154

Анонимен

преди 2 години

Ще инвестират в производството на още повече *** за да вземат още повече кинти, за да станат още по властосилни и ще си въртят на малкия пръст политици и правителства.

153

Реалист

преди 2 години

Накъде да потекат? ЩЕ ги инвестират в медицински изследвания за борба с рака, няма да ги похарчат за рт е бело, както правят родните, православни бизнесмени. Така се прави в една истинска либерална икономика. Ние "на Изток" понеже винаги много знаем и ги разбираме нещата, живеем като скотове, а нашите "бизнесмени" главно пазаруват коли, жени и имоти по островни държави.

152

Анонимен

преди 2 години

Това , че са направили смотана вакса не означава , че ще произведат нещо качествено.

151

Анонимен

преди 2 години

Дано фалират, нешастници.

150

Анонимен

преди 2 години

Винаги потичат в някой бездънен лаком г*з. Където ще потекат и парите от увеличените данъци. Промяна, бате хахаха

149

Анонимен

преди 2 години

Поне богатеят на ваш тръб и се сдобиват с все повече влияние. Те са щастливи да ви набодат и вие им изкарвате хляба, а те ви бодат с квато си по мия си щат.

148

Анонимен

преди 2 години

Те милиардите са потеглили накъдето трябва, ама отровите им също са потекли накъдето трябва-към овчите блеещи ваксърски глави.

147

Анонимен

преди 2 години

Ваксините на тая чист ариец са ментета ,а си и призна че не е ваксиниран ,гад

146

П

преди 2 години

До АнонименВ момента 25% от населението е ваксинирано, така че ако ваксините не работеха, се очаква 25% от умрелите да са ваксинирани, а не 14% (което е ~1.8 пъти по-добре отколкото ако не си ваксиниран). Другото е, че трябва да се вземе предвид възрастта на умрелите - най-вероятно повечето са над 60г, където опасността е в пъти по-голяма, което завишава крайния процент ваксинирани сред умрелите. Така че ваксините си работят и рационалния избор е човек да се ваксинира.

145

Анонимен

преди 2 години

Нима някой се е съмнявал относно причините за измислянито на пландемията и за целта на налагания геноцид и нацизъм?!

144

AVGVSTVS

преди 2 години

РЕСПЕКТ КЪМ ТЕЗИ ХОРА!

143

Кратко и Ясно

преди 2 години

Към службите и техните производни и аватари!

142

Анонимен

преди 2 години

А нашите чиновници се чудят как да те отбият от гишето за да не им досаждаш и да си бъркат в носа по цял ден.Ти му говориш за бизнес,за пазар,той се чуди какъв пазар,като той си чака дата за заплата и въобще не вдява какво му говориш.Не му ражда балалайката,че за да взима заплата някой трябва да внесе данъци.А в Майнц намаляват данъците на фирмите за да дойдат още фирми да внасят данъци като работят там.Тук едно разрешително не може да вземе човек,общинарите казват НЕ!Гонят бизнеса не го коткат.

141

ля ля

преди 2 години

евреи разбира се!

140

Анонимен

преди 2 години

''Вместо очаквания минус от 36 милиона евро Майнц отчита рекорден излишък от 1,09 милиарда евро. За 2022 година също се очаква плюс - в размер на 490 милиона евро. Затова градските власти смятат, че в края на 2022 г. ще могат не само да върнат всичките си стари задължения, трупали се от 1980 година насам, но и ще успеят да намалят данъците на местния бизнес, с което да привлекат и нови фирми.''А за наще власти тук бизнес=престъпност.Всякакви разрешителни режими,наредби,глоби и нагло безхаберие.

139

Ааааааа

преди 2 години

Ще ни изринат а? Защото могат? А защо могат,? Ако бяхте спазили законите и правови и етични щяха ли да могат да ви изринат! Все едно шайка престъпници реват, че накрая им свърши царството. Ето пример момченцето с печатчето за отказ на проектите замисли ли се какви ще са етичните и други последствия от действията му и как отряза възможност за развитие на едни бедни, но като цяло свестни деца и учители?

138

до Анонимен 168

преди 2 години

Аре стига спами вече! Oткачен ли си?

137

Анонимен

преди 2 години

Почти 14 % от починалите за последното денонощие са "ваксинирани ".... според статистиката. Сами преценете, колко ефикасни са тези "ваксини"....

136

Тази война

преди 2 години

Ще престане при три условия- отказваш се от намерението да закриеш това училище по тоя гаден ганьовски начин, един милион лева в сметките на училището с извинение за две годишно закъснение и неспазване на процедурата от ваша страна, преминаване на училището към министерство на културата, а не към общината - което значи много неща - с експериментални и иновативни функции - ще се отчитаме всяка година. И докато това 1,2,3 не се спази адът ще пусна срещу вас! И отмъщението, което сте си заслужили!

135

Аз считам себе си

преди 2 години

За човек на моята дума и ако ГРУ реши да хвърли една папка в Хага от 1000 и може би повече страници за незаконно забогателите първенютааа в България дето уважат собствените си гъзовете аз лично ще ги поздравя. И между другото това ще бъде велика победа за Руската федерация дето все я изкарват лоша в страшния филм. Ще те пречупя тук маймунооооо с дебела банкова сметка!