕРИ, МНОГО УДОБНО ЗАБРАВЯТЕ ЗА ВАШИЯ КУЛТУРТРЕГЕР - ВЕЖДИ РАШИДОВ - ПИЯНКАТА, КОЙТО КАТАСТРОФИРА ПИЯН И УДАРИ ПОЛИЦАЙ! ПИЯНИЦИТЕ СА ВЪВ ВАШИЯ ОТБОР!

155

Питам само

преди 2 години

А БСП кога ще си плати тока и наемите ?!?!?!

154

Анонимен

преди 2 години

"Януари 2022 разполагат с 1/12 на база бюджет 2021. Освен това за тази година бюджетът беше актуализиран, така че пари ще има. Не се тормозете герберски ***. Тормозете се, че сега ако има излишък, той няма да може да се разпределя еднолично от джипката, няма да се мятат едни милиони на наши хора. Може би тази Коледа няма да има бонуси, А?"*****************Как да не се тревожим бе???? Твойте хора си казаха, че им трябват 10-12 МИЛИАРДА дълг!!! Ако няма нов бюджет как ще го вземат???

153

Тралалалала

преди 2 години

Тоя *** се изкриви от злоба . Бива ли толкова първобитен човек да управлява културата ни ? Казват ,че революциите се извършват от завистливи , посредствени и злобни хора . На този песента му е изпята , но рита до последно .

152

Анонимен

преди 2 години

този Минеков направо започна да ме кефи много, евала, само така!

151

НАЕМ

преди 2 години

Ако посмея да не си платя наема, ще ме изхвърлят още на третия ден! Безпощадно! Нищо повече - само констатирам нещата от живота.

150

Анонимен

преди 2 години

И какво като няма бюджет? Януари 2022 разполагат с 1/12 на база бюджет 2021. Освен това за тази година бюджетът беше актуализиран, така че пари ще има. Не се тормозете герберски ***. Тормозете се, че сега ако има излишък, той няма да може да се разпределя еднолично от джипката, няма да се мятат едни милиони на наши хора. Може би тази Коледа няма да има бонуси, А?

149

Анонимен

преди 2 години

ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ЩЕ ИМА ЛИ, НЯМА БЮДЖЕТ ЗА 2022Г

148

Анонимен

преди 2 години

ПАРИ ЗА МВР И ПОЖАРНА ЩЕ ИМА ЛИ ТЕ СА НА БЮДЖЕТНА ИЗДРЪЖКА, А НЯМА БЮДЖЕТ 2022Г

147

Доктор Хук

преди 2 години

За нея кръг,кръст не се различават и едното и другото започват на буквата к

146

Анонимен

преди 2 години

ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ В УНИВЕРСИТЕТИТЕ ЩЕ ИМА ЛИ НЯМА БЮДЖЕТ 2022Г

145

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ ИМА ЛИ ПАРИ ЗА УЧИЛИЩА И ДЕТСКИ ГРАДИНИ- НЯМА БЮДЖЕТ ЗА 2022Г А ТЕ СА НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА

144

aa1830

преди 2 години

Тоя Минеков не е много лицеприятен но много правилно им е отговорил. ТРУД като са се крили зад някви фирми, сега като какви лаят. Има фирма наемател, не плаща, ми айде вън и готово - ТРУД ли е, Жената днес, Плейбой все ми е тая. Важи и за ГЕРБ и БСП и всяка партия.

143

Мхмм...

преди 2 години

Кво го дъвчите това още? Като не плаща да се изнася. Кой нормален човек ще го държат на квартира при толкова задължения??? Въпроса разбира се е риторичен. Не може и обикновенните хора да ги търсят и тормозят лихвари за 20лв. задължение към мобилен оператор, а други да си живучкат, че и бизнес да развиват за без пари...

142

Доктор Хук

преди 2 години

Дребнав,мизерен малък човечец,без талант червена хидра.На тази Г-жа "журналистка"вече няма да правя забележки за правописни грешки.Нейната перцепция е ограничена и не приема повече наука на четмо и писмо