4

2луп

преди 2 години

Хахах троловете на герб с фалшифи VPN се активизираха. За 1 минута 10 минус. Това не променя факта, че герб подписаха това, а не служебното правителство.

3

Анонимен

преди 2 години

Все още имаме няколко блока в АЕЦ-а работещи, собственост на държавата и изградени с пари на данъкоплатците, тоест народа се явява собственик също, но е делегирал правата за управление на държавната администрация. Не може ли евтиният ток от АЕЦ да се пренасочи единствено за вътрешно потребление без да се изнася по международни борсови цени извън страната?

2

Анонимен

преди 2 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомания, хомосексуализъм, проституция, морален срив, духовна деградация, разпад на патриархално-семейните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

1

2луп

преди 2 години

Дружно да благодарим на герб и Теменужка Петкова, че ни изкараха на борсата на ток. Тази парка ни убеждава ше, че така токът ще пиевтинее.