12

Сакам да съ бройкам

преди 2 години

И аз, и аз, искам да ме преброите- Джедай Мастър от планетата Мелмак. Собственост- совалка Дискъвъри (гръмна преди години), остана само външната тоалетна при камбаните около Софето.

11

х

преди 2 години

Не сте толкова важни, че да си криете пералнята и лаптопа, а също и религията. Преброявайте се там, избягвате глоба 160 лв и точка. Не е просто преброяване, а статистически данни, които няма как да знаят - има закон, лош, добър, това е положението.

10

Анонимен

преди 2 години

Тъжна работа е мисленето на българския народ(суверена).

9

Свиреп

преди 2 години

Работя единствено и само нощем. Прибирам се в 5:00. До 8:00 съм вече на три ракии, после продължавам на бири. Повярвайте, не е добра идея да ми чукате по вратата когато съм напит. Към 12:00 си лягам и спя. Е пък аре да ме събудите с тежък махмурлук,че да видите hell !!! Данните които искате от мен са ви известни. А да ме питате за религията ми си е баш за бой!

8

Анонимен

преди 2 години

*** , по-*** , най-*** . Незнам , какво определение да дам за българите. Много съжалявам .Всеки си мисли , че това е глупост или ще му използват данните или идват да оглеждат за кражба. Много е тъжно , колко сме потънали , като нация. Никой не може да обвиним , Ние сме си виновни.

7

Анонимен

преди 2 години

В Германия никой не е идвал да ме преброява. Всяко жилище си има паспорт, регистрирани сме в общината и никой не ходи до вратите. Така е и по света. В България ако не отворите има глоба. Сякаш сте се скрили, нямате лична карта и сте престъпник. Няма такава простотия.

6

Бройкар

преди 2 години

Аз ще отида да преброя и Радев - трудно ще влезна у него, но лесно ще му хареса :)

5

Анонимен

преди 2 години

Абе как ще отворя на непознати, луди ли сте, даже на звънеца съм махнала батерията, който идва звъни по телефона да му отворя.

4

...

преди 2 години

Не смятам да се преброявам нито онлайн, нито да се обяснявам пред вратата на някой преброител, ако въобще успее да намери някой вкъщи по това време.Тази информация държавните служби и институции много добре я знаят, могат да я систематизират, вместо да търсят преброители, като преди 100 години.

3

Анонимен

преди 2 години

да почне от болниците да ги броят и от лабораториите за пср, по ще пожъне успех :)

2

Анонимен

преди 2 години

кой ще се съобразява да я чака на второ или трето или десето посещение, хората работят и изкарват пари, нямат време за губене, вместо бележка по 50 кинта да остави и да каже ден и час, да се знае, че ни е платено времето

1

пияница мистик

преди 2 години

Да дойде да ме преброи след 12 полунощ :))) Няма да я върна