79

Анонимен

преди 2 години

Като членове на ЕС всички сме граждани на света!

78

Анонимен

преди 2 години

Всички с двойно гражданство вън от Парламента! ДПС ??? Според Борисов и БСП трябва да се върнат годините в които хората с двойно гражданство нямат място в България....Така е при комунизма.

77

Анонимен

преди 2 години

до 81 Ами извинявай,АМА ЗА БОРИСОВ ЗАБРАВИ ДА ГЛАСУВАМЕ ВЕЧЕ! Демокрация сме и щом търсим нови лица в политиката означава само едно! Че др Борисов вече е ГРЕШЕН ИЗБОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Един уточняващ въпрос: БСП или К.Нинова не подкрепя президента? Защото Нинова и преди 11 юли манкираше с отговора си за РР и резултатът беше намален процент за БСП.

75

Анонимен

преди 2 години

Киро е подсъдим - за подписване на декларация с евярно съдържание, водеща до тежки последствия за държавните институции и финансови вреди в особено големи размери - до 5 години затвор !

74

факт

преди 2 години

Подкрепям бай Грую

73

Никола

преди 2 години

До Помнещ Не може българин живял 30-40 години особено като Киро (от малък)да идва и да заема високи държавни постове,защото не е наясно с много неща в държавата.Киро е просто един нагъл лъжец,който си разрешава да успорва Конституцията и КС.Вие какво искате бе, пълна анархия.В едно семейство ако всеки си прави каквото си иска какво ще стане бе-пълен разпад ,просто изчезва.Вие това ли искате?Всеки както има права трябва да има задължения-да спазва законите

72

Анонимен

преди 2 години

Само ш'матки и платени тролчетата може да подкрепят тук двамата мoшеници, които бяха изобличени в лъжи и измами...

71

минувач

преди 2 години

Ех Канада, къде е червената ми лада???

70

Анонимен

преди 2 години

Повече ме вълнува Пеевски.Запада и САЩ да ни ограждат и да водят туристи да ни разглеждат....

69

Анонимен

преди 2 години

Кире,не се ли усещаш,че пишеш по един и същи начин всичките коментари и се познава,че са сътворени от един почтен човек,дето се опитва да си измие очите си след голямото омазване!

68

бай грую

преди 2 години

До българин. Не знам дали си българин, но определено си глу.пак. Щом смяташ, че тези изпечени мошеници и лъжци Кирчо и Кокорчо ще направят нещо за България. Само за себе си ще направят, наивнико, прогледни. Ще си говорим след изборите.

67

Анонимен

преди 2 години

БСП както и другите партии, се изплашиха от новата партия.Според мен българина колкото и да е смятан за завистлив и лош човек, това не е съвсем вярно...Според мен българите имат вродено чувство за справедливост и това, което се случва в държавата с една цел, да не се разреши спиране на кражбите, ще изиграе лоша шега на бившите парламентаристи и ще доведе от лавина на гласове за новата партия. Не слушахме празни приказки, а видяхме как работят К.Петков и А.Василев.

66

Анонимен

преди 2 години

Герберите пак удариха джакпота, после пак плюйте и мачкайте БСП, които непрекъснато ви спасяват, въпреки, че ги мачкате непрекъснато!

65

Анонимен

преди 2 години

До 69. Абсолютни глу.пости си написал и ни въртиш много, ама много изтъркана плоча. Ама дори и така да е, ако оня бил мошеник, това означавали автоматично, че този не е, а?

64

нострадамус

преди 2 години

Един голям филосов е казал ,лъжлив ли е в едно, лъжлив е и в много друго.

63

Факт

преди 2 години

Само наивници и глyпаци ще гласуват за двамата мoшеници и ПП... За съжаление в България има изключително много от тях... Добре е обаче, че ще са пръснати по всички реваншистки партии.

62

Анонимен

преди 2 години

Киро е открит, НО докато е министър участва в НЯКОЛКО фирми ЗАБРАВИЛ ДА ГИ НАПУСНЕ ОТКРИТ! ТОВА Е ЗАБРАНЕНО! ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ СЪЩО Е ПОПЪЛНЕНА С НЕВЕРНО СЪДЪРЖАНИЕ !МНОГО ОБРАЗОВАН !ПОЧТЕН!КАКВО ДА ПРАВИМ НИЕ ДЕТО ПОПЪЛВАМЕ ДЕКЛАРАЦИЯ БЕЗ ДА ЛЪЖЕМ И БЕЗ ДА СМЕ ЗАВЪРШИЛИ ХАРВАРД

61

анонимен

преди 2 години

До Анонимен ХАХАХАХА!

60

Анонимен

преди 2 години

то може и това да е била целта, да му вкарат на Радев Кирчо и Асенчо и после да го атакуват, Прокопиев е опасна работа