43

Анонимен

преди 2 години

... и затова предпочитам да го пусна, пакар и да плюят за милиони в момента. За мен останалите не са пречка. Въобще кой се инжектирал, кой боледувал, кой имал антитела, кой няма нищо - всичко е един голям цирк, през който гледам поне у нас да минем най-тънко и с най-малко поражения.

42

До Атакист

преди 2 години

Ами, ***, ти като знаеш къде и кога се слага защо не дойдеш и станеш учител. Големи сте философи и експерти, само на шише ракия и салата.

41

Архиваря

преди 2 години

Скоро прегледах Конституцията (имаме много добра и демократична Конституция), и се оказа че разпоредбите на Кацаров, Денков и пр. самозабравили се некадърници, пряко нарушават поне 4-5 члена от тази Конституция! Зелените сертификати са противоконституционни, и всякакви произтичащи от тях последствия са невалидни!

40

Анонимен

преди 2 години

Ами дръж си го в къщи да видиш какъв пълен член ще ти стане като завърши.

39

Анонимен

преди 2 години

Учителите не са съгласни. Друго си е по пижама да преподаваш и да си готвиш боба в това време. Някои харесват фалшивата пандемия. Всички знаем кои са.

38

До Анонимен 34,

преди 2 години

"Ако едни деца ги тестват, а други не и всички са в клас първо ще има бити директори, второ всички родители ще изтеглим съгласието си. Схващаш това, нали?" - - Ами аз си пускам дете при тестване с плюнка на училище. Не ме берка. Но нямам нищо против децата да ходят без да се тестват. Напротив. За мен това е нормално и тия тестове са поредната *** отия, свързана с пландемията - отбий номер за отчета тип правим нещо и харчим едни пари. Но това е единствената възможност за социализация на децата.

37

Анонимен

преди 2 години

Децата в училище,родителите на работа.Така трябва и това е нормално.Другото е Пунта Мара.

36

Анонимен

преди 2 години

#31 Това, че не са накуп в класната стая, не означава, че не са на ДО и не учат, дори повече учат, защото учителите се стараят!! Не си мисли, че в присъствен час учат повече, дори е точно обратното, разсейват се с ненужни неща, запиши някой присъствен час- ще се изненадаш от нивото!!

35

Анонимен

преди 2 години

А стига,бе!Могат да пушат и плюят в паркове и по улиците,ама не могат да плюят и учат присъствено.Защо?

34

Анонимен

преди 2 години

Голямо плюене по тоя в много сайтове ....извънземен,и се натиска остава министър

33

Анонимен

преди 2 години

Без училище няма да стане.В Европа децата учат а тук се води дискусия за глупости.Ами да им купуваме от сега ботуши и лопата,защото това ги чака като работа без образование.

32

Анонимен

преди 2 години

30, тия 49% които не са съгласни да се тестват НЯМАТ ПРАВО да бъдат в клас, учат онлайн от вкъщи докато не отпадне тестването, т е. докато не стане под 250 на 100000. Ако едни деца ги тестват, а други не и всички са в клас първо ще има бити директори, второ всички родители ще изтеглим съгласието си. Схващаш това, нали?

31

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Сега има тестове, които ще свършат за 2-3 седмици и после ще има само ваксини, от тези на Бил Гейтс, за децата за ходят на училище. Хайде да благодарим на грантаджията на козяк 16 и фалшив учен денков...

30

Анонимен

преди 2 години

Якото, на Коледа всички ще сме омикронясали! Но пък после всички ще имаме сертификати и ще ми хванат опинците да се ваксинирам.

29

Анонимен

преди 2 години

Ами те са във ваканция от година и половина,бе!Как да ги пускат във ваканция като не са си в училище.Преучиха се значи.

28

точка

преди 2 години

Тестовете за присъствено обучение НЕ са задължителни. Образованието е задължително по Конституция. Заповед на министъра няма тежест пред Конституцията.

27

Анонимен

преди 2 години

Пускайте децата във ваканция, ПОБЪРКАХТЕ ГИ !!! Вече с безумията на МОН лягат и стават, спрете се бе!!! Присъствено след ваканцията, сега при тези условия-НЕ!!

26

Анонимен

преди 2 години

Голяма анархия в това министерство. Денков - оставка!

25

Анонимен

преди 2 години

Преди т.н пландемия много бяхте загрижени за децата, че прекарвали много време пред компа и как това водело до зависимости, болести и т.н ! Сега ги насилвате да правят това и им вменявате вина, че може да заразят някой! В крайна сметка те са бъдещето на България така че не ги повреждайте още от малки като ги превръщате в едни асоциални същества само да изкарате малко пари! Ако продължите така ви чака трибунал!

24

До 24

преди 2 години

Пускат един лаптоп в стаята, който кога тръгне, кога не и да се оправят.Внимание се обръща само на присъстващите.