5

малки човечета

преди 2 години

Кой започна с анексирането на Крим и развода с Украйна

4

Анонимен

преди 2 години

Думите на русофила буквално бяха: Ако някой иска да купи евтин газ, да ми каже и директно ще му дам телефоните в Кремъл, на които да направи уговорката. Та не смятам, че НАТО има от какво да се безпокои, освен ако руснаците толкова измизерстват, че тръгнат да търсят трофейна плячка като през Втората световна. Да им пуснат малко заеми за черен хляб и картофи и са вечно американски приятели. МЪРЗЕЛИВА, пияна нация. Сигурно са най-богатата на природни ресурси страна, а мизерстват.

3

Анонимен

преди 2 години

Кой му плати на тоя да плаши гаргите? Ясно кой. Е, аз имам да кажа следното: Голяма държава с такава мизерна икономика никога няма да стои сериозно на международната сцена. Могат само да дрънкат фейк оръжия. От къде знам, че икономиката им е мизерна? От това, че се молят на де кой свари да им подпише дългосрочни договори за купуване на газ. Имаше дори предавания по Первий канал да убеждават Европа колко греши като не им купува газа. Нашите русофили също обещават да звъннат на Кремъл за газ.:)

2

Анонимен

преди 2 години

Сваленият холандски самолет,конфликта с Украйна,политическите игри с природния газ...Тази война отдавна е гореща и виновника се знае,но никой не го казва ясно.

1

Анонимен

преди 2 години

Професора май е фен на Путин..