16

Анонимен

преди 2 години

И аз това си помислих, че нас неваксинираните ни подготвят за концлагерите.

15

Кажи му DW и...

преди 2 години

"Хедвиг Хьос, съпругата на коменданта на концентрационния лагер Аушвиц, поддържала в него шивачница в продължение на 10 години" - лагерът (или по-скоро системата от лагери) съществува 5 гоцини, което не го прави по-малко ужасен . Кому е нужно да се пишат глупости? Омесването на истини с лъжи и откровенни простотии карат незапознатия да мисли, че всичко е лъжа. А следовалелно "ОСВИЕНЦИМ НЕ СЪЩЕСТВУВА". ТАКА СЕ ПОДМЕНА ИСТОРИЯ

14

Анонимен

преди 2 години

Комай подготвят психически не ваксинираните.Че това ги чака.

13

Анонимен

преди 2 години

Каква поредна eврейска драма, дами и господа. Откакто се ориентирахме към великия запад - не минава и седмица без някой да напомни колко били страдали евреите, пък друга народи като нашия мирно съжителствали има няма 500 с фашистите. И ако преди не ми е пукало особено за евреите - сега определено са ми противни. Гнусната им пропаганда ден след ден успя да ме настрои срещу тях.

12

Totenkopf

преди 2 години

Обичайната съботна пропаганда..

11

аз

преди 2 години

Не е чел Нане, той е чул!

10

До Нане

преди 2 години

Това кой комунист ти го каза бре, серсемино. Пак накриво си седял, докато учебник от 1959 година си чел. А пък след 9.9.1944 идват неелита, дето избиват наред. Е това е фашизъм ама облечен в думичката комунизъм. В твоят учебник не пише ли, че България е спасила евреите си от лагери?

9

аз

преди 2 години

После става комунистическа.

8

Нане

преди 2 години

За незнаещите, България е фашистка държава до 9 септември 1944 година! Губи Втората Световна Война и изплаща огромни репарации! Благодарение на тогавашният уж елит на нацията! Следва втора национална катастрофа от освобождението ни от османската империя!

7

До Нане

преди 2 години

Нане, гледай да не дойде Вуте с четата, с по една гьостерица неокастрена.... Че по гърба да те почешем... Много си смел зад клавиатурата...

6

Анонимен

преди 2 години

Ам'чи то там по-бива от тукашните гръцки и турски шивашки цехове, еггасси !

5

обективен

преди 2 години

Този статия май е във връзка със сертификатите на д-р Менгеле .

4

Нане

преди 2 години

Четете, четете новите фашистчета... После се чудете, защо е имало Народен съд... Пак, ще има мизерници ниедни! Смърт на фашизма! Свобода за Народа! Малко ви малтретираха комунистите, още трябваше изчадия!!

3

Анонимен

преди 2 години

Ами то и сега шивачките шият тоалети за "елита" в цял свят за което получават възнаграждение колкото да оцелеят, та какво е по различното?

2

Дедо

преди 2 години

Предвид сегашното отношение към рата ....как да разбираме тази статия ? Като случайна , .....или..

1

Анонимен

преди 2 години

Ама има ли още живи шивачки от Аушвиц! Доживяли 100 години ли? Явно Аушвиц им се е отразил здравословно.