92

Анонимен

преди 2 години

До ЛошоОще в първите му медийни изяви очичките му "играеха"! Това е неконтролирано и несъзнателно движение на очите и е признак - издава човека когато не вярва в думите си!

91

Шаши

преди 2 години

97: Нищо не идва даром. Ние не знаем колко е взел. И дали е взел или гони публикации.

90

Анонимен

преди 2 години

до 88 "... има "разминаване с няколко седмици", а не това, че се вихри вълна (както е предсказал, и което в крайна сметка ни интересува нас)... голяма "грешка"." - Да грешка е и е голяма,защото той трябва да предсказва точно. Всеки може да ти каже - два пика.1. Края на септ. или началото на окт. (15-20 дни след началото на учебната година) и края на ян./нач. на февр. - заради масовите пътувания по празниците. Само дето по грешни прогнози като неговите се планират разпределения на мерки и пари.

89

Анонимен

преди 2 години

Ами ако сам си е нацелил гумата на тротоар какво?! Как пък все някой друг му е напълнил гащите с ароматизатори?!

88

Лошо

преди 2 години

Гледах го в сутрешния блок. Ей, хора, човекът бе пред нервен срив. Опитва се да се държи, но очите му шареха наляво-надясно, тембъра на гласа му бе с половин октава нагоре. Спомена, че е вероятно да започне да носи оръжие - което си е нещо като защитно послание към евентуалните нападатели. Човекът едва контролираше паниката си. Какъвто и да е, никой не заслужава това.

87

славянин

преди 2 години

Витанов като е толкова умен да вземе да обясни на хората как ги чипират с ваксините и им източват банковите сметки. Обаче той получава пари, за да лъже, а не да казва изтената.

86

Анонимен

преди 2 години

до 86 - Я ми покажи тия 50% в статията, щото ги няма. Там има само 25%. Но Витанов има един куп статии и интервюта в които говори за пик в началото-средата на септември. Е една седмица от средата мина - пик няма. И за следващата пик не се задава, а покачване. По-скоро в следващия месец ще е пика. Нещо голямо отклонение му показват моделите и то още от първите вълни. Което значи, че или бърка в изходните данни или бърка в модела. А на това да му викаш успех си е срамно.

85

Шаши

преди 2 години

На този му е балонирала гумата. Може да стане при всички нас. Обаче колко хора ще си помислят, че искат да ги убият. С балон на гумата. Математик.

84

Анонимен

преди 2 години

щом не са ти пипали още жената, ще черпишскрий се бе ***, тъпо се държиш пред камеритеявно ти хлопа дъската

83

Галин Костов

преди 2 години

"гумата е била обработена, така че да изгърми при по-висока скорост."-/-/-/-/-/- Ха-ха-ха!!!

82

Любопитен

преди 2 години

Как точно се обработва гума за да гръмне при висока скорост? И как точно това се забелязва с просто око? Мен в казармата не са ме учили на това умение.

81

Анонимен

преди 2 години

балканския ориенталец ще бъде подвластен на Гейтс и рептилите които с " ваксината " ще му инжектират наночастици за да го контролират чрез 5G мрежата .

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 "За кое не се проваляш... - цитирам "Витанов: Пикът на четвъртата вълна ще е в средата на септември". Ако на това разминаване с няколко седмици му се вика успех..." Аааа, да УЖАСНО е, че има "разминаване с няколко седмици", а не това, че се вихри вълна (както е предсказал, и което в крайна сметка ни интересува нас) и че вълната е потенциално по-лоша от предната. Това е най-важното: че не е в "средата на спетември" а в "началото на октомври". Наистина, голяма "грешка".

79

Анонимен

преди 2 години

Яяя, неграмотната *** пак се мъчи статия да напише .

78

Ха-ха-ха

преди 2 години

До Анонимен 77Витанов не казва товаа, ама нали трябва да му сложим глупости в устата, че да го громим. Я чети всичко - 25% не верва и има още 50%, които са според зависи, това точна казва Витанов. И какво се чудеш, че 50% не щат да се ваксинират. Според това, което казва Витанов може да стигнат и до 75%. Затова на Витанов му казват Мориарти, а ти си ананимник

77

Анонимен

преди 2 години

До славянин "Ама понеже имаме ''законопослушна'' прокуратура, затова и тя спи и не си върши работата, за която и плащаме да я върши с нашите данъци!" Каква "прокуратура", бе? Нали твърдиш, че можеш да покажеш и докажеш действията на Витанов? Вземаш си адвокат и отиваш да го съдиш, че ти нарушава правата. Защо лъжеш безогледно? Вече забрави и човечност и морал и започна да си търсиш оправдания и да раздаваш присъди!

76

до 79 от славянин

преди 2 години

Я, още един ''математик'', който изчислява колко са нерегистрираните заразени, събира ги с регистрираните такива и докарва бройката до тази, която пророкува ''башматематика'' витанов!

75

Проф. Витанова

преди 2 години

То като не му пипат друго пак късмет е изкарал!

74

Анонимен

преди 2 години

Мутафчийски се отказа, не заради заплахите, а защото явно няма политически амбиции като Ангелов и Балтов. Мутафчийски доказа, че първо е истински лекар и чак тогава генерал. Имам чувството, че като един лекар не можа да издържи на политическата заигравка благодарение на вируса..... Намесиха ви да ни помогнете, но се оказа, че е грешка.....Много противоречия и малко ако имаш време и изкараш предишни изказвания и дни след това различни от същия специалист, как да му вярваш?

73

Анонимен

преди 2 години

професоре ,ще бъдеш съден за държавна измяна .И наистина си пази краченцата.