42

анонимен

преди 2 години

До Риба МечЗаповядай ти да го набиеш не разбрахте ли че всички се страхуват от него защото е пазен от полицията дори да се набие после пак ще излезне и тогава вече става страшно има доста як чадър над него

41

Анонимен

преди 2 години

Тез хора в това село пушки нямат ли?

40

ДДРОнег

преди 2 години

Двама или трима се събират, хващат го и го заравят някъде, това е решението , когато няма държава !!!___Не мисля, че това може да се смята за убийство, това е по-скоро дератизация !!!_____Изобщо не разбирам, защо такива асоцилани типове трябва да са на свобода, или да ги затварят някъде до живот, или ... дератизация !!!

39

Амчъкистанец

преди 2 години

Да живее Майка България!

38

До 4

преди 2 години

Като се чувстваш супер в немско, що висиш в работно време в български сайтове? Нещо не ми се виждаш много интегриран? А за този от статията най-малко 10 годишна присъда ще го оправи...

37

М

преди 2 години

Защо "напердашат", отиди да го напердашиш ти.Хората ти казват, че ги удря и после викат тях в полицията, че го били предизвиквали те.Да не говорим, че на клипа е сам, а отвън са 10 човека компания с него.Единственото решение е да го лежиш.Някой от районното и специализираната прокуратура трябва да му прави компания в зандана, да не казвам имена.Иначе ще свърши като оня ня стадиона, ама някой трябвя да го лежи.

36

Анонимен

преди 2 години

В моя край едно време са се събирали една група мъже и с коловете по краката и ръцете до счупване. Бързо им е идвал акъла на такива като тоя след това, ама това едно време.

35

анонимен

преди 2 години

До М Иво си е голем пич.

34

кара колю

преди 2 години

Такива изедници преди 130 лета по нашите земи са ги заличавали системно хайдути. Сега хайдутите станаха айдуци, а народа е стъпкан до неузнаваемост, страхлив и уплашен от последствията! Срам и позор! Последния такъв омбашия, комунистически главорез Лев Главинчев, е убит от своите, за да спрат издевателствата.... Сега е по-зле и от двата периода.

33

М

преди 2 години

Така нареченият Венци се възползва от чадъра, който има.Преди 2 години го хванаха с 1 кило хероин в Пловдив.Как мислите е на свобода в момента?Прокурорите го взимат за свидетел във всяко дело свързано с ъндърграунда.Взеха го и за свидетел срещу Очите, който съм сигурен, че дори не е виждал.Сто процента е бил и защитен свидетел.Да не говорим, че дори беше арестуван преди няколко години като част от ОПГ за разпространение на наркотици, начело с Иво Турчина.Да видим някой ще зададе ли тези въпроси.

32

Карамфилов

преди 2 години

Е няма ли двама стабиляги в туй село да хванат и да го потрошат тоя? Сигурно обаче после ще лежат дълго в панделата. Тоя може да влезе в затвора само ако утрепе показно някой.

31

Анонимен

преди 2 години

При Бойко такива лежаха в затвора, а сега всички муутри са на свобода!

30

Krom

преди 2 години

Нямат ли надцевки?

29

Съвет

преди 2 години

Да не го убиват че да им тежи на съвестта цял живот!Прави се така...събират се двама пострадали,издебват го в тъмното и един сап зад врата чак главата му да получи откат,като падне вържеш го на тяглича и извън селото му начупваш крака,ръце и накрая му забиваш сапа отзад!Като се свести след някой ден и на мравката път ще прави!

28

анонимен

преди 2 години

Откак кандидатът на Решетников за президент Радев се докопа до властта от ареста навън са Митьо Очите,Весо Брадата,Миню Стайков,Банев,Бобокови,наркоманчето убило Милен Цветков и още много подобни бандюги.Ако го нямаше Гешев и Черепа и Брендо щяха да са вече тук на бел кон.

27

Риба Меч

преди 2 години

Няма ли мъже у Светврачане? Такива в казармата една мечка ги оправяше!

26

Анонимен

преди 2 години

България 2021. ...

25

Кики

преди 2 години

Банкянският мехур ,им даваше кураж и пример на такива.

24

преди 2 години

Къде е ловната дружинка на селото ????

23

Анонимен

преди 2 години

Докато са плахи и някой не....се реши. Ами така ще е. Щом един може цяло село, нека му. Значи си го заслужават.