85

До 108

преди 2 години

Колко голям вестник в днешно време ,що се излагаш?Превантивно е срещу публикации, това е ***.отско,мижитурките на служебното да се изтъкнат!Обикновена медия,не е производствено предприятие или фармацевтична компания с небостъргачи приватизирала на безценица.А и основно се чете он лайн.Трябва да има опозиционни медии за коректив,критиките са важни,държавата не собственост на властта,а властта следва да изразява волята на гражданите и те трябва да са активни и информирани.Не бяхме ли демокрация?

84

Анонимен

преди 2 години

Петьо, гадно ли е да те изнасилват с държавна бухалка? Ако още не ти е ясно питай тия, чийто животи затрихте през последните години, заедно с твоите ортаци Шиши и Тиквата.

83

Анонимен

преди 2 години

Абе, къде е Боко Тиквата?

82

Анонимен

преди 2 години

нема кво да се газирате- не е тва начинът да се процедира с една медия или и толкова. има си съд- не може така да се нахлува с пранги където си реши някой си бюрократ. да го осъдят и да го махнат труд от тия офиси, щом тва е проблем, , но не така с бутонките- без болшевизъм, ако обичате. лесно изнервящи се министри не стават за министри.

81

Анонимен

преди 2 години

Не знам дори защо ви чакат! Аз бих ви арестувал отдавна!

80

Анонимен

преди 2 години

Блъскай блъсковчетата господин Рашков! Не ги жали, както те не жалиха народа 12 години!

79

До 98

преди 2 години

Е като партидата е на министерството на цялото министерство ли да плаща тока?Не е само Труд наемател,има и други стаи на наематели.Ако имат контролни електромери трябва да изчислят и пуснат фактура за да е ясно.Труд не може от свое име да плаща ,нито е собственик ,нито е ясно.Ако в договора е заложено по фактура ,що не им дават?Виждаме едни примитивни номера на самозабравили се властимащи!

78

Т.Шак

преди 2 години

Тия нали са голям вестник? Защо си нямат собствена сграда и печатница, а си кютат по тънката лайстна на държавен наем? Боко хубаво си е осигурявал медиен комфорт като им е опрощавал задълженията. Платена журналистика - гнусна работа.

77

Анонимен

преди 2 години

Този откачалник защо не плати сметката накрая и да се приключи тази драма, нали имат пари какъв е проблема ???Май обаче са пробита каца и му е ясно че немогст да същедтвуват ако не са пиавици .

76

Анонимен

преди 2 години

Тия се уляха!"Да,г- н Блъсков"!Нали в служебния кабинет,той ги е назначил!Не е нормално да има в служебен кабинет психопати за чистка срещу неудобни.И Рашков и Минеков са с жълти книжки и не си пият лекарствата.Труд е качествена медия,висока топка и публикува факти които не могат да оспорят,затова взломно без заповед от съд. изпълнител проявяват произвол.И друго,да отклонят от злоупотребите в ДКК,че протежето на Киро върна приятелката ощетила дружествата,а уволниха тези които дадоха документит

75

Анонимен

преди 2 години

Отвратителен! Гнусен!

74

Анонимен

преди 2 години

Бе то и аз не го харесвам Блъсков, както самия даде пример, ама това верно се случва за първи път в БЪЛГАРИЯ!!! Не отиват на добре нещата....

73

Бай Ставри

преди 2 години

Следващите по тази логика, трябва да са ФК Срам и позор, използващи името на Апостола. Те наем за Герена не са плащали, никога!Или аршина е различен?

72

Анонимен

преди 2 години

изглежда министерот ше гърми.

71

Анонимен

преди 2 години

Ей, смехоран, да се натискаме под робство на престъпниците, за да не ни спрат яденето от Запад, така ли? Абе я бегай бе, nanaгал!

70

Анонимен

преди 2 години

Тоя що не е арестуван вече?!?!Колко конти окраде през публични фондове?!?Ами за това че е подставено лице на Пеевски?!?!А Пеевски и Боко ког ще ги видим с пранги, А?!?!

69

Анонимен

преди 2 години

Заради такива като Този, "журналист" стана нарицателно. Така е когато личното безчестие се превърне в професия.

68

Мнение

преди 2 години

Блъсков, стига си се правил на мъченик! Знаел, че трябва да си плаща,но чакал документ.Партидата за ток е на министердтвото,но той чакал да му поискат парите.Ако е на негово име ще му отвият бушоните на третия ден...въпреки протестите на жители на един сноличен квартал,построи два блока,защото синът му нямал къде да живее... Абе мъченик!

67

Анонимен

преди 2 години

Не само в. Труд дайте още проверки на други вестници и на тв

66

Айше Сали

преди 2 години

Хора, не разбрахте ли, че всичко държавно е окупирано от герберски калинки и слуги! Все пак централата на ОПГ ГЕРБ е в НДК! Трябва да бъдат отстранени както се оттсранява тyмоp!