198

Анон

преди 2 години

Вероятно ваксинирането намалява броя на починалите. Но е безспорно, че НЕ намалява броя заразени.

197

D

преди 2 години

Само 250??? При положение, че ваксинацията започна преди месеци. А лятото дори нямаше много заразени. Излагате се!!

196

Анонимен

преди 2 години

За последните два века у наше село всички измряха или от ЕГН или от турско робство. Лекар няма, ваксини също.

195

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Да извадим починалите 2020" .......... Е и? Нещо принципно различно ли получаваш?

194

Анонимен

преди 2 години

Хайде да не смятаме така без да мислим. Да извадим починалите 2020, защото тогава ваксини нямаше, ясно е че всички са неваксинирани. Първите 3-4 месеца от тази година също нямаше особено много ваксинирани. Лятото нямаше вълна. Та е редно да направите справката от средата на август до сега - колко са починали без и колко със. Предполагам повечето ваксинирани починали са от сегашната последна вълна Делта. И тогава сравнявайте. Да включвате починалите миналата година си е чиста проба манипулация.

193

Анонимен

преди 2 години

Като ги четеш повечето коментари ... и можеш да получиш културен шок в собствената си държава.

192

До ваксинираните

преди 2 години

И сега сте здрави като бик. И почти толкова умни !

191

Иван

преди 2 години

Абсолютно безполезна статистика. Защо ми е нужно да знам знам колко са загиналите ваксинирани в контекста на общия брой загинали при положение, че това обхваща период, в който не е имало ваксина. Сравнението трябва да е: до х дата са ваксинирани х% хора, за периода от x до y дата са загинали еди колко си души, от тях n% ваксинирани. Данните така или иначе вероятно ще са в полза на ваксината, не е нужно да представяте изкривени статистики за това?!

190

Анонимен

преди 2 години

Без направени масови тестове на населението, има доста въпроси...при положение, че вече има доста ваксинирани, поне така излиза в медиите и доста преболедували.......Излизаме повече милиони отколкото е населението на България....Все се заобикаля това масово тестване по някаква причина.И тези противоречиви мнения. Едни лекари казват, че се образува добър имунитет след преболедуване, други, че някои боледуват по няколко пъти....Един доцент е категоричен, че не е виждал негов пациент повторно зараз

189

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Статистиката е от националния статистически институт. Разбира се конспиратора винаги ще каже да ама някой там в ексела бута числата :) Ами тогава огледай се по местата където лепят некролози и виж положението а още по добре защо не купиш един букет цветя да занесеш на гроба на някой твои дядо/баба и виж за какви погребения става на въпрос .... ела и пак кажи ,че някой бута числата :)

188

Мъко,мъко

преди 2 години

В Англия е спокойно.Няма ограничения.Защото са Господари на Света.България няма да има пари от ЕС и други "благинки" ако не чипира стадото.Трябва срочно да се намали бялото население.Африка как е с зара-за-та? Гейтс и семейството му дали са чипирани? Смърт след ваксинацията няма ли?Статистиката на хората не показвате,нали? Избора е ваш,хора..

187

Solar Power

преди 2 години

Да преведа за неграмотниците ! Нормално умират по средно по 2000 човека на седмица, но при пиковете умират по 4000. Напомням за тези които не четат ! Няма значение с ковид без ковид ... общо.

186

Неудобни въпроси

преди 2 години

Колко от тях наистина умряха от Ковид ? И колко от тези дето умряха след ваксинация признахте, че заради ваксината ?

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 198 Това не са ваксини, а генни препарати, които се използват за първи път. Много даже е логично да не се изпробват върху цялото световно население, защото дори учените, които ги направиха не могат да кажат в момента до какво могат да доведат.

184

Г.Г.Петрушев

преди 2 години

Малък, но за сметка на това много прo3т народ...

183

Анонимен

преди 2 години

как ще докажете истинността на тази статистика ? абсолютно всичко може да се напише , какво я правя вярна?

182

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: https://nsi.bg/sites/default/files/files/pages/covid/D_2_2021_W41.png ... чудесно се виждат нещата. Статистиката е за всички починали без значение от катастрофи и т.н. или ковид ... интересува ни общото число. Сега да не се питате защо България е с най-ниските пенсии, най-ниските заплати, най-нисък БВП в ЕС, най-много умрели от ковид в ЕС, най-мръсния въздух в ЕС, кара най-старите коли в ЕС, има най-ниската ваксинация в ЕС. Мисля,че всеки може сам да си отговори - деби лщина :)

181

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 195 Терористите са тези, дето го "подобриха" и ни го пускат непрекъснато. Ама нещо не препирате нито да ги търсите, нито да ги съдите :)

180

Анонимен

преди 2 години

Цялата тази ситуация ни показва, в какво общество живеем. Когато се заговори за ваксините, имаше притеснения, че няма да са готови навреме, че няма да има достатъчно за всички, че ще бъдат много скъпи и т.н. Кой би предположил, че 70-80% от населението няма да поиска да се ваксинира? Явно цивилизования, на пръв поглед, облик на населението се оказа лъжлив, а цивилизацията - криворазбрана.

179

до Соларния

преди 2 години

Ама ти все още вярваш,че тук хората могат да бъдат заедно,единни и да работят колективно?Май вярваш в дядо Мраз ти все още а?