146

Анонимен

преди 2 години

Кой вирус?

145

Анонимен

преди 2 години

До славянин По-голям параноик, от човек, който твърди, че не го е страх от вируса, не му влияе върху живота, намерил е цаката на здравословната заплаха и ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОВА Е ВЪВ темите за Ковид с бекрайно драскане, няма как да има. Повечето хора пишещи тук поне казват, че им се отразява по един или друг начин. Ти твърдиш, че изобщо не играе никаква роля при теб, и ПАК драскаш безспирно! Параноя пар екселанс!

144

Анонимен

преди 2 години

До 152 (за колективния имунитет): спрете да бъркате тези ваксини със старите ни познати ваксини. mRNA ваксините не изграждат стерилизиращ имунитет, което означава, че се заразяваме, разболяваме и пренасяме вируса. Как ще се изгради така колективен имунитет? Когато има достатъчно преболедували, хората просто ще имат добра клетъчна памет да изкарат вируса като лека настинка. Ваксинацията е лоша намеса, защото дава специфичен имунитет и вирусът ще мутира да избягва антитела срещу spike protein-а.

143

Шаши

преди 2 години

Не разбрахте ли, че ваксинираните заразяват? Те са оръжието.

142

Aнонимен

преди 2 години

Опасното на тоя вирус е, че се разпространява бързо сред много хора. Така ще умрат 2% от хората света. То и жълтата треска в 80% от случаите е "безсимптомна" и умират едва 5-6%, ама само в определени райони на света. Засега. Та там ваксинацията в задължителна. Нищо, че умират само няколко процента. Кое му е по-безопасното на ковид, че да няма задължителна ваксинация?

141

Анонимен

преди 2 години

До до 142 от славянин "80-те % каращи безсимптомно показва че вирусът е ''слаба ракия'' толкова е страшен че 80 % от заразените даже не разбират че са заразени!" Значи твоето "постижение" не е нищо особено! Интересно обаче, че тая "слаба ракия" убива доста повече от обикновения грип. Тааааа?

140

славянин

преди 2 години

В подобни статии едни патологични параноици постоянно се опитват да ни убедят колко е ''страшен'' този вирус, за който ако не са нонстоп медийните му реклами няма и да разберем за него! Ами паранойствайте си бе, ама защо ни занимавате постоянно с психиатричните си проблеми, защото параноята е психиатричен проблем!?

139

Анонимен

преди 2 години

Според вас, колко ще издържи един графениран на ядрено магнитен резонанс?

138

Анонимен

преди 2 години

До до 130 от славянин "само че тежко симптомно го карат не повече от 2 %! И и заради 2-та % каращи го тежко сиптомно останалите 98 % трябва да се парализират от страх ли!?" А кои болести вкарват за кратко време 2% от ВСИЧКИ огромни бройки заболели в интензивните, че да игнорираме този проблем? Между другото, откакто съм се ваксинирал не мисля, че и за една минута съм се замислял "какво ще стане ако се разболея", тъй че кои сте тия, които живеете в страх и защо? Не са ваксинираните.

137

До Славянин

преди 2 години

Много хора живеят без някоя или друга ваксина. Благодарение на колективния имунитет. За да постигнем някакъв колективен имунитет към туй нещо, без да имаме жертви и да можем да живеем с вируса нормално, друг начин в момента, освен ваксина, няма.

136

Шаши

преди 2 години

Ако имате хора в Германия, попитайте за ,Гюрц" това е верига магазини.

135

до 142 от славянин

преди 2 години

80-те % каращи безсимптомно показва че вирусът е ''слаба ракия'' толкова е страшен че 80 % от заразените даже не разбират че са заразени!

134

Анонимен

преди 2 години

Тези отдавна съм ги признал за най-уродливата нация в Европа. Ето че го доказват и нагледно.

133

Така е то

преди 2 години

Ваксинацията и корона вируса, категорично доказаха, че България и българите не са част от западната цивилизация и никога не са били. Влизането ни в евро съюза беше прибързано и грешно. Радев трябва да инициира референдуми за излизане от НАТО и ЕС и българите да сеприсъединят към съюзи където биха се съобразявали с техните културни и интелектуални особенности.

132

Анонимен

преди 2 години

До Българин Само "Българин" може да мисли за останалите в обществото като "прецакани" и "прецакващи". В нормалните общества всеки си гледа живота и евентуално гледат как могат да го подобрят заедно. Просто *** си няма идея какво всъщност значи да живее "нормално".

131

до 130 от славянин

преди 2 години

80 % безсимптомно останалите 20 % симптомно - леко средно и тежко само че тежко симптомно го карат не повече от 2 %! И и заради 2-та % каращи го тежко сиптомно останалите 98 % трябва да се парализират от страх ли!?

130

Анонимен

преди 2 години

Овце са белгийците... Ще набоцкат после и децата си с по 3 дози и на всеки 6 месеца бустер, че иначе не можеш да си изтеглиш пари от сметката без валиден сертификат... Ще се появят после нови вируси, щото се видя, че се лапат тия ваксини и вече ще е лесно цялото население да го набоцкаш - те вече не са свободни хора. Много са "напред" на запад, но и хората са все по-изпростели.

129

Анонимен

преди 2 години

Как няма да забранят дискотеките. Графена във вените на инжектираните свети на неонова светлина .

128

Анонимен

преди 2 години

До до 124 от славянин "След като живея без ''най-добрия стимулатор'' на имунната система над 30 години който според теб е ваксината и имунната ми система се справя с тях без НИКАКЪВ ЗОР, кое според теб я стимулира да се справя с тях!? Я да ти видя ''умния и образован'' отговор!?" Бе, нещо много я хвалиш твоята имунна система, но я да обърнем малко огледалото. Ти каза, че 80% карат вируса безсимптомно. По твоята логика излиза, че 80% от българите поддържат "перфектна" имунна система. Дали?

127

Шаши

преди 2 години

Преди да се оправи нещо фундаментално, трябва да се объркат тотално нещата. Сега, още не е объркано достатъчно.