271

Облог

преди 2 години

Хайде да се обзаложим , че Фелдфебела Радев ще бяга от дебат, като Дявола от тамян!

270

Анонимен

преди 2 години

Синоптичният миротворец,щеше да прави съвет на старците( мъдреците). Ако го бе направил,щеше да подложи крак на пожарникара и днес да е с втори мандат. Пухкавото зайче,нещо се мести сред едрите рибета.Нещо като,когато каките и батковците си говореха за любофф,нас ни гонеха.Даже се усеща, че Борисов едвам го изтръпва,та *** да стане президентин.

269

Анонимен

преди 2 години

Както казва колегата това френски конте много добре знае за какво мечтае народа и за това бяга от темата ,непрекъснато ръси клишета , клишета защото не е по силите му и правомощоята да направи нещо

268

Юруш другари !

преди 2 години

Напред с другаря Румен Радев , напред към студена и гладна зима, Тролчета на Прокопиев и Кутев, подпомагани от Бабикян щракат ли щракат по клавиатурите фейкове, да закърпят и днешния ден с една 20-тачка

267

Анонимен

преди 2 години

Изплатен ли е 9000левов кредит който майка му е получила от касата на СУ като хонорар за научен плагиатизъм?

266

СОнарни акумулатори

преди 2 години

Изобщо не за вярване, но се говори че от култов базар за правилния си среден пръст е закупил солиден златен 14 каратов мъжки пръстен инкрустиран с кавкаски диаманти и вграден разтегателен вибратор, занхранван на слънчеви батерии за СЕЛФ-едноседмична еднопръстова лебофъ. НАПРЕД НАУКАТА Е СЛЪНЦЕЕЕ, беее!

265

Анонимен

преди 2 години

ДО 372.-НЕ ЦАПАЙ ИМЕТО НА АПОСТОЛА С ТОВА..ХЛЪЗГАВО ВЛЕЧУГО!

264

Анонимен

преди 2 години

,,МЕКА КИТКА"!НА 100%.И НАВЯРНО ЗАСНЕТ.

263

Анонимен

преди 2 години

Танас Тогов от СУнисерситет е виден списовник с висока позиция в Лигата на Преписвачите и Акционерно дружество продало акции за 9000 лв на родната си майка от която с голям зор и позор за клетата женица е трябвало да ги върне по нареждане на Червенушковата Шапчица и Тогата с тенекийките която е съскала обидни срамни думипрез тънките и злобни начервени устни, наречени "Муцката на Прехода"

262

Комуновируса

преди 2 години

Представяте ли на диспут проста фуражка и ректор на първия ни университет. Радев е пътник.

261

Бай Баяни

преди 2 години

Време е да имаме наистина един много интелигентен президент,какъвто е професора, истински българин от два възрожденски рода, единия с къща до тази на Левски в Карлово , другия от Самоковски род,приютявал комитета на Левски в къщата си.

260

Сата НАТО

преди 2 години

има как президентът вместо да разединява партиите, да ги обедини около дадени идеи ----////--- Драги про стако, нали ако имаше такъв начин и ТИ го знаеше, вече щеше да си лидер на партия и да си спечелил избори с пълно мнозинство :))) Миличкият ми той, специалист по мъртви езици. Той си мисли, че това е като да те назначат за ректор - всички са умрели от страх да не ги уволниш и правят каквото им кажеш... партиите не са подчинени на президента, а ти си нула като политик и като мъж изобщо.

259

Анонимен

преди 2 години

Борисов и Гешев в Магнитски!! Герджиков е пионка на Борисов

258

Долу подлогите

преди 2 години

Още един Росен Плевневлиев - Няма нужда

257

Тошо

преди 2 години

Впечатлението ми, още от преди година е че е добър оратор и уважавана личност! Пожелавам успех!

256

Анонимен

преди 2 години

Тоя шматарок шо не обясни защо не вкараха повече усилия за тръбите от азербейджан нали уж ше диверсифицираме ...пък газа го няма наглец !

255

Алибег алибегоф

преди 2 години

Бате Бойко и Герджика най добрите и достойните

254

Анонимен

преди 2 години

Про3 Фътмak срещу ПРОФЕСОР и РЕКТОР на СУ.---> Разликата е видима и за бебетата.

253

Анонимен

преди 2 години

Няма да си ти президент, но ще има правителство.

252

В.

преди 2 години

Този човек е обикновен крадец от залъка на студентите. За стипендии пари няма. Онлайн обучение без режийни рсзходи и пак няма пари. Всичко се изяжда от служителите. Не знам има ли държавен финансов контрол къде отиват парите за студентите.