91

Салвадор Алиенде

преди 2 години

До :) зелен чорап е всеки един кадър на българската народна армия. ако е толко летец, колкото президент, е цело щастие че не бастиса спартана и ръководството на бсп като ги кара на екскурзия до брюксел. или това е друго?

90

:)

преди 2 години

Ако на Радев му викате "чорап", защото е бил военен летец, то не забравяйте, че прякора на Борисов е "тиква" - заради умствените му способности.

89

Салвадор Алиенде

преди 2 години

До нали ! нищо не е по зле от зелен чорап.

88

IQ 3.14

преди 2 години

как нищо , освободиха места и назначиха четвърто и пето поколение добронадеждни на стабилни службички. е, неква зараза некви ваксини некв кораб некви учения... но пък петдесет лицеви. не всеки може петдесет лицеви.

87

Редно е

преди 2 години

Герджиков да излезе сред протестиращите, да вдигне юмрук и да каже - "Некадърници вън!" както направи Радев миналата година.

86

нали !

преди 2 години

До Само питам.... По-добре е зелен чорап , от колкото КАФЯВ - като вожда ви !Та не разбрах , кой е слугувал на Ердоган и Кремъл , Радев или вожда на герб ?

85

Даа!

преди 2 години

И ''тоя'' като вожда на герб , започна да се мисли за нещо голямо !Кога стана политик кога му почерня гЪ..зО?

84

До Калеко Алеко

преди 2 години

Троооле Калеко,как става тоя номер след като си направиш "разсъжденията"на глас,на момента да получиш една дузина одобрения!Сигурно по тоя начин се чувстваш по убедителен?

83

Анонимен

преди 2 години

Хахахах, те герб щото една ваксинационна кампания водиха, ум да ти зайде. Но сертификатите наистина са излишни, требе търпение още няколко месеца и вируса сам ще си свърши работата с неваксинираните.

82

Стоян

преди 2 години

Зелен сертификат не означава вакдиниран а безопасен за другите. Може да си ваксиниран, преболедувал или да се тестваш. Знае го този много добре, че това не означава който не е ваксиниран няма да може да отиде на работа а че ще трябва на два дена да си прави тестове.

81

Къде е батко

преди 2 години

Абе, къде е радьов? Покри се като мишка. Нали отричаше вируса. Сега министъра му ви съсече. Ей, на кого да вярват слепите болшевики сега. Другаря им ги предаде.

80

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък кой го пита за мнението му? Някой ако толкова иска, ще пита направо главната Тиква.

79

Анонимен

преди 2 години

Който разчита на съвестта на хората е наивник!Каквто и мерки, за каквото и да се приемат, те трябва да се контролират - съответно да се санкционира нарущаващите ги, а санкциите да са така мотивиращи и неизбежни, че да не си помисли никой да нарушава правилата.Затова в България нищо не се получава, защото много хора си мислят, че правилата не са за тях, а за други.

78

Асан

преди 2 години

Гейджика ше издава рзови сертификати :)))

77

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство се провали, защото за тях беше много важно изчегъртването на Слави Трифонов вместо да запретнат ръкави и да докажат, че са по-добри от предишните. Провал !!!!!

76

П.К. инк.

преди 2 години

Напротив, напротив. Това правителство направи толкова много, но злите сили са тези,които спорят за делата. Само ако влезем в големите вериги на хранителните магазини и поогледаме етикетите на продуктите... Това ще е достатъчно...

75

Анонимен

преди 2 години

Е бога ми, справедливо е на Радев и Кацаров да им се стоварят обратно всички критики и оплювки! Защото много им знаеха балалайките преди една година! Ето че и на тях не им се размина, колкото и да се правеха на разсеяни до последно!

74

Христо Христов

преди 2 години

И тоя неадекватен като Тиквата. После, що са се били харесали!?

73

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоМного се радвам, че след 14.11. ще запазиш невероятните си разсъждения за след 4-5 години...

72

Hari

преди 2 години

Ами тогава да затворят държавата както при ГЕРБ! Какво да направят хората, като *** не иска ваксини?