7

Аха

преди 2 години

Не мислех да купувам, но след 20тото публикуване на една и съща статия, най-накрая размислих!

6

Ронин

преди 2 години

До АнонименТи си прав, проблемът е че някои хора са се налапали яко и не пускат. Затова писах за апокалипсиса - сами ще се затрием от алчност. Хората, които са писали Библията много добре познават човешката природа. Следователно сами си създаваме войни, глад, болести и смърт.

5

баце

преди 2 години

Хората бягат или *** , а тези жилища строят. Цените са надути от спекула като на борсата за газ и електроенергия . Той балона ще се спука всеки момент , що се мъчите да оправдавате и крепите безумия с подобни новини.

4

Анонимен

преди 2 години

Това са глупости. В момента в повечето големи градове броя на жилищата са повече от броя на постоянно живущите там. Т. е. голяма част от жилищата си стоят заключени, никой няма намерение да живее в тях. Докога ще продължава това напомпване на цени никой не знае, но няма как да е постоянно така

3

Ронин

преди 2 години

Живеем в последните времена. Конниците на апокалипсиса бавно и славно идват един след друг.

2

Туранага сан

преди 2 години

Същото разправят и за колите втора ръка. Явно народа се чуди къде да си натири кинтите, че се стресна да не ги изяде инфлацията. Аз инвестирам само в злато. Инвестиционно злато. Строителството последните години е пълна скръб. Имотите са безумно надценени. Телевизори, печки и хладилници накупих и за пра-пра внуците на мойте пра-пра внуци. Така че само злато. И картини.

1

ИСТИНАТА

преди 2 години

ТО НАСЕЛЕНИЕ НЕ ОСТАНА ТЕ ЖИЛИЩА ВЕЧЕ ИМА МАФИОТИ С ПО 10-20 АПАРТАМЕНТА В СОФИЯ И КВО ЩЕ ГИ ПРАВИ КОМПОТИ ЛИ.