132

Анонимен

преди 2 години

До Работещ Че кой ти е забранявал да се самоубиеш? Действай!

131

факти

преди 2 години

само си спомнете мая общата с колко пари уреди (така им се отблагодари че лежаха по паветата) тия дето системата ги убивала( отделно че повече от половината работят без да го обявяват) и сметнете колко изкарват на месец , за ромките поне сте чули кви пари им се дават с тия 2-3-4 деца , водят се самотни и безработни , но те не са . колко ли милиона се харчат за тия две категории уж онеправдани ? но за нормалните майки , работещите и пенсионерите пари няма . що така ?

130

Работещ

преди 2 години

СТРАХ МЕ Е да се пенсионирам в България. Отчаян да смърт съм как грабят парите ми от осигуровките и на старини държавата ме обрича на мизерия. ТРЯБВА или евтаназията да легализират или да напускаме масово страна. Човек трябва да има право да се самоубие в тази държава унищожаваща живота на хората.

129

Ямболски цървул

преди 2 години

Потомък съм на България и ме боли какво става тук.....Живея тук,мои приятели и близки са тук!

128

реалист

преди 2 години

Още ли си искате ГЕРБ и бандата на оня от Банкя - Не увеличение на пенсиите , а може и тези да ги заняма !! Галехте 12г. и целувахте лапите на вълка в кошарата , а сега ревете - Поплачете си и ще Ви мине ! Пак си го изберете ако искате за да се убедите какво ще стане !!

127

Българин

преди 2 години

А колко милиони пари раздават за държавни и частни инвитро центрове за оплождане на хора, които природата ги е наказала да нямат деца. Всичко това за сметка на нашите пари от данъци и осигуровки които с много труд ги печелим и плащаме всевъзможни такси. Държавата след това да раздава на *** и пульо импотенти да имат инвитро деца. За труда и за достойно пенсиониране НЯМА да има ПАРИ нали?

126

Ямболски цървул

преди 2 години

Скоро спорих с един човек,който твърдеше ,че за военните не важала Конституцията,а само Устав.Питах го защо имам право да гласувам! И млъкна!

125

Истанбулец

преди 2 години

До Стресиран мъж: Внимавай какво говориш, защото GREVIO могат да те вкарат доживот в затвор ако те надушат! Жените никога не са виновни!!! Запомни го добре!

124

Анонимен

преди 2 години

Един сегашен лев се равнява на 10 стотинки Тошови.10 лв сегашни са 1 лев Тошов.1000лв сегашни са 100лв Тошови.

123

питане

преди 2 години

До Анонимен 122 - А какво правихте Вие докато другите "изриваха " ??? Да ти кажа ли или си знаеш - Наредихте се да им целувате задниците за службички , да сте им слугинаж навсякъде по приятелски и роднински връзки , защото както винаги си мислехте че сте най-големите "играчи и тарикати"- Е НАИГРАХТЕ се - сега идва резултата !!

122

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнег: ГЕРп бяха заети не само с чекмеджетата, ами и с осигуряване на постна пица за народа. Същият този народ, който НЕ спря да си ги преизбира. Умният народ сега да не реве на тези пенсии.

121

Стресиран мъж

преди 2 години

Много меркантилни са станали жените, все повече жени живеят без брак само по съжителство и се водят самотни майки. Една такава жена може да изкара солиден доход, ако завърти от 3 до 7 любовника да я издържат. Също тока преди години майките правиха далавери с надуване фалшиво на заплати, за да получат големи майчински и трябваше да връщат пари по време Бойко беше това трябваше съд и затвор но се размина защото били майки и могат да крадат държавата безнаказано.

120

Фактите !

преди 2 години

Народът иска да му е пълен хладиника , иначе И партии и политика ---НЕ ВАЖАТ !

119

Мен по ме интересува

преди 2 години

600гр. хляб кога ше го правите 3 лева. 1литър нафта кога ше е 5 лева. Кога ша ме изкарате на свободния пазар на тока, да ми стане като на фирмите евтин-по 1 лев киловата. Кога ша ми дигнете пенсионните и здравните осигуровки с по 20% та да съм по осигурен кат са пенсионирам и по-здрав кат са разболея. ДДС-то що не е 40% та да има нооо пара в ДЪРЖА ВЪ ТЪ(не мое а шавнете). Искам сичко да дигате та да са движа само-НАПРЕД и НАГОРЕ..

118

нали !

преди 2 години

До Гошето.. А Баце пълни чекмеджеАта , и спи с Мата Хари ,... наЛЕ !Нещо .......?

117

Ямболски цървул

преди 2 години

Всеки ден си казвам да не влизам в този сайт,обаче гражданският ми дълг ме зове.

116

Да , ама не !

преди 2 години

До Да пуснат вируса.. Пенсионерите / за твоя радост / прекалено са намалели !

115

Майките мошенички

преди 2 години

Те получават пари от държавата, а всъщност живеят без брак, имат паралелни връзки уж самотните майки с любовници за издръжка. Тези пари, които ги получават тези уж самотни жени не плащат данъци, ползват майчински и други привилегии. Тези жени ограбват НОИ и фондовете, за да няма пари за пенсии на работилите хора, които всеки месец са ми удържали пари за тея майки.

114

Анонимен

преди 2 години

До Да пуснат вируса Да те пуснат на анадолските ....фи

113

пенсионер

преди 2 години

финансовата пирамида на кирчо и асенчо скоро ше се срути,следва девалвация,фалит,глад за народа,ако тази система работеше защо бсп до като беше на власт не я приложи?Борисов преди време каза че тия заеми дето се теглят са излишни и опасни,ама кой да слуша.за фигуранта и харвардските костюмчета беше важно да спечелят изборите.ами спечелиха ги с машинките.лошото тепърва идва,тези заеми трябва да се връщат,а нека ви убеждават че данъци няма да се вдигат.с цените виждате какво става.