18

Анонимен

преди 2 години

Проблема на системата не е от НСИ, а от ГДБОП. Глупаците не са я обезопасили защото те толкова си могат, понеже са некадърници

17

Анонимен

преди 2 години

Провалена ДС милиционерщина. Как пък все ние не можем да случим на компетентни органи.

16

Анонимен

преди 2 години

Крет ените от ГДБОП Киберпрестъпност не са направили нищо, за да обезопасят системата и тя постоянно се срива. ДАЕУ и НСИ са спазили процедурата, но милиционерите понеже са некадърници, трябва да се съобразяваме с тях.

15

Анонимен

преди 2 години

За провала благодарим на ГДБОП! Уволнения!!

14

Анонимен

преди 2 години

Анкетната карта в пълна с гнусни въпроси, които третират забранени по GDPR данни относно религия, раса, здравословно състояние. Иначе сте големи европейци на регламентите. Преброих възрастните си роднини, за да не им влизат някакви незнайни и знайни хора. Иначе пандемия било, но не ви дреме да закарате вируса до възрастни хора, които се опазиха досега и са сравнително изолирани от пандемията.

13

Анонимен

преди 2 години

След като знаете, че 1/5та са се преброили умножете резултата по 5 и няма нужда да броите повече.

12

Ха-ха!

преди 2 години

До Анонимен 9. Преброих се, но не съм ваксиниран. И спрете вече с тая мантра, че интелигентните се ваксинирали, а другите не!

11

Т.Шак

преди 2 години

Абе как така жените били по-активни бе? Аз като попълвах анкетната карта, писах вътре имената на цялото семейство. С жената не сме се броили поотделно.

10

Несериозно

преди 2 години

Пребройте римляните , и после ... смятайте...

9

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че тези 1300000 българи са най-съвестните в България. На тях се крепи икономиката в страната ни. Няма да се учудя , ако има почти пълно покритие с онези 1млн 300К , които са ваксинирани.

8

Дедо

преди 2 години

След като в момента , още се броиме , от къде знаете , че 1/5 са се преброили ?

7

Математик Витанов

преди 2 години

Като не знаем общият брой българи, заради което се броим, как знаете колко е 1/5? Може да са се преброили вече и 1/3. То по списъци българите са осем милиона, но според мен на територията са 5.5. 2.5 в и около София, и 3 извън.

6

баба мара

преди 2 години

защото не вярват на електронното преброяване ще се броят при визитата наназначените за целта лица от тази акция аз очаквам увеличаване на данъцитена недвижимите имоти

5

Анонимен

преди 2 години

1/5 българи не е избягал още в чужбина .

4

1-н

преди 2 години

да правят като вятъра

3

Бил Гейтс

преди 2 години

Аз настоявах пред Цветарски да се включи и въпроса "Ваксинирани ли сте срещу ковид?" в картите за преброяване, но ми беше отказано. За мен е много важно да се събере информация къде живеят тези, които не искат да се бодат с моите инжекции защото все пак ще трябва да се справя с тях с моята частна армия после. Планираме насилствена ваксинация тази зима и трябва да знаем къде да изпратим войниците и полицаите да инжектират.

2

House M.D.

преди 2 години

Това е така, защото сървърът на НСИ масово отказва достъп. Техните IT специалисти явно са с едва завършен първи клас.

1

Пенсионир

преди 2 години

Тия преброителите да изчезват от вратите ни ,че както върлува тоя ковит и тия измамници.