98

Дай боже

преди 2 години

София по време на празници е най-красивото нещо което мога да видя в града.

97

Striker

преди 2 години

Чудесно, още да се изнасят:)

96

до 99

преди 2 години

Еми създай ги де, спира ли те някой?! Ей ги земите пустеят и ИТ специалистите започнахме да ги купуваме и да усвояваме еврофондовете за земеделие. Ние работим дистанционно от село. 90% от квалифицирания труд може да се полага дистанционно. Скоро и лекарите ще работят дистанционно с новите технологии.

95

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде трябва да се създават работни места дори и в селата а не всичко да е наблъскано в 2-3 града.

94

Койчо

преди 2 години

Ей батко на село трябва здраво копане.Ние нали за това избягахме от село и никой не може да ни върне

93

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 2 Познавам софийският пазар на имоти и мога да ти кажа,че поне в София този балон скоро няма да се спука.Повечето апартаменти ново строителство се продават още на зелено.Ако чакаш падане на цените,може да се пенсионираш и още да си под наем.

92

Селянин

преди 2 години

На село излиза евтино, ако разбираш от земеделие и скотовъдство, общо казано. В някоя антикварна книжарница можете да намерите и книги, които ще са ви от помощ. Но никога не се знае Майката Природа какви планове има. Сееш - гледаш - Купуваш, ей това се случва не рядко. Така, че който се хвали просто лъже.

91

Анонимен

преди 2 години

На село. Интернет от мобилната мрежа, 30лв. на месец план с безкраен трафик. 4.5g (4g+) кула на 1 км от къщата. Външни антени и 300MBit интернет. Трифазен ток. Сонда за вода. Централен водопровод. 20 кубика резервоар за вода. Съседи- канадци, англичани, ИТ специалисти, архитекти. Шведи няма. Не се краде. 60м2 басейн. 2 декара зелен двор. Лед улично осветление. Кеф на макс и това на 25мин с кола от София. Е, не струва 70000 евро, да. Повече е, но кефът е несравним, пожелавам на всеки.

90

Бай Тошко

преди 2 години

Като им четеш анализите на имотните брокери и оставаш с идеята, че сме 50 милионна държава със средна работна заплата от 5000 евро на месец. Седнал там някакъв и правил съчинение по картинка с елементи на разсъждение.

89

Алекс

преди 2 години

До Глупости Много точен коментар. Дано повече кандидат- селяни го прочетат преди да си продадат градските апартаменти.

88

Анонимен

преди 2 години

До Гърбавия от работаКойто работи се "изгърбва" цел живот, тези които не работят са тарикатите.....хахахаха :))) Не познавам богат човек, който е забогатял от "спестяване от закуски", но ако има такива, естествено ще им стисна ръката :))

87

Анонимен

преди 2 години

Гражданите се изнасят масово към селата, ама си държат панелките да ги дават под наем на уанаби гражданите.

86

до 85

преди 2 години

Ами не всеки работи за 2000лв. месечно (синът ми в Икеа взимаше 1100 да бута колички като ученик). 200 000 души у нас са с доход над 9000лв..

85

Анонимен

преди 2 години

До хахахаЩом Славчо каза за Зуека, че е "луд", значи Зуека е в час :))) Преминал е през "прехода", рисува, като се замисля, май наистина му хлопа дъската.....хахахахаха :))

84

до 85

преди 2 години

Еми, сега, как да ти го кажа. И аз съм инженер, ама работя за над 10000лв. месечно. Жена ми и тя подобна. Разни хора, разни идеали, разни доходи. Не е за теб просто. Подминаваш. За всеки влак си има пътници. Не е за тебе явно подобна инвестиция.

83

Анонимен

преди 2 години

"...Цените на селските къщи стигнаха цени до 70 00 евро...", но започват от 5-6 хил. евро! За 70 хил. трябва да има - асфалтиран път до имота (къщата), ток, вода (с кладенец+), канализация, интернет (Wi-Fi), кабелна или сателитна ТВ, 4 спални, 2 хола, 2 бани с WC и със съответните бойлери, гараж за две BMW, лятна кухня с BBQ (+фризер и пещ на въглища), сигнализация от "р.о.м.", ... и около 1 декар двор с нормален басейн! Майтап, но реалните цени на имот в селата са от 10-12 хил лева (без двора)

82

Анонимен

преди 2 години

България просто следва световния тренд. Следващото е гетата да се преместят от периферията към центъра на мегаполиса, а богатите и средната класа да живеят в предградията.

81

Гърбавия от работа

преди 2 години

Мдаа, нещо яко е издъхнало и мирише... Аз съм инженер и работя за 2000 лева, жената е мед. сестра и взема към 1000, с две деца едвам си връзвам разходите в голям областен град ! Какви инвестиции ? От къде са тези милиони за инвестиции в имоти, които ще се ползват 2-3 месеца в годината? Май и на мен скоро ще ми писне и ще дигна семейството към Германия и без това ме молят хората да ида да работя там.Ще му тегля ключа на апартамента и ще се върна пенсионер, пък децата да остават там...

80

Анонимен

преди 2 години

С усмивка на лице приемам хейта на Бай ***. Да вметнем- имам къща на 30км от центъра на София, където имам апартамент. 350м2 отоплявам с 300лв. месечно с термопомпа. Имам трифазен ток, резервен генератор (не че токът спира по-често от 5 минути за цяла година), 3 водоизточника и тотална автономност. Айде елате да видите с жена ми как поддържаме 1.5дка двор с двете си ръце. Е, домати не садим, ИТ специалисти сме и всичко си правим сами и по къща, и по двор. И не, не е саборетина, а лукс.

79

Анонимeн

преди 2 години

Който не се е разхождал около големите градове и близките села до тях, той не се е чудил, "Абе от къде тия хора извадиха тия пари, за да построят тези палати?" В СЗ около уноверситета, зад бирената и в близите /до 15 км./ села се изградиха чудеса дето и по филмите не сме ги гледали, къщи с 500 кв.м. и нагоре разгърната площ. Тези не са там да копат според мен, тези там се крият и заряват скритите от мръсни сделки и данъци пари. Не чакайте от това да тръгне селското стопанство, райграса не се яде