20

Надблюдател

преди 2 години

Ще му се на говорителя на Черепа, президентската интрига да е по-важна от Парламентарните! Истината е , че идва Радевата зима, и Борисов изобщо не се натиска да управлява! Радев да си изсърба докрай помията, която е надробил! Лошото е ,че българите трябва да научат ,колко кух и смрадлив е зеленият чорап, и ще го научат по трудният начин! За Борисов в момента е най-важно, да е първа политическа сила, пък Фелдфебелът нека се надува като пу'як!

19

Анонимен

преди 2 години

Няма да има отговор. Не е Радев лицето което може да каже какво да прави ГЕРБ. Предпочитам да гласувам даже за Луна, но никога за тоя предател.

18

КЛ

преди 2 години

Борисов ще наднича от зайчарника в Банкя, като мишка в трици.

17

СССР

преди 2 години

В България още не се е родил човека, който ше се изправи срещу генерал Радев на избори.. Все пак той беше избран от над 2 милиона Българи!! Прецедент в цялата 1334 годишна история на България!

16

Активист на БСП

преди 2 години

Борисофф го е страх !!!!!

15

младен

преди 2 години

До дедиНа изборите ще видим кой какво мисли по въпроса ;)

14

Асан

преди 2 години

Луна президент :)))

13

Искаме Цецка

преди 2 години

Цецка - кандидат за президент. Накъде без майка на нацията

12

Анонимен

преди 2 години

И да,слагате минуси Радев ще има над милион гласа )

11

реалист

преди 2 години

До 6. Глу.пак, когато радеф направи 12 години реална власт в управление, тогава ела да даваш мнение. Борисов много добре осъзнава, че е омръзнал на хората и е редно да се оттегли. Това е правилната постъпка на истински разумен политик.

10

Ха-ха

преди 2 години

Какъв може да е. Отсвирване. Няма какво да му обръщат внимание. Убий *** с мълчание :)

9

Анонимен

преди 2 години

Радев мачкай гербаджийските крадци

8

akudд

преди 2 години

къде е ръкавицата????? от 10 години ком*нистите си дрънкат, че ББ щял да се кандидатира за президент, минимум 100 пъти им бе казано, че няма да се кандидатира. нали така ако бъде избран ще получи доживотна защита от закона. но когато си имаш само диверсията и манипулиране и вменяване на колективно мнение се казваш БСП

7

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ няма да излъчат собствен кандидат за президент. Те ще подкрепят кандидатурата на Луна...Всички Гербави да гласуват за Луна!!

6

Анонимен

преди 2 години

За нищо не ставате всички!!! Един кораб не можете да издърпате!!! Голям срам!!! За смях на целия свят станахте!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Истината не обида...Борисов има притеснения защо че се изложи много ама много ,така че не се нервирайте много гербечета )

4

Каун Грипенов

преди 2 години

Кауня бил хвърлил не ръкавица,а миризлива фатмашка партенка.

3

вижда се

преди 2 години

Боко показа ,4е е една мъни4ка ,мъни4ка миш4ица !

2

Петолъчка

преди 2 години

Чорапа да каже колко пари лапна от заплати за тези 5 години? Сметката е много проста 15 000 лв. на месец. 60 месеца x 15 000 лв. = 900 000 лв. Аре да вземеш да се разкараш с Фиона, че сте много нагли кво ще кажете!

1

Зозо

преди 2 години

Пак ще кажа. До изборите Рундю така ще се омаже, че с камъни ще го гонят. И Чашков няма да му помогне. В следващият парламент Боко и Доган ще им покажат как се прави на рундювците :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))