38

Анонимен

преди 2 години

До "Верно ли "Отварям частен бизнес - къща за гости" ?!Късно е...даже много късно.Такива обекти се построиха по програмата за развитието на селските райони.В градчета туристически обаче!" --------------------------------------- Не, разбира се. :) Ирония! Иначе съм на подходящо място, но ми е невъзможно да се лигавя и прося от народа

37

Не само хотелите

преди 2 години

държавата трябва да спонсорира и гражданите /както правиха със санирането/ да си сложат фотоволтаици и тогава ни ЧЕЗ ,ни МЕЗ ни трябват. А и ще се първи по зелена енергия. Другата опция е да се пострят още атомни мощности. Те също са еко.

36

Анонимен

преди 2 години

А пържени катрофки искат ли?

35

Анонимен

преди 2 години

И моите сметки за ток са високи,но сам си ги плащам.И не искам това от държавата.Изнудвачи,а не бизнесмени.Като не ставате за тая работа,намерете си друга.

34

При ~40% сива

преди 2 години

икономика за какви данъци ми говорите?И няма край...и няма край...

33

али

преди 2 години

И аз искам държавата да ми плаща тока !!! Какво ме отличава от хотелиерите ? и аз работя и аз плащам данъци... И на мен ми идват високи смеетките..

32

Ибре курорте!

преди 2 години

Верно ли "Отварям частен бизнес - къща за гости" ?!Късно е...даже много късно.Такива обекти се построиха по програмата за развитието на селските райони.В градчета туристически обаче!

31

До 25

преди 2 години

И на какви заплати са осигурявали служителите си.

30

Анонимен

преди 2 години

Това серизно ли? И къде е писано, че всеки трябва да е хотелиер? Като им е скъп тока, да затварят и отиват да пасат овце. Сега очакваме след хотелиерите и ресторантьори, фризьорри... всеки тръгнал да печели от частен бизнес да поиска държава да му плаща тока. Това даже и в комунизма не е било!За да стане това, данъците ни трябва да са като в Германия или Франция - по 40%. Дали ще са съгласни?

29

Анонимен

преди 2 години

Я вижте фейсовете им, фейсовете на женичките и любовниците! Ще видите пари за колко фотоволтаици са отишли за екскурзийки по екзотични место и др. скъпи играчки

28

Анонимен

преди 2 години

Я па тия!А не искат ли държавата да им поеме всички разходи,а те само да печелят?Яаааа,у лево.

27

Анонимен

преди 2 години

"Капиталиста , когато на него не му оттърва либерализацията , реве държавата .....Нали бяхте щастливи либерални европейци в пазарни условия ." ___________ Точно. Също, и обратното. При държавни предприятия, 'не ми дават да проявят предприемчивостта си. Нищо не мога да направя. Все ме спират.... Няма достатъчно финансиране и парите не стигат...затова не е печелившо...' и т н

26

морски

преди 2 години

Тез тарикати имат висок стандарт на живот.Имотите им са луксозно обзаведени, но вечно изплащат кредити горките!

25

Анонимен

преди 2 години

Искам да си извадят декларациите да ги видим какви данъци са платили последните 5 години

24

Ами

преди 2 години

Енергийната система се управляваше от счетоводителката Теменужка и енергийната мафия на Борисов и ГЕРБ.Искахте либерализация,получихте я.

23

Анонимен

преди 2 години

Защо да им се плаща на хотелиерите от нашите данъци?

22

Анонимен

преди 2 години

Значи обикновения човечец с келявата си заплата, трябва да плати за фотоволтаици на богатите хотелиери? Не съм съгласен. Сега са закъсали, а като им бяха пълни хотелите що не инвестираха? що не плащаха данъци? Пият си уйскито, карат си скъпите коли ,жулят скъпи каки, а ние да им спасяваме хотелите.

21

Анонимен

преди 2 години

Отварям частен бизнес - къща за гости. Искам държавата (т.е. българите плащащи данъци!) да ми дадат пари за строежа, обзавеждането и рекламата тук и в чужбина. Със соларни панели, разбира се. После, да ми плащат тестове за неваксинирани, и да дават ваксини за желаещите гости. Ще работя със сертификати, ако е още политика на държавата. Искам и да дават за тока, че е скъп, и да поемат всички разходи по персонала (обученият е скъп) - заплати, осигуровки, данъци, и др., за да ми е на светло бизнеса.

20

Анонимен

преди 2 години

Абе най-добре е да дадат по колко искат да печелят на месец, държавата да им ги дава, а те да си лежат в къщи. Така ми се струва след като им гледах глупостите месеци наред. Когато крият обороти, въртят далавери, поддържат нулево качество, нищо, а сега като няма клиенти - тичат на държавна цицка. Частен бизнес означава бизнес, в който всеки сам си носи кръста - ако печели печели, ако губи губи. Няма защо да ни увиснат и тия на шията в тези кризи, които са кризи за всички.

19

Анонимен

преди 2 години

Капиталиста , когато на него не му оттърва либерализацията , реве държавата .....Нали бяхте щастливи либерални европейци в пазарни условия .