171

Мъж

преди 2 години

женорята никога няма да си признаят, че сами са виновни за насилието, защото те го предизвикват, поне в повечето случаи . А в някои случаи, където са си избрали насилники, щото са търсели т.нар. силен мъШ, без да се съобразяват, че силата на този мъж ще се обърне някой ден и срещу тях ... Е, женорята също няма да си признаят, че в някои случаи да не кажа най-често, мислят с долната си глава ...Е, хайде скъпи и винаги невинни женички, цвъкайте ... минуси :)

170

Потърпевш Баща

преди 2 години

До Анонимен 226___Туй сте го прочели в някоя книШка, за истинския мъШ, нали !!!___А това, че най-често жената не ВИ дава да виждате децата не сте го чели, нито сте го изпитвали нали ?!___А че жените най-много оказват както психологически, а напоследък много често и физически тормоз, също не сте го чели, анли, нито сте го изпитвали !!!

169

Анонимен

преди 2 години

Бият заради три неща : комплекси за малоценност, страхове и слабости! Истинският Мъж просто казва " ***. Й. ната ти!", когато нещата не вървят, и си събира багажа с достойнство! Всичко друго са оправдания на малки човечета!

168

до 209

преди 2 години

За съжаление насилието и простотията нямат пол. Иначе щеше да е толкова лесно, колкото ни се представя.Едно е сигурно - насилието поражда насилие. Вербалното - физическо и физическото вербално.

167

Перничанка

преди 2 години

Бие, значи обича.Пернишка изневяра - друг да бие жена ти..

166

Анонимен

преди 2 години

Защото са комплексари!И защото не ги обичат.Приемат ги като собственост,с която могат да правят каквото си искат.И в средновековието така не е било.За такива из.роди доживотен затвор.

165

ПРОСТО Е

преди 2 години

ТЕЗИ МЪЖЕ НЕ РАЗГРАНИЧАВАТ ЛЮБОВ ОТ СЕКС! ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТ ОТ ЛЮБОВ! НЕСПОСОБНИ СА НА ТОВА, НЕ ГО ПОЗНАВАТ ВЪОБЩЕ!

164

Anonimen

преди 2 години

**Бия** и **обичам** са два взаимно изключващи се глагола. Който **обича** прощава, а не бие, но нашите мъже не са научени от обществото на нищо положително.

163

Анонимен

преди 2 години

Ех....................тия златни катерички...................мъжете сме много прости същества..............за една *** и едни цици сме склонни да задоволяваме всички капризи на жените!!!

162

Анонимен

преди 2 години

Жените използват секса като инструмент за да тормозят и изнудват мъжете си...................съпрузи или любовници...............и да си уреждат живота финансово!!Следователно понякога си заслужават шамарите!!!!

161

Анонимен

преди 2 години

Има жени, които си заслужават боя!!

160

oz

преди 2 години

Никоя жена не е умряла от два шамара, нали???Защо коментирате само физическото насилие на мъжете над жените??.............ами я кажете за психическото насилие на жените над мъжете!!!

159

Зозо

преди 2 години

Асан Василев и Спецов с нетърпение очакват приемането на истанбулската конвенция. Ще сключат първия в БГ гейбрак :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

158

~

преди 2 години

До Заместител Жените седят финансов заложник в къщи да слугинстват, а мъжете удовлетворяват нагона си и се забавляват с други женички. Това ли е смисъла на брака?

157

Fallschirmspringer

преди 2 години

Жените са все още не използуваният интелектуален ,развоен,културен, иновативен,креативен потенциал на човечеството.Лично аз смята;,че тяхното бъдеще предстои.Ще намират все повече място във всички сфери на обществото ,техниката ,политика ,развоя и т.н.Смятам,че много мъже удрят жените от страх и безпомощност,пред правотата на жената в дадена ситуация.

156

oz

преди 2 години

Няколко шамара за една жена от мъжа й действат профилактично...............защото жените много вирят носове и искат повече права от мъжете..............а какво дават??Един секс.................и постоянно мрънкат и мърморят!!!

155

Весела

преди 2 години

До ДДНОрег : Така е и ако има оплакване полицията ще се намеси и в този случай.Хората като цяло са много внимателни в думите си и държанието си защото закона е железен и се отнася за всички с пълна сила (даже и за кралското семейство)Насилие под какъвто и да е вид не се толерира!Между другото никога не съм чула семеен скандал защо ли?!?!

154

ПОЛИЦЕЙСКА СТАТИСТИК

преди 2 години

ОТ ДОМАШНО НАСИЛИЕ УМИРАТ ТОЛКОВА МЪЖЕ КОЛКОТО И ЖЕНИ

153

Анонимен

преди 2 години

равенството между мъжете и жените в обществото ни още не е факт,.....МИ НЕ Е ДА : ЖЕНИТЕ ИСКАТ ВСИЧКО БЕЗ ДА ДАВАТ НИЩО

152

ЖЕНИТЕ ИМАТ

преди 2 години

ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ МЪЖЕТЕ И ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ