392

Право на информация

преди 2 години

А Фандъкова и Нинова ваксинирани ли са? Проучете, моля и ни информирайте! Ще е важна и поучителна новина. И в двата случая е проблем за някои.....

391

Анонимен

преди 2 години

Абе на тая да и спрат заплатата, щото простаааа калинка иска да ни фалира. Ваксаните мрът като мухи а тя за лек ковид говори след вакса. Що болниците не приемат пациенти. Сега по нова показаха как една линейка вози болен от Ковид 3 часа. Ами то и що года здрав човек ще се гътне в тов студ с линейка да обикаля.

390

Анонимен

преди 2 години

Оффф, писна ми! Всеки ден тая жена обикаля от медия на медия, омръзна ми вече! Кой както иска, така ще постъпва, стига вече сте ни "спасявали", оставете ни да си носим отговорността за живота си!

389

Анонимен

преди 2 години

Дам, ще се боцна, ама няма да подпиша съгласие. Ама не може а, щот не ви изнася, а бодете хората с неизпитано вещество и го налагате вече очевидно насила

388

Талибан

преди 2 години

Професор Христова е долен лъжец и мошеник,ваксинирани мои близки заразиха неваксинирани слава Богу всички са добре,та значи едните заразяват и другите заразяват,всеки който дели народа е лъжец,мошеник,продажник и ***

387

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден все повече ваксъри, ко прайм?

386

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.423. Можеше без "хайл" на края на коментара. Или това е напредващ стадий на "изперкване"? Интересно как цензорът не е регирал.

385

Анонимен

преди 2 години

От около месец стана ясно, че е наложително в магазини, кафета, всякакви развлекателни заведения. спортни зали и стадиони да влизат само имунизирани хора. И най-важното: за да не чупим рекорди по новозаразени и починали хора, премиерът ген.Ст. Янев да "чупи" антиваксъра , неенергичния и невземащ ефикасни, та дори наложителни мерки, дупничанин Кацаров. Иначе ще падне кабинетът.

384

W

преди 2 години

До Боко 414 - Точно така, аз няма на всеки шест месеца да се бода с бъркоч, в който има "генетично модифицирани човешки ембрионални бъбречни клетки" - това в скобите е цитат от листовката на една от ваксините. Листовката всеки може да си намери в сайта на МЗ и в сайта на Българска агенция по лекарствата. Ти се боди с каквито искаш бъркочи, и не пропускай бустерчетата, когато бъркочите дадат фира, че ако не сложиш бустерче, вакси-нацитата могат и теб да те обявят за "антиваксър".

383

Анонимен

преди 2 години

"потенциални носители на вируса" - това звучи като всички са потенциални убийци и затова дай най-добре да ги заключим по домовете с белезници за радиатора, да не би случайно, някак си така да се отключи желанието им да убиват, както си вървят по улицата.

382

Анонимен

преди 2 години

"поне събиране между потенциални носители на вируса" - интересно, кой и каза на професорката, че ваксинираните не са потенциални вирусоносители?

381

Анонимен

преди 2 години

Така е, науката отдавна е доказала, че вакшитираните прекарват ковид много по-леко от тежко безсимптомните. Вярвайте в науката. Хайл!

380

Боко

преди 2 години

Е, кои ще работи тогава един ден, корпрациите ще загинат, няма да има работна ръка и консуматори... И нямаше ли да е по-лесно да пуснат някой по-смъртоносен и нелечим вирус да ни анихилира?

379

Анонимен

преди 2 години

Това затягане на мерките ми звучи заплашително.Все едно ти казват ,че следва затягане на въжето около врата.Всички глашатаи на коронавируса звучат нагло,високомерно, неадекватно и неубедително.

378

---

преди 2 години

До ЧокоЗа да нямата деца един ден!Стерилитет се казва!

377

Анормалинен

преди 2 години

има един сайт баннед.видео и един клип килл шот

376

78647644

преди 2 години

Както е математическият израз - необходимо и достатъчно условие (мярка), която ще свали заболеваемостта и от там и смъртността е - да се затворят училищата и да се изпратят децата да учат дистанционно. Евентуално като изключение - може да оставят децата до 4-ти клас присъствено, щом толкова държат. Това ще намали ползата, но все пак ще е сериозно подобрение. Останалите мерки са достатъчни както са си в момента. Всякакви други ограничения са излишни и ще са за замазване на очите за изборите.

375

Боко

преди 2 години

До Чоко Добре че си се оправил, айде светни ни сега каква е целта да се издевателства с ваксините? Явно си навътре в конспирацията. И за хората над 80, в ваксина шанса да починат е по-малък, може да е с 20-30-40%, дори и с 10 да е, но е по-малък. Това не стига ли да си боднат една, а? Или не бива, щото ако доживеят до 120 години ще ги хване нелечима болест, щото са се ваксинирали...?

374

Чоко

преди 2 години

Абсолютно против ваксините на фармамафията съм. Против безумните мерки и носенето на всякакви маски. И да не помислите, че не знам какво е вируса. Лично го изкарах с двустранна бронхопневмония, 10 дневен престой в болница. Много добре знам какво се случва в ковид отделенията. И въпреки това смятам, че се издевателства върху населението с една единствена цел - измислените ваксини.

373

Х

преди 2 години

До 405 - Първо трябва да схванеш какво ти казва тая шматка горе, за да разбереш какъв е смисълът на дискусията. Тя ти казва, че ще ограничи събиране на "потенциални носители на вируса", което е ЛЪЖА. От едни потенциални носители ще искат тест, от други - не. Поне да не наричат т.нар.мерки "медицински", че е смешно. Що се отнася до напомнянето, че ваксинираните карали ковид леко - това важи за огромната част от населението. Ставате жалки с внушенията, че едва ли не "антиваксърите" са обречени.