109

Реалист

преди 2 години

През 2020 медианната заплата в България беше 750 лева бруто. През тази 2021 година се очертава да е 850 лева бруто. Заплатите ни са ниски, а не че цените са високи.

108

До 115

преди 2 години

Къде го това брашно по 70 стотинки? Цената му е от 1,49 лева нагоре в магазините, в които ходя.

107

някой

преди 2 години

До Барни - стига дрънка глупости. направи заплатите на лекарите по 4-5 хил и на учителите по 2-3 хил лева и до там. па като пишете глупости после вземета па се скрийте.

106

ГЕРБ = МАФИЯ

преди 2 години

Голямото увеличение беше при ГЕРБ. За 12 години живота поскъпна 2-3 пъти. Сегашното увеличение пак в голяма степен се дължи на ГЕРБ. ГЕРБ пратиха бизнеса на свободния пазар на тока, демек при монополите и тока поскъпна няколко пъти за бизнеса. ГЕРБ през 2018 предоговориха начина на ценообразуване на цената на газа и сега газа е 2 пъти по-скъп в сравнение с цената, ако не бяха предоговаряли.

105

някой

преди 2 години

нали тази година имаше невиждан урожай на жито, зърнопроизводителите говореха за бентлита...........................мам.ка им долна. взимат субсидии и продадоха житото на египет. 80% данъци за тях.

104

Анонимен

преди 2 години

Месете,бе!70 стинки е брашното .Ама казано под секрет-българката е много мързелива.

103

Анонимен

преди 2 години

Купувам едни банички наблизо. Бяха по 1,40 лева през 2020 година. После от януари 2021 станаха 1,70 лева и още са си толкова.

102

Чакам минусите

преди 2 години

Тука май пишат най- много пенсионери и оплаквачи. Никой активен и работещ не е останал гладен, а и освен това ако не си някой кофти човек, все някой ще ти помогне да оцелееш. Проблем по скоро имат хората без жилища и с големи кредити, защото високите текущи разходи, намаляват възможностите са подобни харчове. А много хора не са конкурентни и ще висят по опашките пред бюрата за работа.

101

бааа го

преди 2 години

Тока поскъпна с 5 стотинки на киловат, хлябът със 70 на бройкЪ!

100

ОЩЕ ЩЕ ПОСКЪПНЕ...

преди 2 години

КАТО ПОЧНЕ КАКА ВИ КОРНИ, ДАПРИВАТИЗИРА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ОТ НЕЙНОТО МИНИСТЕРСТВО... ХАХАХААА....

99

иво

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА кажи бе гражданино? ако не са хората от село си умрял от глад бе ,мъдурко скапан.значи селяните са за радев ,а ти гражданино си герп-тиня,така ли?

98

Анонимен

преди 2 години

Като е скъп хляба яжте от биопродуктите с магически бацил на Киро Арварда.

97

Сатира

преди 2 години

За бога братя , не купувайте!

96

Анонимен

преди 2 години

Не им пука на хората, нали ги виждам! Масово е следното: всичко от село взимат без пари! Заемът за апартамента - едната половина едните родителите на мъжа плащат с пенсията, другата половина на жената родителите от чужбина пращат. Те на минимална с 2 деца, получават детски, помощи за отопление, консерви от червения кръст и спагети, брашно, захар и олио. Заплатата в плик! Ако искат и 5 лева да го направят хляба!

95

Анонимен

преди 2 години

До Граждани *** КРайно време е сулджуците да си ходите по села и паланки,че осмърдехте София на свински опинци и кисело зеле!

94

Кирил Петков

преди 2 години

Не е достатъчно. Трябва да продължим промяната.

93

Барни

преди 2 години

Бойко беше единствения,който се грижеше за народа.Каквото е казал,всичко е изпълнил.След като при него цените в продължение на 10 години почти не мърдаха,увеличи пенсии и заплати,какво ме бърка,че бил сниман,като спи,а в чекмеджето имало почки с евро и кюлчета злато.Да не мислите,че тия новите ще дадат златото и пачките на вас?

92

Анонимен

преди 2 години

Пак всичко е много евтино! Я вижте в Гърция колко е по-скъпо!

91

Анонимен

преди 2 години

Еми ,да, трябва да се увеличат цените, иначе само събирате и купувате апартаменти и правите навалица по София!

90

Анонимен

преди 2 години

Стига ревахте, пари имате колкото искате! Няма празен хотел, няма празна кръчма даже и по Ковид! Нищо ви няма!