8

Анонимен

преди 2 години

И защо чак сега се появява тази информация? Не трябваше ли да се появи с първите материали в духа на "марш всички за ваксина"? И не трябва ли да се добавя към всеки един материал, приканващ към ваксинация?

7

Анонимен

преди 2 години

Има нещо ритуално да убедиш някого да отиде сам за точно тази вакса, без да е хванат за врата и тикан насила. Затова толкова писане и словоблудстване се излива всеки, защото трябва да се види от камерите, че сам си отишъл/отишла за обречеността си.

6

Тялото

преди 2 години

Нова Зенландия е 5 милиона. По-малко от 100 човека са получили разрешение да бъдат изключение от задължителната ваксинация. 28 човека са починали от ковид от началото на епидемията. Всякакви прилик с нашата действителност липсват.

5

Анонимен

преди 2 години

Нито едното нито другото никакъв случай няма да се ваксинират хората стига иначе ще има война долни *** проклети мафийоти

4

Анонимен

преди 2 години

Откриха ли вируса, изолираха ли го? Разработиха ли ваксина?

3

Анонимен

преди 2 години

Преди всяка ваксинация (каквато и да е тя), човек с претенции за интелект би трябвало да се допита до джипито си. Елементарно е. Джипито знае на всеки проблемите и може да направи добър анализ, кое да, и кое не. На мен ми препоръча от коя ваксина да си сложа и коя да избегна, и след колко месеца след преболедуване. Другото е дървена философия, градска, селска, махленска и т.н.

2

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!!!!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Всички нормални мислещи хора НЕ трябва да се ваксинират! Другите както преценят.