14

пияница мистик

преди 2 години

Аре бе, Янев. Нали сте голяма "промяна" уж. Уреди децата си на работа без конкурс в БЕХ и Булгаргаз. Айде сръчкай ги там, да намалят цената на газта, че пенсионерите ще ги уморите тази зима :)))

13

Анонимен

преди 2 години

Това не е демократично избрано правителство. Властта е нелегитимна и всички решения на властта са незаконни.

12

ГЕРБ

преди 2 години

До коментар 10. Тогава внимавай какво пишеш

11

Анонимен

преди 2 години

И без това народът няма да види нищо от тоя велик план за възстановяване. Истината е, че това е план за "зелена сделка", "дигитална икономика" и още куп пpocтотии, които ще доведат до тотално обедняване и оскотяване на населението. Разбира се, определени лица, НПОта и предварително избрани структури ще богатеят неимоверно!

10

Да, да

преди 2 години

колкото се справите със эаседналия кораб, една седмица дремахте и се чудихте НЕзнаейки какво да правите, нееекаадъълници, така и с плана нищо няма да направите, защото нищо не можете И НЕ ЗНАЕТЕ КАК да направите

9

Анонимен

преди 2 години

Не построите ли АЕЦ Белене, страната ще изпадне в криза и високи цени на всичко, бизнеси ще се преместят или затворят, хората ще обеднеят и бягат, това е от голямо значение за националната сигурност! Веднъж защитете българския интерес, поне веднъж и постройте белене, имаме реакторите,площадката, маса пари се хвърлиха, само трябва да го достроите, Турция се е договорила с Русия да строи още два АЕЦа , а вие!

8

Емигрант

преди 2 години

България е въвела СМЪРТНА ПРИСЪДА за критики срещу Борисов и Гешев! Пазете се хора!

7

Анонимен

преди 2 години

ЕЛЕКТОРАТА НА БСП - 2.5 МЛН ПЕНСИОНЕРИ

6

Анонимен

преди 2 години

И ще затворите Мариците веднага нали?

5

Янев, Янев!

преди 2 години

Марионетка си, та дрънкаш! Защо ти трябваше да се захващаш!? Ама обезщетенията са големи, по 6 заплати за двете служебни правителства, тоест общо 12, една около 8000 щеполучиш само от обезщетенията 96000 лева!

4

Анонимен

преди 2 години

ЯНЕВ КЪМ ЛЕКАРИТЕ - ДАЛИ СТЕ КЛЕТВА, ЩЕ РАБОТИТЕ БЕЗ ПАРИ

3

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ Е ПРЕНАСОЧИЛ НАД 300 МЛН ПАРИ ЗА ЛЕКАРИТЕ ДА ДАДЕ ПРЕДИЗБОРНО НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПО 120 ЛВ ЗА 3 МЕСЕЦА. СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ РЕПОРТАЖ.

2

Борисчо

преди 2 години

Другите вече изхарчиха парите вие сега ще го пращате... военна работа... некомпетентни до безобразие

1

Чекмеджиев

преди 2 години

Ти бягай суджук. България подкрепя истинския президент Радев!