35

Я, па Я

преди 2 години

До АнонименЗаплатите по соца бяха много по ниски от 300 лв. лъжеш и манипулираш. Масовата заплата през 1989 г. беше под 200 лв. Само тузове някой и друг по натоварен бачкер взимаха повече. Моята беше 240 с надбавките но за пенсия са важали само 125 лв. Същия грабеж си беше и по соца както и сега. То и какво да е, управниците са същите не са мръднали. Да не говорим, че някои от тях все още чакат червената армия да дойде и май са на път пак да я докарат. *** народ ей ...

34

Анонимен

преди 2 години

Защо цената на ел.енергията не е върху изразходвани ватове а е върху киловат.Отговорът се състои в закръглението към по голямото число.Например.Електромера показва 100 и 560 вата за месеца,изразходвана ел.енергия от клиентаАвтоматично се закръглява на101 киловатаТака следващия месец ще платите и не изразходваните40вата за предходния месецТака за една година ще се получи разлика между платена а не ползвана ел енергия за около0.40стЩе кажете,нищо работа.Но,сметнете 0.40 ст.по 1 милион абонаната.

33

Анонимен

преди 2 години

Сутринта коментираха цената на горивата, че в ЕС били поскъпнали средно с 22%, а в България с 28% . Това си го знаем, но казаха, че голямото увеличение идвало с промяна на акцизите след година. От началото на 2023 година акциза ставал 2 лева за литър бензин, което означавало минимум 3.80 по бензиностанциите, а дизела минимум 4 лева.Честито другари. Промяната Продължава .

32

лъжата ЕС

преди 2 години

Британците се усетиха и избЕгаха.

31

Анонимен

преди 2 години

Миналата година купих 5 кубика дърва, за 400 лева. Преди два месеца ме записаха за тази година, защото нямало и миналта седмица ми се обадиха, че 5 кубика били вече 700 лева.Та колко викате е инфлацията при фуражката...

30

Анонимен

преди 2 години

Ся вече ,,членове,, ли сме ? Или онова другото :)))

29

Анонимен

преди 2 години

Кой ще да е на власт. Някъде между 10.2.2022 и 10.03.2022 ще подаде оставка, освен ако не му бъде лишен такава възможност поради преждевременното му линчуване.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28===Боко вече не е на власт. Хващай за ушите фигуранта.

27

Продажните

преди 2 години

мисирски медии денонощно облъчват крепостните селяни с абсурдни и манипулативни статии!!! Прогнила държава с *** народ!

26

Бруксел командва!

преди 2 години

Полските евреи хитруват и не изпълняват...но вече има по милион евро на ден глаба...засега!

25

Анонимен

преди 2 години

Точно така на първи януари започва Радевата зима. 40% увеличение на ток, вода , парно ... Единствената надежда за чорапа е , че до изборите няма да има високи сметки за отопление, а после е голямото веселие.

24

Анонимен

преди 2 години

Този пазар и липсата на диверсификация + спирането на АЕЦ Белене е коварен план на Боко за да може да продава тиквичките дето гласуват за него вместо дърва за огрев! Боко на 01.01.2022 : Евтини дежурни тикви за огрев. 5 лева кубика, сухи тиквички, горят като италиански бокл*ци внесени от гербер за ТЕЦ! Свинетка понеже е по мазничка и ще гори по енергично ще я продава по 10 лева кубика! Евтини тикви за огрев! Реди се народе на дежурните тикви за огрев!

23

ни са знай

преди 2 години

Това е само част от действията за заличаване на границите в рамките на ЕС и унищожаване на държавността на малките държави!Постига се това, което не се постигна с кръвопролитни войни!Честито!

22

Анонимен

преди 2 години

А от 1ви януари рунду дунду!

21

Парите за черни дни

преди 2 години

ще бъдат вече за чeрни (дъъълги) месеци.Няма страшно!Продължаваме напред!!

20

Анонимен

преди 2 години

Прах в очите за до след изборите. Идеята е че глупавите хора няма да се усетят и пак ще гласуват или за шута или на принципа "Партията ме изучи". После януари, хем ще плащат хем ще зъзнат. Колко глупави хора има е въпроса? Мисля вече не са толкова много.

19

И

преди 2 години

след Нова година, ще се повиши два пъти за компенсация....***, никой за нищо не ви вярва....Повече от ясно е, че не ви е грижа за страната и населението....Защото нарежданията, не само за нас, но и за цяла Европа, са тотален колапс и фалит на икономиките и тяхното преструктуриране....

18

Анонимен

преди 2 години

Да кажат кво ще правят след нова година и печалбата от АЕЦ а на кого ще намали тока ? На народа или на ,,бизнеса,,

17

Анонимен

преди 2 години

Тока в социалистическа България беше 2 стотинки киловата, при средни заплати около 300 лева, сега е близо 25 стотинки при около 1000 средна! Та много лошо се живееши при соца с парно за 10 лева на двустаен!

16

Джани Родари

преди 2 години

Само че в Италия от 13 години цената на тока е НЕПРОМЕНЕНА!!!