73

Браво

преди 2 години

...93% от издалите дрехите , НЕ СА ИМУНИЗИРАНИ......ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО НАРОДЕ!!!!ГОСПОД , СИ ЗНАЕ РАБОТАТА...!

72

До 92 фин

преди 2 години

Погледни колко процента от починалите са с някаква болест и виж процента на хората в България със същата болест и с изненада ще установиш, че тези болести сякаш частично пазят хората от умиране от Ковид-19 точно на обратното, на всичко което се говори по въпроса.

71

до 85

преди 2 години

Първо да уточним, че, това не са ваксини... Ако бяха истински ваксини, щяха да осигуряват имунитет, поне за няколко години, а не за 3-4 месеца и то само за хора с относително добро здраве... Заради неадекватно лечение много "лекари" буквално убиват хора и всяват страхове сред обществото , а така наречените "ваксинирани" ежедневно дават фира при евентуално заразяване...

70

Фин

преди 2 години

До Ванката.... няма лъжа, просто лекарите в България са некадърни, а хората масово са пропаднали и много болни от сърце, бял дроб и много излишни мазнини.

69

Тити

преди 2 години

Другите държави налагат сериозни мерки, имат строг контрол, ваксинират се и не могат да спрат вируса. Ние сме единствената държава, която без спазване на мерки, без ваксинация бори вируса и то успешно. Нещо не се връзва. Само за починалите няма как да се лъже колко са!

68

Анонимен

преди 2 години

Очевидно има поне две причини в България починалите да са толкова много - малкото ваксинирани и застарялото население. Знае се, че Ковид-19 мори предимно хората на възраст над 60 години. Няма лъжа и измама.

67

Анонимен

преди 2 години

Вчера почина от Ковид-19 и съпруга от едно семейство съседи твърдо отказващи да се ваксинират. Жена му почина седмица преди него.

66

Ванката

преди 2 години

Защо в България новите случаи са по-малко, вълната се представя за по-лека, а в същото време починалите са най-много? В кое ни лъжат?

65

До 84

преди 2 години

Около 95% от починалите с Ковид-19 са починали именно от Ковид-19, а 5% са починали по други причини, но са били с Ковид-19. Има статистика за това.

64

Анонимен

преди 2 години

от чума до грип има разлика

63

До 80

преди 2 години

Казваш, че от природата по-добро няма, но си ваксиниран против туберкулоза, дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит и т.н. Ако се заразил с чума дали ще си спазиш принципа, че от природата по-добро няма и да оставиш организма то дам да се бори с чумата?

62

Възраждане

преди 2 години

Антиваксърите Възраждане дали ще зададат от трибуната на НС въпроса на въпросите? Това, което се чудят всички. Голямата мистерия от последните 3 месеца.

61

Черния

преди 2 години

А ве какво да го жалим Куната,той агитираше хората да си бодат тая отрова и Господ го прибра

60

само питам

преди 2 години

Кога фарма мафията ще пусне петата вална в БГ?

59

Един Българин

преди 2 години

До дедо Ташунко Дали е по-малката? Явно нямате познат с инфаркт или инсулт след ваксинация - здрав и прав човек! Не се шегувайте с политиците и не си слагайте излишни химикали в организма, че не се знае колко ще живеете. Бъдете здрави. От природата по-добро няма.

58

Анонимен

преди 2 години

Ваксини има, но Бойко Борисов провали ваксинирането в България и сега при тази вълна досега починаха 10500 човека, при 18150 преди това

57

До 67

преди 2 години

Кунчев е на хранилка в една чужда организация, приятелче! Кунчев е на хранилка там!!! На други "дяволи" се кланя той!! Всичко е логично и няма нищо необяснимо! Само трябва да имаш критичен ум! А където няма критично мислене, там изобщо ум отсъства!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Ваксгилдиятя начело с Кукунчев се топи

55

Кунчев

преди 2 години

Йо соно муерте, амигос...

54

дедо Ташунко

преди 2 години

до объркан, номер 61. Уважаеми г-не, от двете злини ваксинирането е по-малката, повярвайте ми. Не се бавете, докато не сте пипнали тази *** болест. Напада и стари и млади, не се шегува. Пожелавам да бъдете здрав!