8

Майстора

преди 2 години

И последните зомбирани, време е да забележите че ставащото няма смисъл и логика според твърденията. Единствено има смисъл ако се намесят някои теории на конспирацията, които стават все по натрапчиво очевидни. За "изключително лекият" - по думи на лекари - moronic вариант - задължително бодене с инжекция, която е абсолютно безполезна за него; Трябва СУПЕР СПЕШНО да ни набодат всички, понеже всеки момент ще стане неоспоримо ясно че набодените са много прецакани в сравнение с нормалните.

7

Анонимен

преди 2 години

добре де, фашагите от ФАЩ - най-големите фашисти обявиха задължителното ваксиниране за незаконно в над 10 щата (за сега), големите "демократи" в евро*ейския съюз натискат да го въвеждат.

6

Demonaz

преди 2 години

След маляките сме ние... Говори се за февруари-март. Честито ще сте роби на фарма комунизма. Следва и премахване на парите и копиране на чайника. Само Пиночет можеше се оправи с тях.

5

fact

преди 2 години

евреите да ви се радват на елхите!СВЕЩИ ДА СИ КУПИТЕ ЗА КОЛЕДА, УПРАВНИЦИ В ГЪРЦИЯ, СЛУГИ НА ПФАЙЗЕР И САТАНАТА.

4

Честно

преди 2 години

Светът е полудял!Честно!

3

Кунчо Бустера

преди 2 години

Не са достатъчни тези мерки. Трябва на всеки византиец да се сложи абокат и така, да може да ходи закачен на система с ваксина оставайки 7/24 предпазен от страшния Омикрон (изразяващ се в хрема или безсимптомно протичане). Аз призовавам всички нашенци да си сложат максимално количество бустери за да се защитят от страшния безсимтомен вирус със смъртност 0,02 процента!

2

Анонимен

преди 2 години

Побъркаха ги гърците! Вчера щяха да ваксинират задължително само над 60 г., сега над 50 г., утре всички. Подобни хаотични решения не създават никакво доверие във властта. Време е да измитат предателя Мицотакис и да връщат Ципрас.

1

Бочо

преди 2 години

До Анонимен Крие се нарочно за да създава драма.