423

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах тези, щастливите за изборите, за кого се радват? За себе си или за Радев?

422

Анонимен

преди 2 години

Е, сега вече равенство и свобода! Ами да му тропнем едно хорце?

421

Тлъст Урод мама ти

преди 2 години

Ще ypиниpaм на гроба ти, гаден мафиот! И това ще стане много по-рано, отколкото си мислиш.

420

Анонимен

преди 2 години

Са комунистите ще нахранят всички, както са го правили винаги....

419

Споко

преди 2 години

До Анонимен 465 - При Борисов ървеше краденето и затова беше доволен - Сега дойде време да заживееш като истински Европеец и демократ : Ще плащаш данъци , осигуровки , заплати - ВСИЧКО както е на Запад , и ако ти остане тогава може да отидеш и на ресторант !! Като си бил толкова предвидлив , трябваше да знаеш ,че и краденето е до време , и това време свърши !!

418

Киро

преди 2 години

Спряха Ви кранчетата с кражбите , и гледам инфлацията и вас Ви е настигнала - Една чаша кафе за всички на махленската сбирка !!Само да заработи новото правителство , и Радев и след няколко месеца ще сте 3-4-*** и ще облизвате същата чаша , даже може и кафе да няма в нея ?!

417

Анонимен

преди 2 години

Българина сам се застреля в крака, вместо да се захване за работа той ходи по протести да муха бира и всеки ден пише гневен пост. Сега съвсем скоро ще искате пак да дойде някой да ни освободи, но вече няма кандидати.

416

Анонимен

преди 2 години

Борисов, не се притеснявай! Те ще ни отведат където трябва. Масква.

415

Анонимен

преди 2 години

Ами най-малкото предстои Харвард да обясни как така, когато "имаше кражби и корупция", доходите ни изпреварваха инфлацията, а сега "като няма", не можем да наваксаме на нфлацията и обедняваме.

414

Анонимен

преди 2 години

На този бивш комунистически индивид,освен да се гръмне саморъчно,друго не му остава!-:))) Избора си е лично негов!-:))) Едно е ясно! ГЕРБ умре завинаги!-:>))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!

413

До 467

преди 2 години

Нищо не е приключило драги! Напротив, сега забъркаха кашата, мислейки че готвят по рецепта. Обаче главния готвач ще го отзоват много скоро. 6 месеца! Помнете, 6 месеца!

412

до 467

преди 2 години

То и Орешарски така си мислеше, че всичко е приключило...

411

само да вметна

преди 2 години

Следващите редовни избори,ще са след цял един мандат! -:)) И ако Герберите се надяват,да "гласуват" предсрочно,ще ги разочаровам! -:) Маратона "избори" приключи! Той не беше случаен! -:))) Вече е ясен и Президента! И новият Министър председател! Примирете се и се снишете както тревата! ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ!!!

410

Анонимен

преди 2 години

6 месеца е добра прогноза. Април-Май не е студено, става за протести. Яйца няма да има поради гладорията. Остават само паветата!

409

Анонимен

преди 2 години

Икономиката при ББ вървеше добре и имаше предвидимост. Можех да си планирам дейностите за година напред и свързаните с тях разходи. Сега само констатирам как трябва да се откажа от плановете си, защото иначе ще трябва да заплатя двойна цена.

408

Анонимен

преди 2 години

Радев на думи - много е важно да имаме правителство, Радев реално - две седмици бави, пее и свири на китара. Вие на кое вярвате, на казаното или стореното?

407

Анонимен

преди 2 години

Абе Борисов, нещастнико, щяхте да стигнете и до Луната сигурно? Щяхте, ама не сте! Докато ти крадеше европейски пари, в Черна Гора китайците построиха магистрала през особено труден планински терен, и то само за последните няколко години от твоите 12 години управление, през които ти не направи нищо!!! До другото лято първите километри от черногорската магистрала ще се ползват от туристи! И да, там наистина може да снима екип от National Geographic!Срам и позор за ГЕРБ!!!

406

Анонимен

преди 2 години

Само след 6 месеца ще мислите различно. Вервайте!

405

Анонимен

преди 2 години

до 459 Гербере! А що вие Герберите,не излязохте да гласувате? Та да " задушите" тези които ЗАДУШИХА НАЙ ПОСЛЕ ГЕРБ Партията ти???! -:))) Елементарно е! МАЛКО СТЕ!!!

404

Анонимен

преди 2 години

До 458: аз съм от 60% негласували. Ако щеш вярвай, но искам тази държава да се провали най-накрая, да я разцепят турците и всички париимащи да избягат, а оставащата пасмина ненужни и диоти да се научат да работят за прехраната си.